Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 30/03/2011

Η σελήνη παραμένει  για ακόμη μια μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζοντας, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών κάθε ζωδίου που θα νιώσετε και εσείς με τη σειρά σας, την ανάγκη να κάνετε ανατροπές και αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωή σας.  Επίσης από σήμερα ο Ερμής φαινομενικά σταματάει την κίνησή του για να γυρίσει ανάδρομος από τις 2 Απριλίου (υπάρχει σχετική ανάρτηση).
Κριός 21/03-20/04:  Το τελευταίο διάστημα έχετε γίνει έντονα επικοινωνιακοί  πράγμα που βοηθάει την κοινωνική σας ζωή και επεκτείνει τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί βέβαια και να τον αλλάζει. Παλιοί φίλοι φεύγουν ξαφνικά και καινούργιοι παίρνουν τη θέση τους. Σήμερα πάντως θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας.  Η στάση του Ερμή, προετοιμάζει επικοινωνιακά μπερδέματα και προβλήματα στις μετακινήσεις από τις αρχές Απριλίου...


Ταύρος 21/04-21/05: Η ανάγκη σας για επαγγελματικές αλλαγές, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.  Μην πιστεύεται ότι σας λένε και εξετάστε προσεκτικά κάθε πληροφορία ή πρόταση που αφορά την καριέρα σας.  «Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός». Καθυστερήσεις και αναβολές θα φέρει ο Ερμής. Αν έχετε εμπλακεί σε κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις ή επαφές, τώρα θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Ένα ταξίδι και μάλιστα στο εξωτερικό, φαντάζει πολύ καλή ιδέα για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες. Ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο θα σας απασχολήσει. Σιγουρευτείτε ότι βασίζετε σε ρεαλιστικές βάσεις και είναι υλοποιήσιμο. Κοινωνικές επαφές ή  συζητήσεις για μια συλλογική δουλειά ευνοούνται. Κάποιοι θα έχετε τη ευκαιρία να διοργανώσετε μια ευχάριστη βραδιά στο σπίτι.                    
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Ίσως θα πρέπει να διευθετήσετε καταστάσεις με τράπεζες ή δημόσια ταμεία. Ένα οικονομικό σχέδιο έρχεται στο προσκήνιο αλλά μάλλον είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά μπορεί να σας ευνοήσουν. Πάντως από σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε συζητήσεις ή επαφές που αφορούν την καριέρα σας. Γυρίζοντας ανάδρομος ο Ερμής, από τις 2 Απριλίου, θα φέρει καθυστερήσεις και ασάφειες  στα επαγγελματικά.   Ευτυχώς η Αφροδίτη από τους Ιχθείς διατηρεί αισιόδοξη τη  διάθεσή σας και βοηθά την προώθηση των σχεδίων σας. 
Λέων 23/07-23/08:  Φιλόδοξα σχέδια κάνετε με στόχο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να πραγματοποιήσετε μια ελπίδα, ένα στόχο σας. Ο ανάδρομος Ερμής βέβαια  θα δημιουργήσει καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως τις 20 Απριλίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις σας προβληματίζουν σήμερα.
Παρθένος 24/08-23/09: Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή επαφές για την προώθηση ενός οικονομικού ζητήματος. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σαφείς  γιατί ο Ερμής είναι σε διαδικασία ανάδρομης πορείας και μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Προσέξτε τι υπογράφετε και διαβάστε με προσοχή ακόμη και τα μικρά γράμματα για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους. Η μέρα θα είναι κουραστική και εργασιακά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε μια μικρή αδιαθεσία.  
Ζυγός 24/09-23/10: Πολύ δημιουργικοί είστε σήμερα, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου και θα μπορούσατε να εμπνευστείτε , ένα ευφάνταστο σχέδιο για  δουλειά.  Συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας β βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον  σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο Ερμής έχει σχεδόν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί ασάφειες ή παραποιημένες πληροφορίες να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος και έχοντας ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει προβλήματα ο Ερμής, σε εργασιακά ζητήματα. Αν δεν καταφέρετε να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από τη δουλειά, τουλάχιστο κοιτάξτε να είστε προσεκτικοί.  Οικογενειακά ή θέματα που αφορούν το σπίτι θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογενείας ή θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι.
Τοξότης 23/11-21/12:  Σε αισθηματικά θέματα ή δημιουργικά σχέδια θα φέρει καθυστερήσεις ο ανάδρομος Ερμής. Είναι πολύ πιθανό να  χρειαστεί να πραγματοποιήσετε σήμερα μια συζήτηση για το ξεκίνημα μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να σκέπτεστε πριν μιλήσετε γιατί ο ενθουσιασμός σας, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σας δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα. Εκνευρισμός θα υπάρξει σήμερα λόγω έντονης δραστηριότητας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας και με ζητήματα που αφορούν ακίνητα. Ο ανάδρομος Ερμής, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να σας δημιουργήσει προβλήματα ά καθυστερήσεις σε σχετικά θέματα. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν στο εισόδημά σας ή σε θέματα κτίσης.
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Για τρίτη συνεχόμενη μέρα η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας επηρεάζοντας σήμερα, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας βρίσκεται ο Ποσειδώνας, ο οποίος μπορεί να παρασύρει  εσάς των τελευταίων ημερών και να σας κάνει να έχετε μεγάλα όνειρα για εσάς και απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Προβλήματα μπορεί να έχτε σήμερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους ή σε μετακινήσεις μιας και ο Ερμής ετοιμάζετε από σήμερα να γυρίσει ανάδρομος.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η αίσθηση κούρασης παραμένει και σήμερα αλλά κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο. Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής δημιουργώντας καθυστερήσεις ή λάθει. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφύγετε να υπογράψετε την οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία.
AstroMeleti