Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 16/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Μπορεί με την επιστροφή του Άρη σε ορθή φορά  να επανακτάτε σιγά-σιγά  την ενέργεια και την αποφασιστικότητα σας, ωστόσο σήμερα δεν φαίνετε να δραστηριοποιήστε άμεσα. Η μέρα κρύβει εντάσεις και εκνευρισμούς για εσάς των πρώτων ημερών και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.  Ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη μέρα περισσότερο για να ονειρευτείτε και λιγότερο για να κάνετε πράξεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Ίσως οι κοινωνικές επαφές σήμερα ν’ αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς, ωστόσο η μέρα δεν είναι ιδανική για να βρεθείτε με φίλους ή να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες, μπορεί να γίνετε προκλητικοί και να δώσετε αφορμές για σχόλια. Κινητικότητα θα υπάρξει στα αισθηματικά, ενώ κάποιοι από εσάς ίσως εμπλακείτε με κάποιο τρόπο σε μια παρασκηνιακή σχέση.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το πιθανότερο είναι σήμερα, ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου να βρεθείτε διχασμένοι μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Όνειρα και σχέδια για την αποκατάσταση σας θα σας ενεργοποιήσουν και ίσως τολμήσετε να κάνετε πράγματα για τα οποία είχατε ενδοιασμούς μέχρι τώρα.        
Καρκίνος 22/06-22/07:  Οι προκλήσεις στα επαγγελματικά θα είναι πολλές, ενώ το κλίμα αισιοδοξίας που σας διακατέχει σας δίνει ώθηση για αλλαγές και νέες εμπειρίες.  Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν και εκνευρισμοί, καθώς εσείς μπορεί να θέλετε νε ξεφύγετε από τη ρουτίνα αλλά  υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σας το επιτρέπουν. Υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και πολλοί μπορεί να κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι ή μια συνεργασία στο εξωτερικό. Προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε σήμερα γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερβολών και ατυχημάτων.   
Λέων 23/07-23/08: Μπορεί ακόμη να μην έχουμε μπει στους ρυθμούς της καθημερινότητας, ωστόσο εσείς φαίνεστε προβληματισμένοι  με τα οικονομικά.  Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σας αγχώνουν και δεν αποκλείεται να ζητήσετε τη στήριξη κάποιον. Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, αν θέλετε  να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Αναστάτωση και εκνευρισμός μπορεί να υπάρξει σήμερα στις σχέσεις σας και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών του συντρόφου, αν θέλετε να διατηρηθεί η ηρεμία.  Κάποιοι μπορεί να είστε πιο ευάλωτοι στις ανάγκες των άλλων και κάποιοι άλλοι πιο απαιτητικοί με τους δικούς σας ανθρώπους. Όπως και να έχει οι σχέσεις σήμερα διαταράσσονται και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία.
Ζυγός 24/09-23/10: Αυξημένες θα είναι σήμερα οι υποχρεώσεις σας σε καθημερινότητα και δουλειά, ενώ δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από μια αδιαθεσία ή ένα πρόβλημα υγείας. Παρασκηνιακές διαδικασίες δεν ευνοούνται, σήμερα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας να δώσετε αφορμές για σχόλια.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα υπόσχεται ευχάριστες κοινωνικές επαφές και χαρούμενες στιγμές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο η κτητικότατα σας αλλά και οι απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους μπορεί να γίνουν πηγή εντάσεων και διαφορών.   
Τοξότης 23/11-21/12: Τα επαγγελματικά αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη και ιδιαίτερα για εσάς  των πρώτων ημερών, σήμερα φαίνετε να σας απασχολούν έντονα και ν’ αποτελούν προτεραιότητα σας.  Εντάσεις δεν θα λείψουν, αφού η ενασχόλησης σας με τη δουλειά μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις στους δικούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε υπερβολές και προσπαθήστε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Έντονη κινητικότητα κρύβει η μέρα και  ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε επαφές, συζητήσεις και πληροφορίες που θα δώσουν φτερά στα όνειρα σας. Τα σχέδια σας μπαίνουν σε ρυθμούς υλοποίησης και για πολλούς από εσάς ανοίγουν νέοι ορίζοντες, πιθανότατα στο εξωτερικό.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά ή συναισθηματικά είναι τα θέματα που θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σας. Αν και τα οικονομικά  ζητήματα αρχίζουν να δρομολογούνται, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί σήμερα να είστε αγχωμένοι με εκκρεμότητες και αναζητάτε νέες εισοδηματικές πηγές. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά σχέδια και συζητήσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος υπερβολών, εντάσεων και διαφορών.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί σήμερα ανεβαίνουν και η είσοδος της σελήνης στο ζώδιο σας, μπορεί να σας χαρίζει ενέργεια αλλά θα σας κάνει και πιο διεκδικητικούς, δημιουργώντας έτσι τον κίνδυνο να υπάρξουν εντάσεις και διαφορές με το σύντροφο ή συνεργάτες. Ίσως γίνετε επιφυλακτικοί και δύσπιστοι με τους άλλους για οικονομικούς κυρίως λόγους. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο σας, ενώ καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε καθόλου με θέματα σχέσεων ή συνεργασιών γενικότερα.   
AstroMeleti