Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02 & 03/04/2011

Δύναμη και ενέργεια θα μας χαρίσει να σελήνη με το πέρασμά της σήμερα στο ζώδιο του Κριού. Αντιμετωπίζουμε με τόλμη και μαχητικότητα τα προβλήματα της καθημερινότητας μας και εκφραζόμαστε ανοικτά και άμεσα. Βέβαια υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, ο δυναμισμός και η τόλμη μας να θεωρηθούν απειλή για τους άλλους  γύρω μας κάνοντάς τους ν’ αντιδράσουν. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί  στη συμπεριφορά μας, έχοντας πάντα στο νου μας ότι και οι γύρω μας είναι το ίδιο ευερέθιστοι αυτό το διάστημα.  Ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Κριό από σήμερα ενώ ο Ερμής ξεκινά και τυπικά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό (υπάρχουν σχετικές αναρτήσεις).    
Κριός 21/03-20/04:  Η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη την παρέα των πλανητών εκεί. Βλέποντας τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας, θα έλεγα ότι κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, είστε έτοιμοι προς απογείωση. Η ένταση και η ενέργεια ξεχειλίζουν και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο έντονος παρορμητισμός αυτών των ημερών μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Δείτε τα πράγματα με ηρεμία και αντικειμενικότητα. Ο Ερμής από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας σας επικοινωνιακά προβλήματα και κάνοντας ακόμη πιο περίπλοκη την κατάσταση.   Παρόλα αυτά οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, το Σάββατο  βρίσκετε ανθρώπους που θα στηρίξουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Μια μέρα αργότερα, την Κυριακή, προβλήματα σε επαγγελματικές κυρίως συνεργασίες αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας, σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα...
 

Ταύρος 21/04-21/05: Η εσωτερική αναζήτηση συνεχίζεται και μάλιστα εντείνετε από σήμερα. Ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα εκεί δεν σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα και να κάνετε ένα αντικειμενικό απολογισμό. Αν έχετε εμπλακεί σε κρυφές, παρασκηνιακές καταστάσεις θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος παραπληροφόρησης και παρεξηγήσεων. Τρικλοποδιές μπορεί να σας βάζει ένας κρυφός εχθρός. Ωστόσο σήμερα, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να  βγείτε και να βρεθείτε με κόσμο γιατί μέσα από κοινωνικές επαφές (ακόμη και μέσα από τη δουλειά) θα βρεθούν άνθρωποι που θα βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας. Συναισθηματική αστάθεια θα υπάρξει την Κυριακή. Ανατροπές σε εργασιακά σχέδια ή κάποιο πρόβλημα υγείας προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Στόχοι και ελπίδες έρχονται στο προσκήνιο και η υλοποίηση τους σας προβληματίζει. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πολύ έντονη, ενώ  φιλικές  σχέσεις σας απασχολούν. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί καθυστερήσεις και προβλήματα στην υλοποίηση ενός στόχου.  Προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν μέσα από την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο.  Θετικές εξελίξεις σε μια επαγγελματική σχέση, γίνονται αιτία για να  βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Την Κυριακή οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου θα χρειαστεί ή να μοιραστείτε ή να επιλέξετε μεταξύ κοινωνικής και προσωπικής ζωής.  Κάποιοι φίλοι ή αγαπημένα πρόσωπα σας απογοητεύουν.  Ένας νέος στόχος μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με τη νέα σελήνη της Κυριακής.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα υπάρξουν με την είσοδο και του Άρη από σήμερα στον Κριό.  Η ανάδρομη πορεία του  Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικές συζητήσεις ή θα επανεξετάσετε κάποια δεδομένα τώρα. Αποφύγετε πάντως να κλείσετε ή να υπογράψετε συμφωνίες έως τα τέλει του μήνα.  Αν δεν είναι εφικτό να κερδίσετε λίγο χρόνο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, το Σάββατο θα έχετε  την ευκαιρία να κλείσετε μια πολύ σημαντική συνεργασία ή να τονώσετε μια παλαιότερη.  Την Κυριακή το κλίμα γίνεται εκρηκτικό και θα [πρέπει να ελέγξετε την έντονη παρόρμησή σας, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε αργότερα για τις πράξεις σας. Οι καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου, την Κυριακή θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας. 
Λέων 23/07-23/08:  Πλήρως ανανεωμένοι, αισιόδοξοι  και δυναμικοί, νιώθετε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές για το μέλλον.  Το μόνο που μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο, είναι ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος δημιουργεί καθυστερήσεις και  προβλήματα κυρίως σ’ εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Η θεμελίωση μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας, ή μια δουλειά που θα κάνετε από το σπίτι, τονώνει τα οικονομικά σας. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και σε θέματα υγείας. Υπομονή και ψυχραιμία θα χρειαστείτε την Κυριακή, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου βλέποντας ένα σχέδιο να μην προχωρά όπως θα θέλατε.  Ίσως δεν υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ή κολλάτε στη γραφειοκρατία.       
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά είναι τα θέματα  στα οποία επικεντρώνεστε αυτό το διάστημα προσπαθώντας να καλύψετε εκκρεμότητες που υπάρχουν. Λύσεις θα υπάρξουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, όμως θα πρέπει να είστε  προσεκτικοί, γιατί την Κυριακή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε απρόσμενες οικονομικές εξελίξεις. Ωστόσο πολλοί από εσάς του πρώτου δεκαημέρου, θα περάσετε ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή  έρχονται στην επιφάνεια, για τους παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου, οικονομικά προβλήματα, πιθανότατα  λόγω λανθασμένης διαχείρισης του προϋπολογισμού. Κάποιοι θέλετε να κάνετε μια αγορά και δεν μπορείτε.    
Ζυγός 24/09-23/10:  Σχέσεις και συνεργασίες, εδώ και πολύ καιρό,  φορτώνουν άλλους με ευχάριστες και άλλους με δυσάρεστες υποχρεώσεις. Και αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σας απασχολήσουν. Η βελτίωση των οικονομικών σας γίνεται αφορμή να προχωρήσετε, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σε ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά το σπίτι. Την Κυριακή θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να δείτε κατάματα την πραγματικότητα σε μια σχέση και να αντιμετωπίσετε τους δισταγμούς και τα προβλήματα που σας δημιουργεί. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Φορτωμένο προβλέπετε το πρόγραμμά σας για το Σαββατοκύριακο. Τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Παρόλα αυτά, εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα μπορούσατε σήμερα να γνωρίσετε ένα μεγάλο έρωτα. Πάθος και γενικότερα έντονα συναισθήματα σας πλημυρίζουν το Σαββάτο. Μια παλιότερη συμφωνία, ένα παλιό σχέδιο ή λόγια που είχατε πει εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα σταθούν εμπόδιο  στην επαγγελματική σας αναγνώριση και επιτυχία. Πολλοί ξεκινάτε μια καινούργια δουλειά ή αναλαμβάνετε νέες αρμοδιότητες στη δουλειά σας.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Η αυτοπεποίθηση την οποία είχατε χάσει τα τελευταία χρόνια επιστρέφει και νιώθετε και πάλι αισιοδοξία και πίστη για το μέλλον. Μια μεγάλη οικονομική ευκαιρία μπορεί να προκύψει για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Ίσως μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα αποδειχθεί πολύ προσοδοφόρα. Όσο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου θα συνειδητοποιήσετε μες το Σαββατοκύριακο ότι ένας στόχος είναι δύσκολο να υλοποιηθεί γιατί δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις. Προβλήματα μπορεί να φέρει στην προσωπική σας ζωή η εμπλοκή κάποιου φίλου.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία σας προβληματίζουν έντονα αυτό το διάστημα. Ιδιαίτερα την Κυριακή είστε ή πολύ αγχωμένοι μ’ αυτά ή θα υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μεταξύ  επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων ώστε να μην νιώθετε παγιδευμένοι από κανένα από τα δύο. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 20 του μηνός θα σας δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις και ο ανάδρομος Ερμής.     
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Ένα πολυάσχολο και δραστήριο Σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για εσάς τους υδροχόους. Το Σάββατο μια σημαντική βελτίωση σας οικονομικά σας θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ωστόσο την Κυριακή οι τόνοι ανεβαίνουν και είναι πολύ πιθανό, αν δεν προσέξετε,  να δημιουργηθούν σοβαρές εντάσεις με τους γύρω σας. Όσο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, καθυστερήσεις και εμπόδια θα υπάρξουν στην προώθηση των σχεδίων σας. Μην  ξεχνάτε ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος έως και τις 20 Απριλίου δημιουργώντας καθυστερήσεις και προβλήματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο. Οι ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου το Σάββατο παρασύρεστε από έντονα και παθιασμένα συναισθήματα. Απολαμβάνετε έντονες στιγμές με φίλους και κάνετε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στην προώθηση των σχεδίων σας.  Την Κυριακή οι τόνοι ανεβαίνουν και η ανάγκη σας για αλλαγές στα οικονομικά, είναι πολύ μεγάλη. Απρόσμενα έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Αντιμέτωποι με οικονομικές υποχρεώσεις θα έρθετε και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ισοσταθμίσετε τα έσοδα με τα έξοδά σας, ώστε να μην γίνονται θηλιά στο λαιμό σας οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους.  Ο ανάδρομος Ερμής και αυτός με τη σειρά του, θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και εμπόδια στα οικονομικά. Μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες έως τα τέλει του μήνα. 
AstroMeleti