Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 03/03/2011

Στον Υδροχόο  θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη, συντηρώντας μια επαναστατική διάθεση κυρίως για εσάς  που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο.  Νιώθετε την ανάγκη να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάνοντας κάτι διαφορετικό.  Δεν είναι απίθανη, η έλλειψη συγκέντρωσης  ή μια τάση να πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο θέμα (έλλειψη συνοχής σε λόγο και σκέψη).  

Κριός 21/03-20/04: Οι κοινωνικές επαφές είναι πολλές.  Η διασκέδαση με φίλους ή η εμπλοκή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα σας βοηθούν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Σήμερα η επαφές αυτές  σε συνδυασμό με την έντονη φαντασία σας  γίνονται αφορμή για τη γέννηση ή τον επαναπροσδιορισμό κάποιων στόχων. Μην ονειρεύεστε. Σκεφτείτε με τη λογική και όχι το συναίσθημα. Βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας δεν είναι ανεδαφικοί και ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε.  Ζητήστε τη συμβουλή φίλων που ξέρετε ότι λειτουργούν με πρακτικότητα και λογική.  Προσοχή σε αυταπάτες ή εξαπατήσεις.  Άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, ηθελημένα ή όχι μπορεί να σας απογοητεύσουν...

Ταύρος 21/04-21/05: Η Αφροδίτη υπόσχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά. Σήμερα, μπορεί να εμπνευστείτε πράγματα που πιστεύετε ότι  θ’ απογειώσουν τη καριέρα σας αλλά, αν δεν αφορά κάτι καλλιτεχνικό,  θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε τις επόμενες μέρες και να  είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε.  Άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να θέλουν να σας διαβάλουν. Από την άλλη μπορεί και εσείς να εξαπατήσετε με κάποιο τρόπο άλλους. Προσέξτε γιατί εύκολα θα γίνεται αντιληπτοί και θα εκτεθείτε.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Είστε αισιόδοξοι για το μέλλον και αυτό σας βοηθά να κάνετε σχέδια για αλλαγές. Θέλετε να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες. Σήμερα όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε αλλαγές. Το συναίσθημα και η έντονη φαντασία σας μπορεί να σας παρασύρουν εύκολα και να παραπλανηθείτε. Μπερδέματα και ασάφειες μπορεί να προκύψουν σε ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν. Κληρονομικά, δάνεια ασφάλειες, εφορία και γενικότερα οικονομικά που εμπλέκονται και τρίτοι είναι αυτά που σας πιέζουν περισσότερο και αναζητάτε τρόπο διαφυγής. Ο Ποσειδώνας σήμερα θα μπορούσε να σας δώσει ευφάνταστες λύσεις αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης και στο τέλος θ’ απογοητευτείτε. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε σήμερα χρήματα. Αποφύγετε να πραγματοποιήσετε οικονομικές συναλλαγές. Αν είναι απαραίτητο να κάνετε μια συναλλαγή, θα πρέπει να είστε όσο πιο τυπικοί και σαφείς γίνεται.                      
Λέων 23/07-23/08: Θα υπάρξουν μπερδέματα στον τομέα των σχέσεων. Είναι πολύ πιθανό ο σύντροφος σας να μην συμμερίζεται την ανάγκη σας για μεγαλύτερη ελευθερία μέσα στη σχέση και έτσι δημιουργούνται προβλήματα.  Υπάρχει περίπτωση να απατήσετε ή ν’ απατηθείτε. Γενικότερα προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις χρειάζονται προσοχή γιατί εξιδανικεύετε  τον άλλο και μπορεί τελικά ν’ απογοητευτείτε.
Παρθένος 24/08-23/09: Τα προβλήματα της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει και θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Κάνετε σχέδια και όνειρα σήμερα αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και πριν πάρετε αποφάσεις, βεβαιωθείτε ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Συνεργάτες στο χώρο της δουλειάς μπορεί να σας κάνουν το φίλο και πίσω από την πλάτη σας να σας διαβάλουν. Αποφύγετε σήμερα ν’ ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την  υγεία  και αν  ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή να είστε προσεκτικοί στην τήρησή της.        
Ζυγός 24/09-23/10: Πολύ ρομαντικό και ερωτικό φαίνετε το κλίμα σήμερα. Αν ψάχνατε για τον  ιδανικό σύντροφο  μπορεί να πιστέψετε ότι τον βρήκατε.  Είναι όμως έτσι; Η τάση σας να ωραιοποιείτε τα πράγματα μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές γι’ αυτό θα πρέπει να είστε  προσεκτικοί.  Δημιουργική μέρα για όσους ασχολείστε με καλλιτεχνικά. Η έμπνευση και το ταλέντο σας απογειώνονται.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογένεια και σπίτι σήμερα, για κάποιους μπορεί να γίνουν αφετηρία για έμπνευση και οραματισμό ενώ για κάποιους άλλους πηγή απογοητεύσεων και προβλημάτων.   Αποφύγετε σοβαρές διαδικασίες που αφορούν ακίνητη περιουσία και μην πάρετε αποφάσεις σχετικές με την οικογένεια. Θα υπάρχει σύγχηση. Ζημιές ή ατυχηματάκια μπορεί να προκληθούν στο σπίτι.  
Τοξότης 23/11-21/12: Φαντασία και διαίσθηση τονίζονται σήμερα και θα μπορούσατε να έχετε ευφάνταστες ιδέες και σχέδια. Θα πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί στο λόγω και την έκφραση σας γιατί θα υπάρχει ο κίνδυνος ασάφειας και  σύγχυσης που μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.  Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια.  Αν δεν καταφέρετε την αποφυγή τους προσέξτε κάθε λεπτομέρεια.  Μπερδέματα και χαοτικές καταστάσεις μπορεί να προκύψουν σε μετακινήσεις. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συναισθηματική ή οικονομική ανασφάλεια κάνει έντονη την παρουσία της σήμερα και μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει. Φανείτε προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με το εισόδημά και γενικότερα τα οικονομικά σας. Απροσεξίες μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες. Μια πάρετε κανένα οικονομικό ρίσκο και ελέγξτε προσεκτικά κάθε οικονομική πρόταση που μπορεί να σας γίνει.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Τόσο τα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά, σας απασχολούν έντονα και ίσως θέλετε προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές. Καλό θα ήταν να τις αποφύγετε σήμερα (κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών). Είστε πολύ δεκτικοί και επηρεάζεστε από τους άλλους ενώ παράλληλα η λογική σας καλύπτετε από το συναίσθημα και τα όνειρα σας. Πολλοί μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι με την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σας. Γενικά υπάρχει σύγχυση και καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε σοβαρές αποφάσεις σήμερα γιατί θα έχουν αντίκτυπο και στα οικονομικά σας.                     
Ιχθείς 20/02-20/03: Τάση απόσυρσης και μοναξιάς μπορεί να είναι έντονη σήμερα.  Ψάχνετε τρόπους για να ξεφύγετε απ’ ότι σας κουράζει. Τα συναισθήματα είναι έντονα όπως επίσης και κάποιες υπαρξιακές ανησυχίες. Τα όνειρα που βλέπετε αυτές τις μέρες είναι πλούσια και κάτι έχουν να σας πουν.  
AstroMeleti