Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22/03/2011

Στο ζώδιο του Σκορπιού περνάει σήμερα η σελήνη κάνοντας πιο έντονα τα συναισθήματα μας. Κατά συνέπια θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί κυρίως στις σχέσεις μας γιατί το πάθος μπορεί να μας παρασύρει σε λανθασμένες συμπεριφορές. Εύκολα έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα που μπορεί να επηρεάσουν τις επιλογές μας.  

Κριός 21/03-20/04:  Οικονομικά είναι τα θέματα στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθείτε σήμερα.  Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Νέες ιδέες σας βοηθούν να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου στο πως χειρίζεστε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο έντονος παρορμητισμός και ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε βιαστικές αλλά όχι και τόσο σωστές αποφάσεις. Σκεφτείτε σοβαρά και υπεύθυνα πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση. Σε καλύτερη και πιο ήρεμη φάση είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου που μπορείτε ακόμη να κινήστε με περισσότερη άνεση...
     
 
Ταύρος 21/04-21/05:   Εξελίξεις σε στενές προσωπικές η επαγγελματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Κάποιοι βοηθούν στην προώθηση των σχεδίων σας. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί μαζί τους και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα επανεξετάζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου προσπαθώντας να πάρετε αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσετε. Οι Ταύροι του τελευταίου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην αξιολόγηση θεμάτων που αφορούν την καριέρα σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε επιπόλαιες και αντισυμβατικές κινήσεις. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κουραστικό φαίνετε να είναι το σημερινό σας πρόγραμμα και  το περισσότερο βάρος σας πέφτει στη δουλειά. Αποφύγετε να είστε επικριτικοί ή απότομοι, φοβούμενοι ότι κάποιος μπορεί να σας κάνει κακό. Κάντε απλά όσο καλύτερα μπορείτε τη δουλειά σας και μην ψάχνετε για εχθρούς. Θέματα καριέρας έχουν απορροφήσει ολοκληρωτικά εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας ανοίξει πόρτες και να σας βοηθήσει να ανέλθετε. Με άνεση μπορείτε τώρα ν α προωθήσετε τα σχέδια σας.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Σε καλύτερη διάθεση είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Δημιουργικότητα αλλά και ερωτισμός θα σας παρασύρουν. Σχέσεις και συνεργασίες βελτιώνονται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Η ανάγκη για επαγγελματικές αλλαγές και επέκταση, είναι έντονη για τους Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου. Μη παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Σκεφτείτε προσεκτικά τα βήματα σας. Ευκαιρίες μπορεί να σας  προκύψουν αυτή την περίοδο σ’ ότι αφορά τα επαγγελματικά. Όσο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε   οικονομικές εκκρεμότητες.    
Λέων 23/07-23/08:  Εντάσεις θα υπάρξουν στο σπίτι και την οικογένεια. Καλό θα ήταν να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας γιατί λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δεν θα σας αρέσουν. Ευχάριστε εξελίξεις στα εργασιακά ή σε θέματα υγείας, θα υπάρξουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Καινούργια σχέδια και προοπτικές προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένετε και μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο. Ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα διανύεται εσείς του δευτέρου δεκαημέρου που μπορεί τε τώρα να σχεδιάσετε εκ νέου τη ζωή σας σε καινούργιες και καλύτερες βάσεις.  Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις όσων έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο,  ευνοούνται για λίγες ημέρες ακόμη. Εκμεταλλευτείτε το και βελτιώστε τις σχέσεις ή τακτοποιήστε τυχόν προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.       
Παρθένος 24/08-23/09: Σε θέματα επικοινωνίας θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να καταγράψετε πιο σοβαρά και προσωπικά πράγματα που θα σας πούνε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Κατά τα άλλα είναι πολύ δραστήρια μέρα και θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε πολλά  πράγματα της καθημερινότητας σας. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Νιώθετε ότι οι άλλοι έχουν βάλει σκοπό τους να σας σπάσουν τα νεύρα και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν. Οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν για τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.  Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους.     
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά ή μια αγοραπωλησία θα σας απασχολήσουν σήμερα. Προσέξτε τις επιλογές σας. Απρόσμενες εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων προκύπτουν για τους ζυγούς των πρώτων ημερών που μπορεί ξαφνικά να διακόψουν ή να ξεκινήσουν μια σχέση ή μια συνεργασία. Ευκαιρίες στο τομέα των σχέσεων υπάρχουν και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε αλλαγές ή νέες συνεργασίες πριν το σκεφτείτε προσεκτικά. Σε πολύ καλή διάθεση είστε εσείς των τελευταίων ημερών που για λίγες μέρες ακόμη η Αφροδίτη θα στο Υδροχόο σας κάνει πιο αισιόδοξους, δημιουργικούς και ερωτικούς.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Στο ζώδιο σας θα βρίσκετε σήμερα η σελήνη στρέφοντας τη προσοχή σας σε προσωπικά  ζητήματα. Έχει ξεκινήσει μια περίοδος αλλαγών σε  εργασιακά και ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για καλύτερα πράγματα στη δουλειά ή μια καινούργια δουλειά Μην πάρετε αποφάσεις βιαστικά.  Εξετάστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα.  Σε πολύ καλή διάθεση είστε εσείς του τελευταίου δεκαημέρου και μέχρι τις αρχές Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να προωθήσετε δημιουργικά σας σχέδια.     
Τοξότης 23/11-21/12:   Οι ρυθμοί πέφτουν. Αν και γενικότερα διανύετε ένα πολύ δημιουργικό και ευνοϊκό  διάστημα, σήμερα μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι από την ρουτίνα και την καθημερινότητα σας και θα θέλετε να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε. Στον χώρο της οικογένειας είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εντάσεις, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας και προσέξτε για ζημιές στο σπίτι. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η κοινωνική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο. Επιχειρηματικά σχέδια και συνεργασίες ευνοούνται. Προσέξτε τις φιλικές σας  σχέσεις γιατί σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θέματα καριέρας επανεξετάζονται από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Παράλληλα ευνοούνται για εσάς οικογενειακά ή θέματα ακινήτων που τώρα θα μπορούσατε να τα προωθήσετε με ευκολία. Πολύ δραστήριο διάστημα διανύουν οι Αιγόκεροι  του τρίτου δεκαημέρου. Καινούργιες συνεργασίες ή συμφωνίες βελτιώνουν τα οικονομικά σας.      
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Επαγγελματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Προσέξτε τη σχέση με ανωτέρους ή τους γονείς σας και αποφύγετε να κάνετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις μαζί τους. Ένα πολύ δραστήριο και δημιουργικό διάστημα διανύεται αυτή τη περίοδο. Πολλές γνωριμίες και επαφές μπορούν να φανούν χρήσιμες στις επιδιώξεις σας.  Τα σχέδια σας προωθούνται μετ’ εμποδίων ενώ τα έξοδα φαίνετε να μην έχουν τελειωμό.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με τη σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού θα είστε  αισιόδοξοι και δημιουργικοί σήμερα.  Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα σας οδηγεί στο σχεδιασμό ταξιδιών  και γενικότερα πραγμάτων που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.  Φίλοι βρίσκονται δίπλα σας αν και ο Άρης θα βρίσκετε μέχρι το τέλος του μήνα στο ζώδιό σας, δίνοντας σας τη δύναμη να αντιμετωπίσετε τα θέματα της καθημερινότητας.  Εξελίξεις στα οικονομικά υπάρχουν κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Οικονομικές  ευκαιρίες θα υπάρξουν για εσάς του  δευτέρου δεκαημέρου αλλά θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά πριν κάνετε οτιδήποτε.  

AstroMeleti