Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11/03/2011

Η εβδομάδα  κλείνει με τη σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων να μας χαρίζει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα αλλά και νευρικότητα σε κάποιες περιπτώσεις. Η επικοινωνία έχει τον πρώτο λόγο και θα την αναζητήσουμε μέσα από τηλέφωνα, μηνύματα, συζητήσεις, ταξίδια κλπ.                                                                         
Κριός 21/03-20/04:  Πολυάσχολους σας βρίσκει η τελευταία ημέρα της εβδομάδας. Πολλά και διαφορετικά πράγματα πρέπει να τακτοποιηθούν. Αυτό ίσως σας δημιουργήσει εκνευρισμό.  Μια τυχαία συνάντηση με φίλους ή συνεργάτες από το παρελθόν είναι πιθανή.  Κάποιοι θα πραγματοποιήσετε ένα κοντινό ταξίδι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους...

Ταύρος 21/04-21/05:  Θέματα που αφορούν το εισόδημά ή τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας έρχονται στο προσκήνιο.  Θα μπορούσατε σήμερα να διαπραγματευτείτε για μια οικονομική βοήθεια.  Δεχτείτε προσκλήσεις από φίλους και σπάστε τη ρουτίνα της καθημερινότητας διασκεδάζοντας.             
Δίδυμοι 22/05-21/06: Στο ζώδιο σας θα βρίσκετε σήμερα η σελήνη και όπως είναι φυσικό προτεραιότητα  θα δώσετε σε προσωπικά σας θέματα.  Μια συγκέντρωση φίλων στο σπίτι σας είναι πολύ πιθανή. Εξελίξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο για τους Διδύμους που έχουν γεννηθεί τελευταία μέρα.  Σύγχυση σε νομικά ή θέματα που αφορούν ταξίδια και σπουδές θα υπάρξουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με κάτι από αυτά. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Πεσμένοι οι ρυθμοί σας σήμερα.  Ωστόσο είναι μια καλή μέρα για συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις στον επαγγελματικό χώρο. Αν έχετε κάποιες ιδέες να προτείνετε, κάντε το σήμερα.  Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε απ΄ ότι σας πιέζει. Να κάνετε αλλαγές που επιθυμούσατε εδώ και καιρό.  Το χάος με τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε ελεύθερα.
Λέων 23/07-23/08: Η σύγχυση που έχει προκύψει από μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, έχει οδηγήσει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών  σε ψυχική και οικονομική αποδιοργάνωση.  Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικά κάποια έξοδα.  Καινούργια σχέδια κάνετε εσείς των πρώτων ημερών ή προωθείτε παλαιότερα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα για πολλούς από εσάς που έχετε αρχίσει να το σκέφτεστε.      
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Σκέψεις μπορεί να κάνετε γύρω από τις επαγγελματικές σας επιθυμίες και θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε αλλαγές.  Καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή οικονομικές συναλλαγές. Ευνοούνται υπογραφές οικονομικών συμφωνιών.  Σύγχυση μπορεί να  προκληθεί σε εργασιακά  ή θέματα υγείας. Να είστε προσεκτικοί.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Μια καλύτερη μέρα η σημερινή. Η διάθεσή σας είναι καλή και βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνετε καινούργια σχέδια, οργανώνετε ταξίδια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας προσφέρει καινούργιες εμπειρίες.  Ευχάριστες εκπλήξεις σ΄ ότι αφορά εργασιακά ή θέματα υγείας για εσάς των τελευταίων ημερών.  Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας, σήμερα είναι μια καλή μέρα.         
Σκορπιός 24/10-22/11: Συζητήσεις για οικονομικά ή κληρονομικά θέματα θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα και διευθετήστε οικονομικά ζητήματα. Πολλές μετακινήσεις και επαφές έχει το σημερινό σας πρόγραμμα ενώ στη δουλειά τα πράγματα  σήμερα πηγαίνουν καλά.         
Τοξότης 23/11-21/12:  Η επικοινωνία ευνοείτε και θα μπορούσατε σήμερα να εκφράσετε την επιθυμία ή την ικανοποίηση σας για μια επαγγελματική συνεργασία. Ελάτε πιο κοντά στο σύντροφό σας και συζητήστε μαζί του  αν υπάρχει πρόβλημα.  Ξαφνικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού γα εσάς που έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες.  Κάποιοι αποφασίζετε μια μετακόμιση.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει σήμερα και ίσως χρειαστεί να το συζητήσετε με την οικογένεια σας και να τους ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας και τα σχέδια σας. Μια είδηση ή πληροφορία μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Βεβαιωθείτε ότι στηρίζετε σε ρεαλιστικές βάσεις και δεν θα σας βάλει σε περιπέτειες. 
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε λίγο.  Έχετε έναν ενθουσιασμό που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες οικονομικές κινήσεις. Διαφυλάξτε τον προϋπολογισμό σας (ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών). Συζητήσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον ευνοούνται.  Όσοι είστε γονείς θα μπορούσατε να περάσετε ευχάριστα με τα παιδιά σας σήμερα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απορροφήσουν σήμερα. Φίλοι μπορεί να έρθουν στο σπίτι. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ευνοούνται, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με την αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου. Ο Ουρανός για τελευταία μέρα σήμερα βρίσκετε στο ζώδιο σας, δημιουργώντας, κυρίως για εσάς των 2 τελευταίων ημερών, ανάγκη για αλλαγή  και ανανέωση.     
AstroMeleti