Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/03/2011

Με τη σελήνη στο ζυγό ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, στρέφοντας τη προσοχή μας σε σχέσεις και συνεργασίες. Έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς τώρα η αναζήτηση ισορροπίας και αρμονίας στις σχέσεις, γι’ αυτό και μπορεί να πούμε ακόμη και πράγματα που δεν τα πιστεύουμε και δεν τα εννοούμε. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό και πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ουρανό που βρίσκετε ήδη εκεί. Κλίμα ανανέωσης. Ξαφνικά γεγονότα,  αλλαγές και ανατροπές είναι πολύ πιθανά τώρα αλλά θα επηρεάσουν μόνο όσους έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες κάθε ζωδίου

Κριός 21/03-20/04:  Με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο σας ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, σηματοδοτώντας την αρχή του μήνα των γενεθλίων σας. Διανύεται μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής σας, και βρίσκεστε στο κατώφλι σημαντικών αλλαγών, που για εσάς των πρώτων ημερών,  είναι πολύ πιθανό να έχουν την αφετηρία τους τώρα. Απρόσμενα γεγονότα θα σας ξαφνιάσουν. Η διάθεση σας παρόλα αυτά είναι πολύ καλή και θα επιδιώξετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές.  Αποφύγετε να είστε εριστικοί και απότομοι με τους άλλους...
 
Ταύρος 21/04-21/05:   Μια περίοδος εσωτερικών αναζητήσεων ξεκινάει για εσάς από αυτή την εβδομάδα. Πολλοί θα νιώσετε κούραση και την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ξαφνικές συναισθηματικές διακυμάνσεις κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ για κάποιους ξεκινά μια περίοδος παρασκηνίου, όπου πράγματα θα γίνονται πίσω από την πλάτη σας ή εσείς κινήστε μυστικά. Σήμερα μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις. Εξελίξεις θα υπάρξουν  στις σχέσεις σας με συνεργάτες. Τα επαγγελματικά βελτιώνονται. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει από αυτή την εβδομάδα. Νέες γνωριμίες ή προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, προκύπτουν εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα.  Θα βρεθείτε με φίλους και κόσμο γενικότερα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως το λέτε. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις αν δεν πάρετε την αναγνώριση που θέλετε.  Ένα σχέδιο που είχατε από το παρελθόν και μπορεί να αφορά ένα ταξίδι, σπουδές ή οτιδήποτε θα μπορούσες να σας ανοίξει νέους ορίζοντες, τώρα μπορεί να προωθείτε.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας θα σας απασχολήσουν σήμερα και είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν ακόμη και τη συμπεριφορά σας στον επαγγελματικό χώρο. Τα οικονομικά βελτιώνονται και ίσως βρείτε λύσεις σήμερα για μια οικονομική επένδυση που θέλετε να κάνετε. Θέματα που αφορούν την καριέρα σας θα σας απασχολήσουν μέχρι και τα μέσα Απριλίου ξεκινώντας σήμερα από εσάς των πρώτων ημερών. Ένα απρόσμενο γεγονός σας ξαφνιάζει ή αποφασίζετε ξαφνικά να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας. Ελέγξτε την επαναστατικότητα σας και προσπαθήστε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή σας, μετά από σοβαρή και υπεύθυνη σκέψη. Αποφύγετε σήμερα να τσακωθείτε με γονείς ή ανωτέρους. 
Λέων 23/07-23/08:  Οι σχέσεις σας με αδέλφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος έρχονται στο προσκήνιο. Νιώθετε ότι σας περιορίζουν ή εμποδίζουν την πρόοδο των σχεδίων σας. Μην υπογράψετε κάποια συμφωνία και μην συζητήσετε σήμερα πράγματα που αφορούν ταξίδια σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Μια περίοδος αισιοδοξίας και ενθουσιασμού ξεκινάει από σήμερα, επηρεάζοντας αρχικά εσάς των πρώτων ημερών. Απρόσμενα ευχάριστα γεγονότα προκύπτουν για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες δύο ημέρες. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας από εκεί που δεν το περιμένατε.
Παρθένος 24/08-23/09: Μια περίοδος έντονων οικονομικών προβληματισμών ξεκινάει από αυτή την εβδομάδα. Ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές προκύπτουν για εσάς των δύο πρώτων ημερών, σε ότι αφορά οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους.  Αποφύγετε να συζητήσετε για οικονομικά θέματα ή να υπογράψετε σχετικά έγγραφα.  Θέματα υγείας ή εργασίας βελτιώνονται. 
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας στρέφοντας την προσοχή  σε προσωπικά σας θέματα. Η επικοινωνία  με το σύντροφο ή συνεργάτες συναντά εμπόδια και γίνεται με δυσκολία. Γενικότερα, θέματα που αφορούν στενές επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις, έρχονται στο προσκήνιο από αυτή την εβδομάδα επηρεάζοντας αρχικά εσάς των πρώτων ημερών που σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε  απρόσμενα και ξαφνικά γεγονότα σε σχέσεις. Κάποιες σχέσεις διακόπτονται ξαφνικά, ενώ μπορεί το ίδιο ξαφνικά να προκύψουν κάποιες άλλες. Οι ζυγοί των τελευταίων ημερών είστε σε καλύτερη φάση και σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη και ερωτική μέρα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η είσοδος του ήλιου στον Κριό σηματοδοτεί μια εποχή αλλαγών σε εργασιακά, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σε θέματα υγείας.  Λίγο κουρασμένοι μπορεί να αισθάνεστε σήμερα, και θέλετε να μείνετε μακριά από θέματα της καθημερινότητας σας. Εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν στη δουλειά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου κυρίως. Σε καλύτερη κατάστασης είστε εσείς των τελευταίων ημερών και σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα της οικογενείας ή την αισθητική του σπιτιού σας.   
Τοξότης 23/11-21/12:   Ένα πολύ ευχάριστο, ερωτικό και δημιουργικό διάστημα ξεκινά από αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο και του ήλιου στον Κριό.  Απρόσμενες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο, προκύπτουν για εσάς των δύο πρώτων ημερών.  Δεχτείτε σήμερα προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές ή βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε. Εντάσεις προκύπτουν με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μη βιάζεστε να εκφραστείτε και προσέξτε τι λέτε γιατί μπορεί να πληγώσετε με τα λόγια σας . Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών, σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσω κάποιου φίλου θα κάνετε μια γνωριμία που θα φανεί χρήσιμη για τις επιδιώξεις σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και πολλοί ίσως προβληματιστείτε με κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες. Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας είναι αυτά στα οποία θα επικεντρωθείτε το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων δύο ημερών θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε απρόσμενα γεγονότα που θα επηρεάσουν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Οι Αιγόκεροι  του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας γιατί είναι πολύ πιθανό να πείτε λόγια σκληρά για τα οποία θα μετανιώσετε. Σε καλύτερη φάση είστε εσείς των τελευταίων ημερών που σήμερα καταφέρνετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ανεβάζοντας παράλληλα και την αυτοπεποίθηση σας.   
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Αισιόδοξο το κλίμα σήμερα για εσάς τους Υδροχόους. Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις,  κάνοντας άλλα πιο ενδιαφέροντα για εσάς πράγματα.  Ωστόσο, με την είσοδο του ήλιου στον Κριό, ξεκινά ένα πολυάσχολο διάστημα όπου θα είστε συνεχώς σε κίνηση προσπαθώντας να τακτοποιήσετε θέματα της καθημερινότητας. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα απ΄ όσα μπορείτε γιατί εκτός από κούραση αυτό θα σας δημιουργήσει και εκνευρισμό. Σήμερα απρόσμενες αλλαγές προκύπτουν για εσάς των δύο πρώτων ημερών. Ξαφνικές γνωριμίες που θα εξελιχτούν σε σοβαρές σχέσεις ή συνεργασίες. Έναν εκνευρισμό φαίνετε να έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας και προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση και πολύ πιο αισιόδοξοι είστε οι υδροχόοι των τελευταίων ημερών.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με την είσοδο του ήλιου στο Κριό, ξεκινάει για εσάς μια περίοδος εξελίξεων σε οικονομικά θέματα. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν στο εισόδημα σας, είτε γιατί θα αλλάξετε δουλειά, είτε γιατί μπορεί ν’ αλλάξουν κάποιες συνθήκες στη δουλειά σας .   Προσεκτικοί αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε, ιδιαίτερα εσείς των δύο πρώτων ημερών, γιατί θα προκύψουν απρόσμενες οικονομικές εξελίξεις. Οι Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν το εισόδημα και τον προϋπολογισμό σας. Εσείς των τελευταίων ημερών είστε πιο χαλαροί και ήρεμοι τώρα.
 AstroMeleti