Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/03/2011

Στο φυσικό της χώρο βρίσκετε σήμερα η σελήνη μιας και το  ζώδιο του Καρκίνου αποτελεί το σπίτι της. Τα συναισθήματα μας εκφράζονται ελεύθερα και νιώθουμε την ανάγκη τόσο να προσφέρουμε, όσο και να εισπράξουμε αγάπη και  φροντίδα. Η προσοχή μας στρέφετε σε θέματα  οικογένειας  και ακίνητης περιουσίας. Ο μόνος κίνδυνος είναι, ότι μπορεί να ξεπεράσουμε τα όρια και ο συναισθηματισμός να γίνει ευθιξία.

Κριός 21/03-20/04:  Η εβδομάδα ξεκινάει σε ένα κλίμα εσωστρέφειας και εσωτερικής ανάλυσης, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Το σπίτι και η  οικογένεια φαίνετε να σας απορροφούν και να σας προβληματίζουν.  Μην αφήσετε να σας παρασύρει το συναίσθημα γιατί η έντονη ευαισθησία σας σήμερα γίνεται ευθιξία που θα δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η αίσθηση ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις.  Αποφύγετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις ή συζητήσεις με ανωτέρους...
    
Ταύρος 21/04-21/05:   Πολύ δραστήριοι είστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Φίλοι θα χρειαστούν τη προσοχή και τη φροντίδα σας σήμερα. Ο περιορισμός και τα  προβλήματα στη δουλειά γίνονται πιεστικά  για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Οι ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αναζητώντας και πάλι τις καλές μέρες του παρελθόντος μπορεί να πάρετε ακραίες αποφάσεις γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η διαχείριση των οικονομικών σας πόρων θα σας απασχολήσει σήμερα και ίσως γίνει η αιτία να στεναχωρηθείτε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας σε θέματα καριέρας τα οποία μπορείτε με ευκολία να προωθήσετε σήμερα. Οι δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας σήμερα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε ακραίες και παράτολμες κινήσεις.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σελήνη στο ζώδιο σας, να σας κάνει πιο συναισθηματικούς αλλά και εύθικτους κάποιες φορές. Προσωπικά σας θέματα έχουν περισσότερη σημασία σήμερα. Οι σκέψεις και τα σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά, κυρίως όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να σας οδηγήσουν σήμερα σε ακραίες και υπερβολικές συμπεριφορές με τους συνεργάτες σας.  Μην αφήσετε να σας παρασύρει ο συναισθηματισμός και χρησιμοποιείστε καλύτερα τη λογική σας. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου με άνεση και ενθουσιασμό προωθείτε τα σχέδια σας. Στο σπίτι δεν είναι το ίδιο καλά τα πράγματα.      
Λέων 23/07-23/08: Στο παρασκήνιο ή σε χαμηλούς ρυθμούς κινήστε σήμερα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους συνεργάτες σας στη δουλειά. Υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και σας έχουν απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, σήμερα τακτοποιούνται. Μόνο εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν πρέπει  και θα σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση με προϊσταμένους και ανωτέρους.  
Παρθένος 24/08-23/09: Κοντά σε φίλους θα βρεθείτε σήμερα. Εξελίξεις στα οικονομικά ή θέματα εξουσίας θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση, κυρίως σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Να είστε προσεκτικοί και να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε συζητήσεις γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια. Το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες βελτιώνετε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα μπορούσατε σήμερα να διευθετήσετε καταστάσεις.            
Ζυγός 24/09-23/10:  Θέματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν την προσοχή σας. Με δυσκολία γίνεται, για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, η επικοινωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Οικονομικοί είναι οι λόγοι που θα σας οδηγήσουν σήμερα στα άκρα με άτομα της οικογενείας ή στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Καινούργιες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν στη δουλειά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σήμερα σας κουράζουν ιδιαίτερα.               
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε κλίμα αισιοδοξίας ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Ωστόσο δυσκολίες υπάρχουν τόσο στη επικοινωνία σας με τους άλλους όσο και στην οργάνωση ενός προγράμματος. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με αδέλφια και γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί μπορεί να βγάλετε απωθημένα και να πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Ο ενθουσιασμός και η καλή διάθεση, βοηθάει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, να περνάτε καλά στην καθημερινότητα σας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν.                  
Τοξότης 23/11-21/12:  Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Αν είναι δυνατόν  αποφύγετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές.  Τι κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον βελτιώνετε σήμερα, πράγμα που σας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Προβλήματα με κάποιο φίλο είναι πολύ πιθανό να έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Μην μπλέξετε οικονομικά με φίλους γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.        
Αιγόκερω 22/12-20/01:  προβλήματα στις σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Άτομα της οικογενείας σας δεν αποδέχονται τα σχέδια σας και αυτό μπορεί να σας πληγώνει και να βγάζει από μέσα σας απωθημένα του παρελθόντος. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις σήμερα , με άτομα της οικογενείας. Υποχρεώσεις και προβλήματα σε θέματα καριέρας προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο φίλοι αλλά και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον σας βοηθούν. Αποφύγετε εκνευρισμούς.          
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Εργασιακά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα ή μπορεί να παρουσιαστεί ένα  μικρό πρόβλημα υγείας. Συζητήσεις γύρω από θέματα εισπράξεων και πληρωμών δεν ευνοούνται σήμερα και μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Τα οικονομικά βελτιώνονται γα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σας, αλλά δεν θα είναι εύκολο να τα κρατήσετε γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε μια καταναλωτική μανία.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία ξεκινάει αυτή η εβδομάδα όμως μια όχι και τόσο καλή είδηση για τα οικονομικά σας μπορεί να οδηγήσει, εσάς του πρώτου δεκαημέρου, σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις.   Συμβουλευτείτε τη λογική και όχι το συναίσθημα. Η ενέργεια όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, μέρα με τη μέρα αυξάνετε και αισθάνεστε πολύ δυναμικοί και έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές και απερισκεψίες, με στόχο την αποδοχή και αναγνώριση από τους άλλους.      
AstroMeleti