Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 08/04/2012

Κριός 21/03-20/04:  Οι στόχοι σας ευνοούνται σήμερα και βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και σας ευαισθητοποιούν. Η ανάγκη να εμβαθύνετε και ν’ αναζητήσετε την ουσία θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και ν’  ανέβετε ψυχολογικά.    Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε γιατί υπάρχει τάση υπερβολών...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Έντονο πάθος αλλά και ανταγωνιστικότητα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας σήμερα. Είστε πιο ευαισθητοποιημένοι και οι εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες, επηρεάζουν άμεσα τη διάθεση και τα συναισθήματά σας. Πολλοί αναζητάτε μια πιο ουσιαστική προσωπική ή επαγγελματική σχέση, ωστόσο υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Παλιότερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και σας ωθούν σε σημαντικές αλλαγές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Πολλοί μπορεί ν’ ανακαλύπτετε τώρα βαθύτερες ανάγκες σας και θέλετε μια πιο ουσιαστική και ποιοτική ζωή.  Ωστόσο η αισιοδοξία και η ψυχολογική ανάταση που νιώθετε μπορεί να σας παρασύρουν σε επιπόλαιες επιλογές, γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Έντονη δημιουργικότητα αλλά και διάθεση για διασκέδαση και παιχνίδι κρύβει η μέρα. Η ερωτική σας διάθεση και το πάθος αυξάνονται και σας υπόσχονται όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, αρκεί να αποφύγετε ζήλιες και τάση κτητικότητας. Η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται ευκαιρίες και καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι, ωστόσο η προκλητική ή υπερβολική συμπεριφορά σας μπορεί να φέρει  αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε.
Λέων 23/07-23/08:  Στην οικογένεια και το σπίτι στρέφετε σήμερα η προσοχή σας. Οι εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο, μπορεί ν’ αλλάξουν την καθημερινότητα σας και να σας φέρουν πιο κοντά σε κάποιες επιθυμίες σας. Ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας θα πρέπει να βρείτε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς ευκαιρίες ή προκλήσεις που θα υπάρξουν, θα σας διχάσουν. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς η ανάγκη σας να νιώσετε ασφαλείς μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή επιπόλαιες επιλογές. 
Παρθένος 24/08-23/09: Πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι θα είστε σήμερα. Ωστόσο θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί γιατί εύκολα θα εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμούς. Συζητήσεις και επαφές που αφορούν κυρίως τα οικονομικά, σας αναπτερώνουν το ηθικό, όμως θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να αποφύγετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις, καθώς υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη.    
Ζυγός 24/09-23/10: Ανασφάλειες ή δυσκολίες στη διαχείριση τόσο των συναισθηματικών, όσο και των οικονομικών, σας ενεργοποιούν, ωθώντας σας να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.  Τα δεδομένα σε ότι αφορά σπίτι και οικογένεια αλλάζουν  οριστικά κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και αυτό σας ευνοεί. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για διακανονισμούς και οικονομικά ρίσκα και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε συζητήσεις, σχέδια ή υπογραφές που αφορούν τα οικονομικά. Ο Ενθουσιασμός και η αισιοδοξία ίσως σας παρασύρουν.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο δυναμισμός και το πάθος, που σας χαρακτηρίζουν σήμερα, σας βοηθούν να δεχτείτε αλλά και να προωθήσετε τις ριζικές αλλαγές που γίνονται αυτή τη περίοδο στη ζωή σας και επηρεάζουν κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Οκτωβρίου. Το άμεσο και κοντινό σας περιβάλλον αλλάζει εντελώς και αν δεν κολλήσετε σε εμμονές και παιχνίδια δύναμης, σύντομα θα δημιουργήσετε μια ολοκαίνουργια, καλύτερη και πιο ουσιαστική καθημερινότητα. Στον τομέα των σχέσεων ο Δίας σας χαρίζει ευκαιρίες, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Ατονία και κούραση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, για τους περισσότερους από εσάς και  θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να ξεκουραστείτε.  Ωστόσο για κάποιους από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες σε θέματα δουλειάς που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, ξεπερνώντας την αδυναμία σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στην υγεία σας και ν’ αποφύγετε, εξαρτήσεις, καταχρήσεις  ή άλλες επιπόλαιες επιλογές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται, ωστόσο το κλίμα εύκολα θα γίνει ανταγωνιστικό και υπάρχει κίνδυνος εντάσεων στο φιλικό σας περιβάλλον. Δύσκολη θα είναι η συνεργασία σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα, καθώς το πιθανότερο είναι,  έντονο πάθος, ζήλια και κτητικότιτα θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τη προκλητική συμπεριφορά.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η μέρα είναι ιδανική για ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις  οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί συναισθηματική φόρτιση  και   υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολικές ή επιπόλαιες επιλογές για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι, σε υποθέσεις που αφορούν αποκατάσταση οικογένεια και σπίτι.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το πάθος και η ανάγκη σας για να ονειρευτείτε ενισχύεται σήμερα. Κάνετε καινούργια σχέδια για την επαγγελματική σας αποκατάσταση, και προσπαθείτε  ν’ ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές, σεμινάρια ή άλλες πνευματικές διαδικασίες, έρχονται στο προσκήνιο σήμερα αποτελώντας πρόκληση για εσάς. Μπορεί να υπάρξουν καινούργιες ιδέες, προτάσεις και ευκαιρίες γενικότερα, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις για οικονομική και επαγγελματική αποκατάσταση μπορεί να σας παρασύρουν.
AstroMeleti