Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28/03/2011

Με μια επαναστατική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα μιας και η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο του επαναστάτη και αμφισβητία υδροχόου. Νιώθουμε έτσι την ανάγκα να κάνουμε την επανάστασή μας για να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Η ενέργεια μας είναι αποσπασματική. Αλλιώς ξεκινάμε τη μέρα και αλλού θα πάμε. Είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να κρατηθούν προγράμματα ή  χρονοδιαγράμματα.   Το τετράγωνο ήλιου Πλούτωνα θα  μας φορτίσει συναισθηματικά φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος. Επέκταση και περιορισμός, με την αντίθεση Δία- Κρόνου, παίζουν παιχνίδια στην πλάτη όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.
Κριός 21/03-20/04:  Επαναστατικό το κλίμα σήμερα. Η τάση σας για μεγάλες αλλαγές τονίζεται και νιώθετε έτοιμοι για ανατροπές. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Δύσκολη μέρα για επαγγελματικά και θέματα καριέρας. Ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Δεν παίρνετε την αναγνώριση που θα θέλατε και αυτό σας φορτίζει συναισθηματικά. Μην πιέσετε καταστάσεις και προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να φτάσετε σ΄ ακρότητες. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε αλλαγές, βασισμένες μόνο στο τι αρέσει σ’ εσάς. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Τα επεκτατικά σας σχέδια συναντάνε εμπόδια και μάλλον δεν υπάρχουν τώρα οι προϋποθέσεις για να τα προωθήσετε.  Μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί ν’ ανατραπεί. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου παραμένετε σχετικά ήρεμοι  ακόμη...
   

Ταύρος 21/04-21/05: Θέματα επαγγελματικής και κοινωνικής καταξίωσης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οι ρυθμοί σας έχουν πέσει και δυσκολεύεστέ, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου,   να προωθήσετε κάποιο σχέδιο που έχει μείνει λίγο πίσω. Η καθυστέρηση αυτή μπορεί να γίνει αιτία να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Μην δώσετε έκταση στο θέμα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρή ρήξη στη σχέση αυτή. Προβλήματα στη δουλειά θα αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Επανεξετάζοντας ένα εργασιακό σχέδιο μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την υλοποίησή του και θα πρέπει να κάνετε ίσως κάποιες αλλαγές. Σε πιο ήρεμο κλίμα , οι ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.             
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Η σελήνη από τον Υδροχόο σας γεμίζει αισιοδοξία και σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις για μελλοντικά σχέδια. Ο ενθουσιασμός μάλλον θα κρατήσει λίγο για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό πρόβλημα. Οι εισοδηματικές σας πηγές φαίνετε να αλλάζουν και αυτό σήμερα θα σας φορτίσει ιδιαίτερα. Οικονομικοί είναι και οι λόγοι που δεν  επιτρέπουν στους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου να ολοκληρώσουν ένα στόχο ή μια επιθυμία τους. Κάποιος φίλος μπορεί να σας απογοητεύσει.  Τέλος οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου έχετε επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σας και φαίνετε να προοράτε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.                   
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να σας πιέζουν και σήμερα νιώθετε έντονη την ανάγκη να τις πετάξετε από επάνω σας. Μια άγνωστη δύναμη,  ωθεί εσάς των πρώτων ημερών,  να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Θέλετε να φέρετε τα πάνω κάτω. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις φέρνουν, εσάς του πρώτου δεκαημέρου, στα όρια σας και βγάζουν από μέσα σας πάθει και έντονα συναισθήματα. Αν δεν θέλετε να φτάσετε σε ρήξη, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην παρασύρεστε από την έντονη συναισθηματική φόρτιση. Ισορροπίες καλείστε να βρείτε σήμερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μεταξύ των οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου δεν έχετε ν’ αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα σήμερα και συνεχίζεται με θάρρος και αισιοδοξία να προωθείτε τα σχέδια σας.                       
Λέων 23/07-23/08:  Η αισιοδοξία σας είναι έντονη και μπορεί να νομίζεται τώρα ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και χωρίς τη βοήθεια κανενός. Αυτή η αίσθηση, σήμερα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις τόσο με το σύντροφο σας, όσο και με συνεργάτες.  Τα λιοντάρια του πρώτου δεκαημέρου φορτίζεστε στη δουλειά όπου προβλήματα από το παρελθόν δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τα ανοίγματα που θέλετε, δημιουργώντας σας έντονη συναισθηματική πίεση. Εργασιακές συμφωνίες ή συζητήσεις για τη δουλειά δεν ευνοούνται σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Συζητήσεις με ανωτέρους θα αποβούν άκαρπες.  Μην πιέζετε καταστάσεις.     
Παρθένος 24/08-23/09: Με δυσκολία θα καταφέρετε σήμερα να διατηρήσετε το σημερινό σας πρόγραμμα σας και ίσως υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά. Οικονομικά προβλήματα δεν επιτρέπουν σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε και να πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Επανεξετάζοντας τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε σήμερα ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και αυτό σας απογοητεύει. Εντάσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις συνεχίζουν να υπάρχουν για τους Παρθένους των τελευταίων ημερών.
Ζυγός 24/09-23/10: Με καλή διάθεση και αυξημένη αυτοπεποίθηση θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας σας σήμερα.  Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αλλαγές σχέσεων ή συνεργασιών. Μια ξαφνική ευκαιρία για συνεργασία μπορεί να σας προκύψει από το πουθενά.  Η ανάγκη να δημιουργήσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου,  νέες σχέσεις και κοινωνικές επαφές σήμερα θα σας δημιουργήσει προβλήματα στον οικογενειακό χώρο.  Θα πρέπει να το διαχειριστείτε προσεκτικά και να μην επιτρέψετε στο συναίσθημα να σας παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές.  Οι υποχρεώσεις από μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα ή οικογενειακές υποχρεώσεις, φέρνουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, αντιμέτωπους με την εξέλιξη προσωπικών σας σχέσεων.     Θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες για να μην έχετε προβλήματα. Κουραστικό παραμένει το καθημερινό πρόγραμμα των ζυγών που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Εντάσεις θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον ή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα στο σπίτι. Συζητήσεις με αφορμή εργασιακά ή κάποιο πρόβλημα υγείας θα φορτίσουν συναισθηματικά τους σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις σας σήμερα. Προβλήματα από το παρελθόν περιορίζουν την επαγγελματική εξέλιξη όσων ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Κλείστε τους παλιούς λογαριασμούς πριν προχωρήσετε σε καινούργια πράγματα. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μια ευχάριστη και ερωτική περίοδο.
Τοξότης 23/11-21/12:  Πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Αναλαμβάνετε πολλά και ίσως δεν καταφέρετε να τα φέρετε όλα σε πέρας, πράγμα που θα σας εκνευρίσει. Να είστε προσεκτικοί γιατί από  βιασύνη και απροσεξία μπορεί να προκαλέσετε ατυχήματα. Οικονομικές ακρότητες είστε έτοιμοι να κάνετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ο ενθουσιασμός και η έντονη αισιοδοξία σας, θα σας παρασύρουν σε άσκοπες και πολύ πιθανόν μεγάλες δαπάνες για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Διαφυλάξτε το εισόδημά σας και τα κεκτημένα σας.  Αντίθετα, κάποιοι από εσάς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Απογοήτευση μπορεί να νιώσετε και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι επανεξετάζοντας ένα στόχο σας, καταλαβαίνεται ότι δεν υπάρχουν οι οικονομικές κυρίως προϋποθέσεις για την υλοποίηση του.  Τέλος για εσάς του τρίτου δεκαημέρου συνεχίζονται για δύο τρεις μέρες ακόμη οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Δύσκολη μέρα η σημερινή. Η διαχείριση των οικονομικών σας βρίσκεται στο επίκεντρο.  Μια απρόσμενη βοήθεια μπορεί να υπάρξει από την οικογένεια ή θα πάρετε χρήματα από κάποιο ακίνητο.  Ωστόσο η συναισθηματική σας φόρτιση θα είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις.  Προβλήματα και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό χώρο, δεν επιτρέπουν σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να επεκταθείτε όπως θα θέλατε. Πολύ δραστήριοι παραμένετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου για λίγες μέρες ακόμη, πραγματοποιώντας πολλές συζητήσεις και επαφές που στόχο τους έχουν ένα νέο ξεκίνημα.             
Υδροχόος 21 /01-19/02:  η εβδομάδα ξεκινά ει με εσάς να βρίσκεστε στο επίκεντρο αφού η σελήνη σήμερα θα είναι στο ζώδιο σας. Προσωπικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται εσείς των πρώτων 2-3 ημερών να προβείτε σε κάποιες αλλαγές, ακόμη και στην εμφάνισή σας.  Συζητήσεις με το σύντροφο ή  κάποιο συνεργάτη σας φορτίζουν συναισθηματικά και βγάζουν από μέσα σας απωθημένα του παρελθόντος. Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την ζωή σας. Σκεφτείτε αντικειμενικά και μην παρασύρεστε από την έντονη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να υπάρξει. Η επανεξέταση κάποιου σχεδίου προβληματίζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που προσπαθείτε με μια έντονη επικοινωνιακή πολιτική να στηρίξετε το σχέδιο αυτό. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση του.  Τα έξοδα συνεχίζουν να είναι πολλά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου αλλά η είσοδος της Αφροδίτης στους ιχθείς θα φέρει μια εύνοια στα οικονομικά και αργά ή γρήγορα  θα σας αποζημιώσει.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί σας πέφτουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι για να κάνετε οτιδήποτε. Θα προτιμούσατε σήμερα να μείνετε μακριά από όλους και όλα.  Απρόσμενα έσοδα μπορεί να υπάρξει για εσάς των πρώτων- πρώτων ημερών. Μια οικονομική εξέλιξη μπορεί να απογοητεύσει σήμερα εσάς του πρώτου δεκαημέρου και να βγάλει από μέσα σας έντονα συναισθήματα ή απωθημένα. Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν. Ισορροπία καλείστε να βρείτε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μεταξύ οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους και του εισοδήματος σας.  Ίσως δεν οργανώσατε καλά τον προϋπολογισμό σας και σήμερα αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην πληρωμή κάποιων υποχρεώσεων.  Θα χρειαστεί μάλλον να κάνετε κάποιες περικοπές για να σταθεροποιήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Πολύ δυναμικοί και δραστήριοι παραμένετε εσείς των τελευταίων ημερών αφού ο Άρης θα παραμείνει στις δικές σας μοίρες για  λίγο ακόμη, δραστηριοποιώντας σας  με στόχο την αύξηση του εισοδήματος σας.    

AstroMeleti