Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ανάδρομη πορεία Ερμή 02/04/2011 – 23/04/2011

Ο Ερμής είναι ίσως ο μοναδικός πλανήτης που αγχώνει τους περισσότερους από εμάς όταν γίνεται ανάδρομος.  Σχετίζετε γενικότερα με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα γραπτά και τις συμφωνίες ή τα συμβόλαια που μπορεί να χρειαστεί να υπογράψουμε.  Ξεκινώντας λοιπόν την ανάδρομη πορεία του από τις 02 Απριλίου, αυτοί είναι  οι τομείς στους οποίους είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε προβλήματα ή καθυστερήσεις. Καλό είναι να αποφύγουμε να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις ή να υπογράψουμε έγγραφα.  Από την άλλη μεριά,  μας δύνεται η δυνατότητα τώρα,  να ξανασκεφτούμε και να επανεξετάσουμε παλαιότερα ζητήματα ή σχέδια, κάνοντας κάποιες διορθωτικές αλλαγές. Θα επηρεάστουν περισσότερο όσοι ανήκουν στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο κάθε ζωδίου.
Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:
Κριός: Φραγμούς  στην επικοινωνία σας βάζει ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα.  Προσέξτε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και μιλάτε γιατί μπορεί να δημιουργήσετε πρόβλημα στην εικόνα που εισπράττουν οι άλλοι για σας. Παρανοήσεις μπορεί να υπάρξουν με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε σοβαρές  αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση καλύτερα να το τολμήσετε μετά τις 23/04.  Τέλος θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας...
     
Ταύρος: Όλο αυτό το διάστημα, είναι ακατάλληλο για παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεννοήσεις και καθυστερήσεις. Η εμπλοκή σας σε τέτοιες διαδικασίες, περισσότερο  μπερδέψει παρά  θα σας βοηθήσει και είναι πιθανό να εκτεθείτε.   Κάποιοι από εσάς μπορεί τώρα να έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε θέματα που προέκυψαν από μυστικές επαφές που είχατε πρόσφατα.  Αν ασχολείστε με ζητήματα που αφορούν νοσοκομεία ή ιδρύματα δεν είναι καλή περίοδος  για να τα προωθήσετε.
Δίδυμοι: Η κοινωνική σας ζωή δεν θα κυλήσει ομαλά αυτή την περίοδο ενώ οι σχέσεις σας με φίλους κινδυνεύουν από παρεξηγήσεις και ασάφειες. Μηνύματα και προσκλήσεις μπορεί να μην φτάσουν ποτέ στα χέρια σας. Ομαδικές δραστηριότητες με δυσκολία προωθούνται λόγω έλλειψης συνεννόησης των μελών.   Κάποιοι θα επανεξετάσετε στόχους και όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.
Καρκίνος: Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης διέπονται από μια σύγχυση και καλό θα ήταν να αποφύγετε την προώθησή τους.  Είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα ή καθυστερήσεις.  Αποφύγετε συζητήσεις για θέματα καριέρας και μην υπογράψετε κάποιο επαγγελματικό συμβόλαιο αν δεν το ελέγξετε εξονυχιστικά.  Κάποιοι μπορεί να χαλαρώσετε απέναντι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις βάζοντας σε κίνδυνο τις φιλοδοξίες σας.
Λέων :  Η εξέλιξή σας ανακόπτετε. Σχέδια-ιδέες ή αποφάσεις που είχατε πάρει το τελευταίο διάστημα, τώρα θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν ή  θα μπείτε στη διαδικασία να τα επανεξετάσετε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό αναβάλλεται ή ακυρώνετε.  Αν δεν ακυρωθεί προσέξτε κάθε λεπτομέρεια πριν ξεκινήσετε (μπορεί π.χ. να φύγετε από το σπίτι χωρίς τα εισιτήρια).  Θέματα που αφορούν σπουδές ή νομικές διαδικασίες τώρα μπορεί να τα δείτε να καθυστερούν λόγω της γνωστής σε όλους μας γραφειοκρατίας.
Παρθένος: Με τον κυβερνήτη σας να κινείται ανάδρομα,  ξεκινά για εσάς ένα διάστημα επικοινωνιακού χάους.  Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα επηρεάσει και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μηνύματα και πληροφορίες που θα πάρετε ή θα δώσετε μπορεί να είναι παραποιημένα και να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ασυνεννοησία, πιθανή αδυναμία πληρωμής και παρεξηγήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με  κληρονομιές, διαθήκες, δάνεια, ασφάλειες, ή δημόσια ταμεία γενικότερα, θα σας αγχόσουν. Αν πρέπει π.χ. να υπογράψετε για κάποιο δάνειο αυτές τις μέρες, διαβάστε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα.
Ζυγός: Με τον Ερμή να κινείτε ανάδρομα στο απέναντι από εσάς  ζώδιο, κάθε προσπάθεια για συζήτηση ή επαφή με το σύντροφο ή συνεργάτες  δεν θα είναι εύκολη.  Χρειάζεται να είστε σαφείς και συγκεκριμένοι σε ότι λέτε ή γράφετε για να μειώσετε τον κίνδυνο παρεξηγήσεων ή λαθών.  Αν μάθετε ότι είπαν κάτι γι εσάς ελέγξτε τι ακριβώς ειπώθηκε πριν αντιδράσετε. Αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες και να υπογράψετε συμφωνίες. Στην περίπτωση που σχεδιάζετε ένα γάμο είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή προβλήματα.
Σκορπιός: Ζητήματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας επηρεάζονται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή.  Δυσκολίες θα υπάρξουν στην τήρηση  προγραμμάτων. Το πιο πιθανό είναι εσείς να οργανώνεται τα πάντα αλλά  αυτά να ανατρέπονται. Θα πρέπει να  είστε σαφείς  και προσεκτικοί όταν μιλάτε τόσο με τους συνεργάτες όσο και με προμηθευτές ή πελάτες.  Καθυστερήσεις και ασάφειες δημιουργούν  παρεξηγήσεις.  Επίσης σε θέματα υγείας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να έχετε μικρά ατυχήματα  λόγω απροσεξίας. Αν χρειαστεί να επισπευτείτε κάποιο γιατρό ή να κάνετε διαγνωστικές εξετάσεις, καλό θα ήταν να διασταυρώσετε τα αποτελέσματα.
Τοξότης: Συναισθηματικά είναι κυρίως τα μπερδέματα που θα σας δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέσα στον Απρίλιο. Θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο  ή αγαπημένα πρόσωπα. Αν πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μια ερωτική σχέση, αφήστε να περάσει αυτό το διάστημα. Αν είστε γονείς θ’ αντιμετωπίσετε προβλήματα στην  επικοινωνία σας με τα παιδιά. Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια που είχατε κάνει θα υποστούν καθυστερήσεις  ή  θα τα επανεξετάσετε. Μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο.
Αιγόκερος: Καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθει θα προκύψουν στην επικοινωνία σας με άτομα της οικογένειας. Μην είστε απότομοι και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Αν τώρα εκκρεμούν θέματα  που πρέπει να ταχτοποιήσετε στο σπίτι  π.χ. επισκευές θα πρέπει να είστε πάρα πολύ λεπτομερείς και σαφείς με τους τεχνικούς για το τι θέλετε να κάνουν. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και γενικότερα έγγραφα που αφορούν ακίνητη περιουσία.
Υδροχόος: Η επικοινωνία βάλετε άμεσα για εσάς τους υδροχόους. Να είστε σαφείς στο λόγο σας και διασταυρώνετε τα μηνύματα και τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Συμβόλαια η συμφωνίες καλό θα ήταν να μετατεθούν για αργότερα. Συσκευές που αφορούν την επικοινωνία όπως τηλέφωνα, fax,  computer κλπ μπορεί να έχουν προβλήματα  και να δημιουργήσουν εκνευρισμό και εμπόδια στην καθημερινότητα σας.  Η επικοινωνία με αδέλφια, φίλους, γείτονες γίνεται μετ’ εμποδίων.  Και στις μετακινήσεις  θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί π.χ. θα χάσετε το λεωφορείο ή θα μείνετε από βενζίνη κλπ.  Αν σκέφτεστε να οργανώσετε κάποιο κοντινό ταξίδι, να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Προσέξτε το αυτοκίνητό σας (αν δεν το έχετε περάσει από τεχνικό έλεγχο, μπορεί να σας δημιουργήσει προβληματάκια ). Αν θέλετε ν’ αγοράσετε αυτοκίνητο καλύτερα να το κάνετε μετά το τέλος αυτής της περιόδου.
Ιχθείς: Δύσκολα θα βάλετε σε τάξη οικονομικές υποθέσεις με τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό. Να είστε προσεκτικοί με κάθε πληροφορία που θα έχει σχέση με τα οικονομικά,  γιατί μπορεί να σας αποπροσανατολίσει, οδηγώντας σας έτσι   σε λάθος συμπεράσματα.  Καθυστερήσεις θα υπάρχουν σε πληρωμές και εισπράξεις γενικότερα. Μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες αυτό το διάστημα. Σοβαρές αγορές που μπορεί να θέλετε να κάνετε μεταθέστε της για μετά τις 23/04 και μην δώσετε μεγάλη σημασία σε προτάσεις που σας υπόσχονται γρήγορο κέρδος. 

AstroMeleti