Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 08/03/2011

Μέχρι και το  μεσημέρι η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού προσφέροντας  τόλμη και δυναμισμό ιδιαίτερα σε σας των τελευταίων ημερών.  Χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να κάνουμε λάθει λόγω του παρορμητισμού και της βιασύνης που θα μας διακατέχει. Από το μεσημέρι, με το πέρασμα της σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, οι ρυθμοί  πέφτουν και γίνεται έντονο το αίτημα για συναισθηματική ασφάλεια. Μια αίσθηση κούρασης ή πλήξης είναι πιθανή.   

Κριός 21/03-20/04:  Είστε σε μια φάση σοβαρών αλλαγών και ανακατατάξεων. Ο Δίας σας προσφέρει ευκαιρίες ενώ παράλληλα αυξάνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Θα πρέπει να είστε πολύ  προσεκτικοί και να εξετάζετε όλα τα δεδομένα πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή. Κάποιες οικονομικές ανασφάλειες θα σας περιορίσουν από το μεσημέρι και μετά. Αν χρειάζεστε βοήθεια, φίλοι μπορούν να σας στηρίξουν...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Από το μεσημέρι και μετά, η σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σας  οπότε γίνεστε πιο εξωστρεφείς  και ενεργητικοί. Κοινωνική ζωή και  στόχοι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας.  Πολλοί έχετε εμπλακεί σε μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά. Επαγγελματικά θέματα ευνοούνται κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και θα μπορούσατε τώρα να τα προωθήσετε.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ύστερα από μερικές κουραστικές μέρες, σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την ένταση της καθημερινότητας και να ξεκουραστείτε. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι αυτό όταν,  οι εξελίξεις και οι υποχρεώσεις σας στα επαγγελματικά είναι τόσες πολλές.   Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μετά από κάποιες μέρες έντονης ενασχόλησης με θέματα καριέρας, σήμερα από το μεσημέρι και μετά χαλαρώνουν τα πράγματα και θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους  και να διασκεδάσετε.  Νέοι ορίζοντες ανοίγονται  για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορείτε τώρα να προωθήσετε με ευκολία τα σχέδια σας. Από την άλλη έχετε ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα με άτομα της οικογένειας ή την ακίνητη περιουσία σας και αυτό σας κουράζει και σας  στενοχωρεί.      
Λέων 23/07-23/08: Εξελίξεις στα επαγγελματικά θα υπάρξουν αυτές τις μέρες, ή εσείς θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να τ’ αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα  και υπευθυνότητα. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βελτιώνονται.        
Παρθένος 24/08-23/09: Τα οικονομικά, σιγα-σιγά φεύγουν από το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Η διάθεση σας ανεβαίνει και μπορείτε τώρα να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Βέβαια τα προβλήματα και οι εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη παραμένουν κυρίως για εσάς που βρίσκεστε στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου,  αλλά με ηρεμία και προσοχή θα τα ξεπεράσετε.      
Ζυγός 24/09-23/10: Όσοι έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες, κρατήστε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Οικονομικά ή θέματα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά. Το πρόγραμμα σας στη δουλειά συνεχίζει να είναι φορτωμένο αλλά ο Άρης σας δίνει τη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Μια σχέση ή μια συνεργασία θα σας απασχολήσει σήμερα. Η καθημερινότητα σας είναι κουραστική αλλά και ευχάριστη. Ένα ερωτικό και πολύ δημιουργικό διάστημα διανύετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Οι εντάσεις στην οικογένεια υποχωρούν, ενώ πολύ αποφασίζετε να ανακινήσετε ή να βελτιώσετε αισθητικά τον προσωπικό σας χώρο.       
Τοξότης 23/11-21/12: Μετά από λίγες μέρες χαλάρωσης, όπου επιλέξατε να κάνετε πράγματα που σας άρεσαν,  τώρα επιστρέφετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Θα πρέπει να βάλετε σε τάξη ότι αμελήσατε τις προηγούμενες μέρες και ν’ ασχοληθείτε με τη δουλειά. Θέματα οικογενειακά ή θέματα που αφορούν ένα ακίνητο συνεχίζουν να σας απασχολούν.          
Αιγόκερω 22/12-20/01: Το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον σιγά – σιγά ηρεμεί και από το μεσημέρι και μετά θα καταφέρετε να χαλαρώσετε. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και προσπαθείτε να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Τα συναισθήματα σας είναι έντονα και θα σας παρασύρουν σε μια πιο ευχάριστη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Έρωτας, φλερτ, διασκέδαση θα είναι το ζητούμενο αυτές τις μέρες.         
Υδροχόος 21/01-19/02: Σε θέματα οικογένειας και σπιτιού επικεντρώνεστε από το μεσημέρι και μετά. Μετά από τις πολυάσχολες και κουραστικές μέρες που πέρασαν, αναζητάτε τώρα την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού. Στα οικονομικά, μπορεί να υπάρχουν έσοδα αλλά  ο καταναλωτισμός σας από τη μία και τα έξοδα που προκύπτουν από τη μια στιγμή στην άλλη, σας έχουν αδειάσει το πορτοφόλι.        
Ιχθείς 20/02-20/03: Από το μεσημέρι και μετά οι οικονομικές ανασφάλειες  υποχωρούν και ξεκινά ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα με πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις κλπ. Ο Άρης και ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σας δίνουν την ενέργεια και τη δύναμη ν’  αντεπεξέλθετε.  Ευκαιρίας για βελτίωση στον οικονομικό τομέα έχετε  εσείς του πρώτου δεκαημέρου.       
AstroMeleti