Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09/03/2011

Στο ζώδιο του Ταύρου βρίσκετε η σελήνη σήμερα οπότε δεν βιαζόμαστε πια οπότε  οι ρυθμοί  πέφτουν. Αναζητάμε πιο ασφαλή μονοπάτια για να βαδίσουμε και  δύσκολα θα προχωρήσουμε σε αλλαγές αν χρειαστεί. Οι μικρές απολαύσεις της ζωή παίρνουν αξία τώρα (ένα νόστιμο γεύμα, ένα καλό ποτό κλπ).  
Κριός 21/03-20/04:  Το εισόδημα σας και ο τρόπος διαχείρισης του θα σας απασχολήσουν σήμερα. Αποφύγετε τις χρηματικές συναλλαγές με φίλους. Τα οικονομικά γίνονται εμπόδιο και δεν αφήνουν εσάς των πρώτων ημερών να υλοποιήσετε πράγματα που θα σας ευχαριστούσαν.   Εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα καριέρας. Ευκαιρίες για τις αλλαγές που επιθυμείτε...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων με τη σελήνη στο ζώδιο σας. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι για να πραγματοποιήσετε ένα στόχο, που θέλατε από παλιά. Τα σχέδια σας και οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε προωθούνται  έχοντας τη στήριξη ενός συνεργάτη ή του συντρόφου σας. Μια νέα γνωριμία κάνετε, εσείς των τελευταίων ημερών, που θα μπορούσε ν’ αλλάξει τη ζωή σας.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί σας έχουν πέσει και νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε απ’ όλους και όλα προσπαθώντας να ηρεμήσετε. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά σας,  από εκεί που δεν το περιμένατε. Μια είδηση που θα μάθετε ή μια νέα ιδέα σας ωθούν σε ανανεωτικές αλλαγές. Τα οικονομικά ευνοούνται. Μια νέα εισοδηματική πηγή μπορεί να προκύψει. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Μια ευχάριστη μέρα με κοινωνικές επαφές και διασκέδαση με φίλους. Συνεργασίες ευνοούνται και ίσως προχωρήσετε, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σε μια δυνατή συνεργασία ή σχέση που θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα.  Ευχάριστες αλλαγές μπορεί να προκύψουν στα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες. Ίσως μάθετε κάτι που θα αλλάξει τις προοπτικές σας.   
Λέων 23/07-23/08: Επαγγελματικά ή θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να τ’ αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα  και υπευθυνότητα. Αλλαγή μπορεί να υπάρξει σε εισοδηματικές πηγές σας.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσει.  Νομικές διαδικασίες ή θέματα σπουδών μπορεί να μην έχουν την αναμενόμενη πρόοδο.
Παρθένος 24/08-23/09: Έχετε ανάγκη από μια ανανέωση και ψάχνετε για ασφαλείς διεξόδους που θα σας οδηγήσουν σε καινούργια πράγματα. Αποφύγετε την επιπόλαιη διαχείριση των οικονομικών σας. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια ένταση τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις των Παρθένων του πρώτου δεκαημέρου. Σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα και θα μπορούσατε να διευθετήσετε καταστάσεις. Ξαφνικές αλλαγές ή απρόοπτες καταστάσεις προκύπτουν στον τομέα των σχέσεων  για εσάς των τελευταίων ημερών. 
Ζυγός 24/09-23/10: Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, πραγματοποιώντας παράλληλα  αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς. Παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργηθούν με αφορμή τα οικονομικά. Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στη δουλειά και αυτό αποδίδει. Έμπνευση αλλά και εκνευρισμός σήμερα στο χώρο της δουλειάς.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Το ερώτημα της ημέρας μπορεί να είναι το πόσο ασφαλείς νιώθετε δίπλα στο σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.  Οι σχέσεις πάντως και πάλι βρίσκονται σε  πρώτο πλάνο. Μια νέα γνωριμία με άτομο που κατέχει κάποια θέση, θα σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον.  Συνεχίζετε να είστε σε καλή διάθεση και αυτό εύκολα σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων (άλλες φορές για καλό και άλλες για κακό).  Στον οικογενειακό χώρο το κλίμα δεν είναι καλό και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.        
Τοξότης 23/11-21/12: Το σπίτι και η οικογένεια το τελευταίο διάστημα είναι προτεραιότητα σας. Παρ’ όλα αυτά σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε εργασιακά θέματα ή κάποιο πρόβλημα υγείας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και σιγά- σιγά το άγχος σας θα υποχωρεί.  Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας μπορεί να προκύψουν για εσάς των δύο τελευταίων ημερών.  Η σχέση με αδέλφια ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον   δεν είναι και η καλύτερη σήμερα.           
Αιγόκερω 22/12-20/01: Μέρα με έντονη κινητικότητα και αρκετά νεύρα. Παρ’ όλα αυτά ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός δεν θα σας λείψουν. Αυτό ίσως σας βοηθήσει να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων και να νιώσετε καλά.  Μια συνάντηση ή μια πληροφορία μπορεί ν’ αλλάξουν τις απόψεις και τις προοπτικές των Αιγόκερων που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες.  Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει η τάση να κάνετε επιπόλαιες αγορές με στόχο τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Σε αλλαγές στο σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο θα προχωρήσετε  σήμερα. Οικογενειακά θέματα, με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν και είναι πολύ πιθανό να σας χαλάσουν τη διάθεση. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και σήμερα θα εισπράξετε  κάποια χρήματα ή να προχωρήσετε σε μια συμφωνία που θα βελτιώσει το εισόδημα σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι δραστηριότητες σας και σήμερα επικεντρώνονται γύρω από συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις κλπ. Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε εύκολα σε κάτι, βαριέστε εύκολα και αναζητάτε συνεχώς πράγματα που θα διεγείρουν το μυαλό σας. Ιδιαίτερα εσείς των δύο τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να νιώθετε μια ανεξήγητη ένταση, ένα στρεσάρισμα, αλλά παράλληλα το μυαλό σας μπορεί να γεννήσει φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες. Δεν ευνοούνται παρασκηνιακές επαφές  για οικονομικά θέματα.

AstroMeleti