Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 24/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Η μέρα σας χαρίζει το απαραίτητο θάρρος και τον ενθουσιασμό που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν αναστολές και να προωθήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές επιδιώξεις. Οικονομικά και θέματα δουλειάς ευνοούνται, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, η μέρα είναι ιδανική, αρκεί να ξεπεράσετε τάσεις σχολαστικότητας ή τελειομανίας. Μπορεί η διάθεσή σας να μην είναι καλή και να επικρατεί νευρικότητα, ωστόσο θα πρέπει να συμπεριφερθείτε υπεύθυνα, αποφεύγοντας επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο, ακόμη και την υγεία σας.  Μην κάνετε απρόσεκτους χειρισμούς σε καταστάσεις ή μηχανήματα και αποφύγετε ατυχήματα...

Ταύρος 21/04-21/05: Μάλλον δεν είναι καλή μέρα σήμερα για τα οικονομικά και προβλέπεται να ξοδεύετε χρήματα για να προβληθείτε ή να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες. Η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε αλλά και να ερωτευθείτε. Η λίμπιντο βρίσκετε στα ύψη και μπορεί να σας παρασύρει σε περιπέτειες. Δημιουργικά σχέδια και όνειρα προωθούνται με ευκολία, καθώς ο δυναμισμός και η έντονη δραστηριότητα, σας βοηθούν να κάνετε βήματα προόδου. Εριστική διάθεση και ιδιοτροπίες μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση στις σχέσεις με παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονη δραστηριότητα αλλά και πιθανές εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σήμερα. Κάποιοι θα επιλέξετε να μείνετε στο σπίτι και ν’ ασχοληθείτε με αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως προσπαθήσετε να βάλετε τάξη και όρια τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε σήμερα το ψυχικό σθένος ν’ αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να ξεπεράσετε αναστολές που μπορεί να σας κρατούσαν σε ομηρία.  Μυστικά σχέδια και παρασκηνιακές εξελίξεις ευνοούνται.
Καρκίνος 22/06-22/07: Αν και η ενέργεια σας γενικότερα, κινείτε σε χαμηλά επίπεδα, η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται σήμερα και σας φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου. Η προσπάθεια σας να προωθήσετε μια συλλογική δουλειά θα έχει θετικά αποτελέσματα και δεν αποκλείεται να κλείσετε μια συμφωνία προς όφελός σας. Κοινωνικές επαφές ευνοούνται και συζητήσεις ή καινούργιες  γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να γίνουν πηγή έμπνευσης ή να σας κινητοποιήσουν με κάποιο τρόπο. Αποφύγετε μυστικά και κρυφές επαφές ή συζητήσεις.
Λέων 23/07-23/08: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα σήμερα για εσάς και θα πρέπει να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στα οικονομικά σας γιατί υπάρχει τάση για έξοδα. Για κάποιους τα οικονομικά ίσως γίνουν πηγή άγχους και έντονου προβληματισμού. Ωστόσο, επαγγελματικοί στόχοι ευνοούνται προωθώντας παράλληλα και τις οικονομικές σας επιδιώξεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για καινούργια ξεκινήματα. Θέστε στόχους και πάρτε πρωτοβουλίες για την υλοποίηση επαγγελματικών ή οικονομικών σχεδίων.
Παρθένος 24/08-23/09: Υπάρχουν έντονη κινητικότητα αλλά και προβληματισμοί γύρω από τα επαγγελματικά. Μπορεί να έχει αρχίσει μια ευνοϊκή περίοδος για τον τομέα των επαγγελματικών, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Ισχυρή ενέργεια και ζωτικότητα, σας κινητοποιούν έντονα σήμερα, ωθώντας σας να πάρετε πρωτοβουλίες για την υλοποίηση σχεδίων που έχετε στο μυαλό σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε ένα ταξίδι, ή θέματα που αφορούν το εξωτερικό, αλλά  και για να προωθήσετε πνευματικές εργασίες και ζητήματα σπουδών. Η λίμπιντο ανεβαίνει και η σεξουαλική σας διάθεση αυξάνετε σήμερα.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η αισιοδοξία σας ενισχύεται σήμερα, ενώ θάρρος και αυθορμητισμός σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να πάρετε πρωτοβουλίες για την υλοποίηση κάποιων επιθυμιών. Φίλοι βρίσκονται κοντά σας, στηρίζοντας τις επιλογές  και τις επιθυμίες σας. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να  προωθούνται όμως  πρέπει να κρατήσετε μυστικότητα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα σήμερα, δημιουργώντας φόρτιση και  παρασύροντας σας σε ανταγωνισμούς. Η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή μια συλλογική δουλειά, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ομαδικό πνεύμα, αποφεύγοντας παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Η μέρα υπόσχεται έντονη κοινωνική δραστηριότητα αλλά και ένταση στις σχέσεις σας με φίλους ή συνεργάτες.
Τοξότης 23/11-21/12: Το κλίμα είναι ευχάριστο σήμερα και θα μπορούσατε να βελτιώσετε τη σχέση σας  με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Ευχάριστες συζητήσεις, ή μικρές αποδράσεις θα σας φέρουν πιο κοντά, αρκεί να προσέξετε το λόγο και την έκφρασή σας. Αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες και λόγια που μπορεί να σας εκθέσουν γίνεστε επιθετικοί και απότομοι. Η μέρα είναι ιδανική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να προβάλετε τις ικανότητες σας και να προωθήσετε τα σχέδια και τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας στόχους.  Νευρικότητα και άγχος δεν θα λείψουν.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Μέρα γεμάτη δουλειές και υποχρεώσεις. Νευρικότητα ή αναστάτωση μπορεί να επικρατήσει, ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες για  την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου. Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, σας κάνουν πολύ δημιουργικούς και δίνουν φτερά στα όνειρά σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά μπορούν να προωθηθούν προς όφελός σας .        
Υδροχόος 21/01-19/02:  Πιο ανταγωνιστικοί και δραστήριοι γίνεστε σήμερα. Η ενέργεια σας αυξάνεται και η μέρα υπόσχεται έντονη δράση και αυθορμητισμό, που θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και να κάνετε βήματα προόδου. Οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα μπορεί να βρουν τη λύση τους, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Η ερωτική σας διάθεση αυξάνετε και τα αισθηματικά ευνοούνται, αρκεί να αποφύγετε ζήλειες και κτητικότητες.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σε θέματα ακινήτων ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος επικεντρώνετε σήμερα η προσοχή σας.  Άτομα της οικογενείας μπορεί να έχουν την ανάγκη σας, ενώ δεν αποκλείεται να είστε προβληματισμένοι με τις συνθήκες που επικρατούν σε οικογένεια και σπίτι. Μην γίνεστε πολύ απαιτητικοί ή  επιθετικοί με  τους δικούς σας ανθρώπους. Συζητήσεις, σχέδια ή πληροφορίες που έχετε στη δουλειά ή για τη δουλειά, σας βοηθούν να προωθήσετε κάποιες συνεργασίες. Ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε συμφωνίες και να ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες.  Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά ευνοούνται, ενώ είναι πολύ πιθανό να σκέφτεστε  την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου.      
AstroMeleti