Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 29/03/2011

Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφοντας την προσοχή μας σε προσπάθειες ανανέωσης. Κάνοντας μια μικρή επανάσταση προσπαθούμε να  ξεφύγουμε τόσο από την καθημερινότητα που μας κουράζει, όσο και το συντηρητισμό, τον καθωσπρεπισμό,  που πολλές φορές δεν μας αφήνει ν’ ανασάνουμε. Νιώθουμε την ανάγκη να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα, με στόχο να τονίσουμε την μοναδικότητα μας και να δηλώσουμε το ανεξάρτητο πνεύμα μας. Κόντρα στο ρεύμα λοιπόν και σήμερα.
Κριός 21/03-20/04:  Κοινωνική ζωή και φίλοι σας βοηθούν να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και ίσως αποτελέσουν γέφυρα που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στις πολυπόθητες αλλαγές. Βγείτε με φίλους και γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους που και που ξέρετε; Πολύ σύντομα μπορεί να τους χρειαστείτε. Η επιθυμία για ανανέωση και αλλαγές, συνεχίζει να σας καίει όλο και περισσότερο και είστε έτοιμοι ν’ ανοίξετε καινούργιους δρόμους στην ζωή σας, επιλέγοντας να κάνετε  πράγματα    που σας ικανοποιούν και δεν τα είχατε τολμήσει μέχρι τώρα. Οργανώστε με υπευθυνότητα και ηρεμία τα βήματά σας και προχωρήστε. Επαγγελματικές συνεργασίες προωθούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου...

Ταύρος 21/04-21/05: ζητήματα που αφορούν την καριέρα ή τη δημόσια εικόνα σας έρχονται στο προσκήνιο και θα σας προβληματίσουν.  Πολλοί αναζητάτε διεξόδους για να καταφέρετε να δείξετε επιτέλους την αξία σας και να κερδίσετε την αποδοχή των ανωτέρων σας.  Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν σε εργασιακά ή σε κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρεί. Οι ρυθμοί σας πάντως συνεχίζουν να παραμένουν χαμηλοί και είναι μια καλή περίοδος για να μείνετε μόνοι κάνοντας έναν απολογισμό λίγο πριν ο ήλιος μπει στο ζώδιό σας και ξεκινήσει μια καινούργια γενεθλιακή χρονιά που από τον Ιούνιο και μετά υπόσχετε πολλά.
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Ευχάριστη προβλέπεται η μέρα σήμερα και ερσείς είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε ότι αφορά ένα ταξίδι, θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες. Θέματα  που είχαν μείνει για λίγο πίσω ή τα επανεξετάζατε. Κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα.                   
Καρκίνος 22/06-22/07: Συναισθηματική και ψυχολογική αστάθεια μπορεί να σας οδηγήσει σε κάνετε βεβιασμένες και βιαστικές κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας. Αν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να εξετάσετε λεπτομερώς κάθε ενδεχόμενο. Οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας, βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ θα μπορούσατε τώρα να  θεμελιώσετε  μια νέα  συνεργασία.
Λέων 23/07-23/08:  Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις  σας προβληματίζουν σήμερα. Αλλαγές που θέλετε να κάνετε ή μπορεί να προκύψουν σε σχέσεις και συνεργασίες, σας ικανοποιούν και σας γεμίζουν αισιοδοξία και πίστη ότι θα ανοίξουν νέοι δρόμοι και θα παρουσιαστούν καινούργιες προοπτικές για εσάς. Η προώθηση των σχεδίων σας ευνοείτε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσατε σήμερα να σταθεροποιήσετε ένα εργασιακό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας.          
Παρθένος 24/08-23/09: Εξελίξεις σε εργασιακά, βελτιώνουν το εισόδημά σας και σας βοηθούν να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους που εκκρεμούσαν από το παρελθόν. Οικογένεια ή ακίνητη περιουσία θα αποτελέσει μια σανίδα σωτηρίας για τα οικονομικά σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Ευχάριστο το κλίμα για εσάς τους ζυγούς, αφού η σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, σας ωθεί να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματα και να χαρείτε λίγο διασκεδάζοντας.  Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει δεν είναι το ίδιο πιεστικές σήμερα και θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα.  Νέες συνεργασίες ευνοούνται.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η απαγκίστρωση σας από το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλειες τώρα. Κάποιοι θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στο σπίτι, ενώ είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν ξαφνικά  κάποιες βλάβες. Ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας. Η αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν, ευνοεί σήμερα επαγγελματικές εξελίξεις. 
Τοξότης 23/11-21/12:  Πολυάσχολη μέρα για εσάς τους τοξότες η σημερινή. Πολλές επαφές συζητήσεις, μετακινήσεις θα σας κουράσουν. Ευστροφία και έμπνευση σας βοηθούν να γεννήσετε προχωρημένες και πρωτότυπες ιδέες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των γύρω σας  φέρνοντας σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ένας οικονομικό στόχος σταθεροποιείτε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οικονομικές ανασφάλειες θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα. ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικά έξοδα ή έσοδα. Επαγγελματικοί στόχοι σταθεροποιούνται ή τους ξανασκέφτεστε πολύ σοβαρά. Το κλίμα στον οικογενειακό χώρο βελτιώνετε και θα μπορούσατε σήμερα να συζητήσετε και να λύσετε τυχόν διαφορές.  Ένα κληρονομικό θέμα προωθείτε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η οικογένεια βρίσκετε δίπλα σας και σας στηρίζει. 
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Προσωπικά είναι τα θέματα που σας προβληματίζουν μιας και η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.  Αποφασίζετε να κάνετε αλλαγές στη εξωτερική σας εμφάνιση. Καινούργιες πρωτότυπες ιδέες και σχέδια, έρχονται στο προσκήνιο και σας βοηθούν να προχωρήσετε σε αλλαγές.  Πολύ καλή μέρα για να βρεθείτε με φίλους ή να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφο σας. Η επανεξέταση ενός φιλόδοξου σχεδίου μπορεί να οδηγήσει, εσάς του δευτέρου δεκαημέρου,  σε λύσεις για την επιτυχή προώθησή του.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Νιώθετε κουρασμένοι και δεν έχετε όρεξη ν’ ασχοληθείτε με τίποτα.  Ωστόσο τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται με κάποιο τρόπο. Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες και θα πρέπει να βγείτε από το λήθαργο για να τις εκμεταλλευτείτε και να τονώσετε το εισόδημά σας. Ένα οικονομικό ζήτημα, που έχει να κάνει με τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, διατροφές και οτιδήποτε έχει σχέση με τρίτους, θα μπορούσε σήμερα να σταθεροποιηθεί για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
AstroMeleti