Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 11/04/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η προσοχή σας σήμερα επικεντρώνετε στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα από αργά το μεσημέρι και μετά μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες σε θέματα καριέρας. Η ανάγκη  για αποκατάσταση ή κάλυψη των ανασφαλειών σας στα επαγγελματικά, σας κάνει πιο διεκδικητικούς, ωστόσο  δεν είστε σε θέση ακόμη να προχωρήσετε με τους ρυθμούς που θα θέλατε. Μυστικά και παρασκηνιακές διαδικασίες δεν ευνοούν εσάς των τελευταίων ημερών και καλό θα ήταν σήμερα να τ’ αποφύγετε και να μην δώσετε  αφορμές για σχόλια...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας αυξάνονται σήμερα και σας ωθούν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας,  και να δοκιμάσετε καινούργιες επιλογές και εμπειρίες. Φιλόδοξα σχέδια που μπορεί ν’ αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή άλλες πνευματικές εργασίες, έρχονται στο προσκήνιο και είστε διατεθειμένοι να κάνετε ότι χρειάζεται για να τα προωθήσετε. Ωστόσο δεν θα είναι και τόσο εύκολο αυτές τις μέρες και θα σας πρότεινα να δραστηριοποιηθείτε  μετά τις γιορτές.  Ανταγωνιστικό παραμένει το κλίμα για εσάς των τελευταίων ημερών και η προοπτική μιας συλλογικής δουλειάς εμφανίζει δυσκολίες. Οικονομικοί λόγοι και παιχνίδια δύναμης, μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών και εντάσεων με φίλους ή συνεργάτες.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν σήμερα τους περισσότερους από εσάς. Προσπαθείτε να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν τράπεζες, φορολογικά, ασφάλειες κλπ. Οι εξελίξεις σε θέματα οικογένειας ή ακινήτων συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και σήμερα ίσως αναθερμανθούν, ωστόσο καλό θα ήταν ν’ ασχοληθείτε μαζί τους μετά τις 15 του μηνός. Συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται και η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις μπορεί να γίνουν σήμερα πηγή πίεσης και στρες.  Ωστόσο αν ασχοληθείτε σοβαρά και υπεύθυνα με τις ανάγκες του συντρόφου ή των συνεργατών, τ’ αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα καταφέρετε να προωθήσετε συναισθηματικούς ή επαγγελματικούς στόχους. Πολλοί ίσως αναθεωρήσετε απόψεις και σχέδια που κάνατε πριν από λίγο καιρό. Κουραστική και δύσκολη μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών.  Τα σχέδια σας δεν προχωρούν, ενώ η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά-διαδικαστικά θέματα. Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές που θα την επηρεάσουν.
Λέων 23/07-23/08: Οι υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα μπορεί να είναι αυξημένες, όμως έχετε την απαραίτητη ενέργεια για ν’ ανταπεξέλθετε με επιτυχία.  Η αυτοπεποίθηση και το ηθικό σας παραμένουν ψηλά, βοηθώντας σας  να προωθήσετε στόχους και φιλόδοξα σχέδια που θα τονώσουν τα οικονομικά σας. Τα οικονομικά δείχνουν σημάδια βελτίωσης, όμως θα το καταλάβετε μετά τις 15. Ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται, όπως και γενικότερα υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό. Ανταγωνιστικό το κλίμα για εσάς των τελευταίων ημερών και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν συναισθηματικά ή οικονομικά ζητήματα. Η λογική σας επηρεάζετε από το συναίσθημα και ίσως κάνετε λάθη.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η αυτοπεποίθηση  σας ανεβαίνει και με ενθουσιασμό και καλύτερη διάθεση θα καταφέρετε σήμερα ν’ αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και τις προκλήσεις στα επαγγελματικά. Μπορεί ακόμη να νιώθετε ότι είστε περιορισμένοι και  δεν μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και  ν’ αναλάβετε δράση, ωστόσο σύντομα θα τα καταφέρετε. Εξάλλου αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για δουλειά και μετά τις γιορτές όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ευχάριστα με φίλους, παιδιά και αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα.  Αν ανήκετε στους Παρθένους των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες που θα αφορούν τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά ζητήματα.  
Ζυγός 24/09-23/10: Οικογενειακά και θέματα σπιτιού, θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα σήμερα για εσάς.  Πολλοί μάλιστα μπορεί να σκέφτεστε σοβαρά την επισημοποίηση μιας σχέσης. Όπως και να έχει θέματα σχέσεων και συνεργασιών ευνοούνται και σήμερα θα μπορούσατε να τα προωθήσετε με ευκολία, αν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα λείψει η αναστάτωση και το άγχος. Συζητήσεις και σχέδια για τη δουλειά δεν ευνοούνται και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να έχετε σήμερα εντάσεις οι διαφορές στον εργασιακό σας χώρο.     
 Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα είναι απαιτητική και υποχρεώσεις της καθημερινότητας γεμίζουν το πρόγραμμά σας. Η επικοινωνιακή σας δραστηριότητα αυξάνετε ενώ συναντήσεις και συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους σας βοηθούν να προωθήσετε εργασιακούς στόχους. Οι προσπάθειες  σας αναγνωρίζονται και κερδίζετε την αναγνώριση και την αποδοχή των προϊσταμένων σας. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί υπάρχει τάση υπερβολών  που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα.
 Τοξότης 23/11-21/12: Ανασφάλειες τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθηματικά θα ταλαιπωρήσουν πολλούς από εσάς σήμερα. Ίσως χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς. Ωστόσο η ανάγκη για οικονομική αποκατάσταση σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς. Τα σχέδια σας ευνοούνται σήμερα και σας βοηθούν να δείξετε τις ικανότητες σας και να προβληθείτε. Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι προωθούνται, όμως έντονα θα δραστηριοποιηθείτε μετά τις 15. Η επικοινωνία στο σπίτι γίνεται με δυσκολία για εσάς των τελευταίων ημερών και η μέρα είναι ακατάλληλη για να προωθήσετε οικογενειακά ή θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα, χαρίζοντας σας την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ευνοούνται και βαθύτερες επιθυμίες σας μπορεί τώρα να πάρουν σάρκα και οστά.  Πολλοί από εσάς ίσως πάρετε μια σημαντική βοήθεια από το σπίτι ή μια δωρεά.    Έντονη την ανάγκη για ξεκούραση θα νιώσετε εσείς των τελευταίων ημερών και καλό θα ήταν ν’ αποσυρθείτε κάπου ήσυχα, αποφεύγοντας έντονη δραστηριότητα ή σοβαρές επαφές και συζητήσεις γύρω από εργασιακά και μελλοντικά σας σχέδια.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα και δεν αποκλείεται να επιλέξετε να μείνετε μόνοι ή να βρεθείτε κάπου ήσυχα με φίλους ή συγγενείς. Παρασκηνιακές διαδικασίες είναι πολύ πιθανές και ίσως να έχετε κάποιες μυστικές συναντήσεις ή συμφωνίες. Κοντινά ταξίδια και μικρές εξορμήσεις ευνοούνται και θα σας βοηθήσουν ν’ ανανεωθείτε αλλά και να έρθετε πιο κοντά σε δικούς σας ανθρώπους. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των τελευταίων ημερών, αποφεύγοντας σήμερα συζητήσεις, σχέδια  ή συμφωνίες που αφορούν να οικονομικά. Μια συλλογική δουλειά οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η οργάνωση ή η προώθηση μιας συλλογικής δουλειάς μπορεί να δώσουν ώθηση στα οικονομικά σας. Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες ευνοούνται ενώ προωθούνται με ευκολία επαγγελματικά σχέδια και στόχοι. Νέες σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να ξεκινούν σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών, ωστόσο σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τις 15. Φιλόδοξα σχέδια για την επαγγελματική σας αποκατάσταση κάνετε εσείς των τελευταίων ημερών, ωστόσο θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να υλοποιηθούν.    
AstroMeleti