Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/03/2011


Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα με τη σελήνη να παραμένει στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας στο προσκήνιο το «Εγώ» μας. Είμαστε πιο εξωστρεφείς και δυναμικοί. Υπάρχει η τάση να εκφραζόμαστε ανοικτά και να αντιδράμε άμεσα (ίσως και επιθετικά), πράγμα που μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους. Μην ξεχνάτε ότι και οι άλλοι μπορεί να είναι εύθικτοι τώρα οπότε καλό θα ήταν να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας. 

Κριός 21/03-20/04:  Με τη σελήνη στο ζώδιο σας τονίζονται ακόμη περισσότερο τα δυναμικά χαρακτηριστικά σας. Είναι δύσκολη μέρα τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές  σχέσεις, ειδικά όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και αναζητούν τη λύση τους. Καθυστερήσεις και δυσκολίες μπορεί να προκύψουν σε συνεργασίες. Η αναγνώριση ή η επιβεβαίωση που ζητάτε από τους άλλους δεν θα έρθει σήμερα...
     
Ταύρος 21/04-21/05:  Η ανάγκη σας για απομόνωση και  ξεκούραση θα σας φέρει αντιμέτωπους με συναδέλφους και θα δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά. Κάποιοι θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γύρω από εργασιακά θέματα.  Η    Επιθυμίες και όνειρα έρχονται έντονα στο προσκήνιο και ταράζουν την ηρεμία σας. Ίσως νιώθετε ενοχές για πράγματα που δεν τολμήσατε να κάνετε. Πολλοί αισθάνεστε τώρα  την ανάγκη να προσπαθήσετε για την υλοποίηση τους ανακτώντας το χαμένο χρόνο. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα. Πρακτικά προβλήματα και δυσκολίες εμποδίζουν την προώθηση σχεδίων. Το πρόγραμμα σας ανατρέπετε ενώ και σε θέματα υγείας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δεν φαίνετε να είναι και τόσο ευχάριστη η μέρα, ιδιαίτερα  για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Με δυσκολία εκφράζετε τα συναισθήματα σας ενώ και η αυτοπεποίθηση σας θα παραμείνει χαμηλά. Το να γίνεστε πιεστικοί και επιθετικοί με φίλους ή γνωστούς δεν θα σας βοηθήσει. Προβλήματα θα υπάρξουν με τον ερωτικό σας σύντροφο ή στη σχέση σας με τα παιδιά (αν είστε γονείς). Μην είστε απόλυτοι και μην εξαντλήσετε όλη την αυστηρότητα σας σ’ αυτά. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά  και αυτό είναι φυσικό να σας δημιουργεί προβλήματα στην οικογένεια. Η σχέση με το σύντροφο σας βρίσκετε υπό επανεξέταση και αν δεν στηρίζετε σε γερές και ρεαλιστικές βάσεις δεν θα μπορέσει να σταθεί. Σήμερα νιώθετε πιο έντονο το βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων. Πολλοί μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε την αναγνώριση ή τη στήριξη που θέλετε από την οικογένεια σας. Αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις στο σπίτι.
Λέων 23/07-23/08: Έντονη διάθεση μπορεί να έχετε σήμερα να βγείτε από τα καθιερωμένα και να σπάσετε με κάποιο τρόπο τη ρουτίνα σας. Αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι και έτοιμοι να κάνετε πράγματα που θ’  ανοίξουν τους ορίζοντες σας (ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια κλπ). και ενώ νιώθετε έτοιμοι ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε, προβλήματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις,  γραφειοκρατικά θέματα κλπ. μάλλον θα σας προσγειώσουν.      
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν.  Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις σε κληρονομικά ή  οικονομικά θέματα που αφορούν και τρίτους π.χ. δάνεια , ασφάλειες κλπ. Προβλήματα οικονομικής ή συναισθηματικής ανασφάλειας μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακρότητες. Παιχνίδια εξουσίας σήμερα δεν θα σας βγουν σε καλό.  Προσπαθήστε απλά να αναπροσαρμόσετε, πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις τον προϋπολογισμό σας και να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια τάξη.  
Ζυγός 24/09-23/10: Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν.  Αυτή την περίοδο επανεξετάζεται πράγματα και καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και μπορεί σήμερα να αισθάνεστε μεγαλύτερο το βάρος των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Ίσως ζητώντας την αναγνώριση των άλλων γίνεστε πιεστικοί και έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Η ζωτικότητα σας είναι περιορισμένη ενώ μπορεί να αισθάνεστε και έντονη κούραση.            
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε εργασιακά ή θέματα υγείας επικεντρώνεστε σήμερα. Το πρόγραμμα σας φαίνετε φορτωμένο και εσείς με δυναμισμό και ενθουσιασμό προσπαθείτε να τα φέρετε όλα εις πέρας. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα συνεχίζουν, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό προβλήματα από το παρελθόν να σας καταδιώκουν και θα πρέπει να δώσετε λύσεις για να προχωρήσετε πιο δημιουργικά στο μέλλον.       
Τοξότης 23/11-21/12: Μια μέρα ευχάριστη και δημιουργική. Η καλή διάθεση και ο έντονος ενθουσιασμός,  σας κάνουν να νιώθετε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε όλες τις επιθυμίες και τα θέλω σας τονίζοντας ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας.  Είναι διάχυτη μια τάση για διασκέδαση, χαρά, έρωτα και φλερτ. Αν και λοιπόν από τη μια αισθάνεστε ότι όλα είναι καλά, από την άλλη μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε και μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Τα οικονομικά σας γίνονται εμπόδιο στην υλοποίηση αυτών που θέλετε. Προβλήματα με φίλους μπορεί να δημιουργηθούν με αφορμή τα οικονομικά.         
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας σήμερα. Μην γίνεστε επιθετικοί με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία πιθανά προβλήματα στο σπίτι. Η ενασχόληση σας με την οικογένεια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικά ή καριέρα.     Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με ανωτέρους, γονείς ή γενικότερα ηλικιωμένα άτομα.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Άκρως πολυάσχολη και επικοινωνιακή φαίνεται η μέρα σας. Πολλές επαφές, μετακινήσεις, ή συζητήσεις θα είναι στο πρόγραμμα σας. Ελέγξτε τον παρορμητικό και τη βιασύνη γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν σωματικά ή φραστικά ατυχήματα.  Ανατροπές ή καθυστερήσεις στα σχέδια σας είναι πολύ πιθανές. Δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό σας στενοχωρεί και σας προβληματίζει.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Τα οικονομικά βρίσκονται στο προσκήνιο. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να ελέγξετε με  σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους σήμερα θα σας δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική πίεση. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και μην ρίχνετε τις ευθύνες μόνο στους άλλους. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.       
AstroMeleti