Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12 & 13/03/2011

Ένα άκρως επικοινωνιακό και δραστήριο Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας, αφού η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων έως και το μεσημέρι της Κυριακής.  Ίσως χρειαστεί ν’ ασχοληθούμε με περισσότερα πράγματα απ’ ότι μπορούμε και αυτό μπορεί να μας προκαλέσει εκνευρισμό. Το Σάββατο έχουμε και ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Ο πλανήτης της επανάστασης και των ξαφνικών αλλαγών «Ουρανός». Φεύγει οριστικά από το ζώδιο των Ιχθύων και περνάει στον δυναμικό Κριό (υπάρχει σχετική ανάρτηση για το πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο).                                                                    
Κριός 21/03-20/04:  Εκτός από το Δία και ο Ουρανός μπαίνει από το Σάββατο  στο ζώδιο σας, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές ή  κάνοντας την  ανάγκη σας για αλλαγές όλο και πιο έντονη.  Ο παρορμητισμός σας εντείνετε και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε, αφού πρώτα ελέγξετε όλες τις παραμέτρους προσεκτικά και υπεύθυνα. Την Κυριακή αποφύγετε συζητήσεις με γονείς ή ανωτέρους γιατί η συναισθηματική φόρτιση σας οδηγεί να πείτε πράγματα που δεν πρέπει...
    
Ταύρος 21/04-21/05:  Μια μακρά περίοδος σοβαρών αναθεωρήσεων ξεκινάει για τους Ταύρους των πρώτων ημερών αρχικά, με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό. Τα μέχρι σήμερα πιστεύω σας αναθεωρούνται ενώ μπορεί να παρατηρήσετε  και απότομες διακυμάνσεις στη διάθεσή. Τα οικονομικά, με κάποιο τρόπο θα συνεχίσουν να σας απασχολούν μες το Σαββατοκύριακο και θα πρέπει να είστε προσεκτική στη διαχείριση τους. Την Κυριακή έντονα είναι τα συναισθήματα γύρω από το μέλλον και τα σχέδια σας. Το πάθος είναι έντονο γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις. Τα λόγια σας πληγώνουν. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αλλαγές στο κοινωνικού σας περιβάλλον υπόσχετε ο Ουρανός με την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού. Αρχικά επηρεάζεστε εσείς των πρώτων ημερών. Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν απ’ τη ζωή σας και κάποιοι άλλοι έρχονται αλλάζοντας παράλληλα τους στόχους και τη φιλοσοφία σας.  Την Κυριακή είναι μία δύσκολη μέρα για συζητήσεις με φίλους ή γνωστούς. Αποφύγετε τα πικρόχολα σχόλια.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Αλλαγές προβλέπετε να γίνουν στη ζωή σας, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα τολμήσετε τώρα να πραγματοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας που τις είχατε καλά κρυμμένες.  Αρχικά, για αυτό το χρόνο,  επηρεάζεστε εσείς των πρώτων ημερών. Το Σάββατο ευκαιρίες επαγγελματικέ προκύπτουν βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας. Την Κυριακή θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί (κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου).  Θέματα που αφορούν κάποια προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν συναισθηματικά βγάζοντας σας απωθημένα από το παρελθόν. Ελέγξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε σχετικές συζητήσεις.  
Λέων 23/07-23/08: Ευκαιρίες για αλλαγές στα μέχρι σήμερα σχέδια και τις προοπτικές σας υπόσχετε ο Ουρανός με την είσοδο του στον Κριό. Ταξίδια, νέες εμπειρίες, σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και νέα φιλοσοφία ζωής θα γίνουν δρόμος για μια ολοκληρωτική ανανέωση.  Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής παραμένετε πολύ κοινωνική  βελτιώνοντας παράλληλα τις σχέσεις σας με τους άλλους. Το Σάββατο τα οικονομικά σας προβληματίζουν. Την Κυριακή ένα σχέδιο για τη δουλειά μπορεί ν’ ανατραπεί και να σας αποδιοργανώσει.  
Παρθένος 24/08-23/09: Προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα θα συνεχίσουν να σας απασχολούν όλο σχεδόν το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο είναι μια ευνοϊκή μέρα σε ότι αφορά εργασιακά και οικονομικά αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στη σχέση σας με το σύντροφο ή συνεργάτες. Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό σας δημιουργεί μια ψυχολογική αστάθεια (αρχίζοντας από εσάς των πρώτων ημερών)αφού θα πρέπει να μάθετε να ζείτε έξω από τις σταθερές που συνήθως χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς. Την Κυριακή οικονομικές υποχρεώσεις ή θέματα εξουσίας φέρνουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου έξω από τα όριά σας. αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας και μην φτάνετε οικονομικές ακρότητες.       
Ζυγός 24/09-23/10:  Σχετικά ευχάριστο προβλέπεται το Σαββατοκύριακο σας μιας και όπως είναι γνωστό τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις δεν έχουν πάψει να σας κουράζουν και να σας ταλαιπωρούν.  Ιδιαίτερα το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό από το Σαββάτο επηρεάζει αρχικά εσάς των πρώτων – πρώτων ημερών  βάζοντας σας σε μια διαδικασία αλλαγών στον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών. Την Κυριακή οι σχέσεις στο σπίτι είναι τεταμένες για εσάς του πρώτου δεκαημέρου κυρίως και καλό θα ήταν να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο σας γιατί μπορεί να φτάσετε σε σοβαρή ρήξη.          
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά ζητήματα το Σάββατο ίσως σας ρίξουν ψυχολογικά και σας δημιουργήσουν ανασφάλειες για το αν μπορείτε να τα καταφέρετε ή όχι. Εκμεταλλευτείτε τις εργασιακές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν και μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η στήριξη της οικογένειας σας αν τη χρειαστείτε. Αλλαγές σε εργασιακά ή θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σας, θα φέρει σε σας των πρώτων ημερών ο Ουρανό με την είσοδό του στον Κριό. Την Κυριακή, ελέγξτε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη, τόσο στο λόγο όσο και στην κίνησή σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ατυχήματα.            
Τοξότης 23/11-21/12:  Σχέσεις και συνεργασίες παραμένουν στο προσκήνιο σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο και καλό θα ήταν, το Σαββάτο να προσέξετε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στις  οικογενειακές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό για εσάς δεν είναι κακή αν τη διαχειριστείτε σωστά. Σας φέρνει έναν έντονο ενθουσιασμό που θα πρέπει να τον οδηγήσετε σε σωστά κανάλια δημιουργίας ώστε να ωφεληθείτε. Αλλάζουν στο μυαλό σας τα μέχρι σήμερα δεδομένα για το τι σας ικανοποιεί ενώ και η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο πλούσια. Την Κυριακή εσείς του πρώτου δεκαημέρου αποφύγετε ακραίες οικονομικές κινήσεις που στόχο έχουν μόνο τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.     
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Φορτωμένο το πρόγραμμα σας όλο το Σαββατοκύριακο και αυτό, ιδιαίτερα το Σαββάτο σας προκαλεί εκνευρισμό γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις, στην οδήγηση ή οποιαδήποτε χειρονακτική εργασία. Τα οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται ενώ και στα επαγγελματικά μπορείτε να σταθεροποιήσετε πράγματα. Ο Ουρανός με την είσοδο του στον Κριό σηματοδοτεί μια περίοδο αλλαγών σε επίπεδο οικογένειας ή κατοικίας που αρχικά θα επηρεάσει εσάς των 2-3 πρώτων ημερών. Την Κυριακή κυριαρχεί αναστάτωση στο σπίτι ή με άτομα της οικογενείας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους γιατί  μπορεί να βγάλετε απωθημένα από το παρελθόν και να πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε.     
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ευχάριστο προβλέπετε το σαββατοκύριακο για εσάς τους Υδροχόους.  Θα διασκεδάσετε, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιο σας πιθανότατα για κάποιο ταξίδι. Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν οικονομικές δαπάνες οι οποίες δεν θα λείψουν ιδιαίτερα το Σαββάτο.  Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, με το πέρασμά του στον Κριό σας κάνει πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς. Αλλαγή τρόπου σκέψης και έκφρασης θα παρατηρήσετε αρχικά εσείς των πρώτων ημερών.  Την Κυριακή συζητήσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον σας φορτίζουν συναισθηματικά.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το σπίτι και η οικογένεια σας κερδίζουν  αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα οργανώσετε το χώρο σας και θα δεχτείτε φίλους. Ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση μπορεί να προκύψουν το Σαββάτο. Ο Ουρανός φεύγει οριστικά από το ζώδιο σας δίνοντας τέλος σε μια μεγάλη περίοδο μεγάλων και σοβαρών αλλαγών στη ζωή σας. Περνάει τώρα στο οίκο που αφορά  τα οικονομικά οπότε θα πρέπει να είστε υπεύθυνη στη διαχείριση τους γιατί ξαφνικά θα έρχονται χρήματα αλλά  μπορεί να δημιουργούνται και ξαφνικές δαπάνες. Την Κυριακή, εσείς του πρώτου δεκαημέρου  μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με φίλους. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις  μαζί τους γύρω από οικονομικά.     

AstroMeleti