Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 25/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας σήμερα και μην κάνετε επιπόλαιες επιλογές που μπορεί να σας εκθέσουν. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι κοντά στο τέλος Μαρτίου,  θα πρέπει να είστε πολύ  προσεκτικοί με τα επαγγελματικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να δεχτείτε αρνητικά σχόλια και κριτικές. Κυριαρχεί δυσπιστία και ψυχολογική πίεση.  Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με ηλικιωμένα άτομα ή ανωτέρους και μην κάνετε αρνητικές σκέψεις που μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν.  Καινούργιες γνωριμίες ή συνεργάτες στη δουλειά, μπορούν να σας βοηθήσουν...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Εξελίξεις θα υπάρξουν σήμερα στα οικονομικά και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ν’ αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν αλλά και να αποφύγετε τυχόν λάθη ή μια διάθεση έντονου καταναλωτισμού. Σχέδια και συζητήσεις για το εισόδημά σας ή κάποιες αγοραπωλησίες είναι πολύ πιθανά. Δύσκολη μέρα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, με έντονη συναισθηματική φόρτιση και αρνητισμό κάποιες φορές. Είναι πολύ πιθανό να γίνεται ανταγωνιστικοί και απόλυτοι, προκαλώντας τις αντιδράσεις των άλλων. Μυστικά ή παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την ολοκλήρωση ενός σχεδίου και να πλήξουν την αξιοπιστία σας. Προσοχή σε παρασκηνιακές συζητήσεις και μην δίνεται αφορμές για σχόλια.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργικό, κυρίως για εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου. Η γοητεία σας ενισχύεται και η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις. Στρες και άγχος θα δημιουργήσουν τα οικονομικά, σε εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Μαΐου. Υπάρχει εκνευρισμός και εύκολα μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας. Κοινωνικές επαφές και συλλογικές προσπάθειες δεν ευνοούνται, καθώς ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα σας και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Προσέξτε τις συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε ή να πληγωθείτε.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Εξελίξεις στα επαγγελματικά και ανασφάλειες, που  προβληματίζουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να σας κάνουν δύσπιστους και αρνητικούς. Η συμπεριφορά  σας ίσως γίνει εγωιστική και απόλυτη και αυτό δεν αρέσει στους άλλους. Εντάσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις είναι πολύ πιθανές και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους. Μυστικά σχέδια και σχέσεις θα απασχολήσουν έντονα  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε εκπτώσεις και θα χαρίσετε στους άλλους  την τρυφερότητα και τη φροντίδα που χρειάζονται. Η μέρα κρύβει σπατάλες τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.  
Λέων 23/07-23/08: Έντονη κοινωνικότητα αλλά και καταναλωτισμός θα επικρατήσει σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Συναισθηματική φόρτιση και ανταγωνιστικό κλίμα επηρεάζει εργασιακά ή θέματα υγείας, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τέλος Ιουλίου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφορές με τους συνεργάτες. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις γιατί εύκολα μπορεί να πληγώσετε ή να πληγωθείτε. Ενθουσιασμός και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, μπορεί να σας παρέσυραν στην οργάνωση σχεδίων που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Μηνύματα από το εξωτερικό, ή νομικά και θέματα σπουδών  μπορεί να σας απογοητεύσουν, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις. Αποφύγετε εκνευρισμούς και προσέξτε ότι μπορεί να έχει σχέση με μετακινήσεις  και ταξίδια.
Παρθένος 24/08-23/09: Τόσο τα οικονομικά, όσο και τα συναισθηματικά σας δεν ευνοούνται σήμερα και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν, μπορεί να σας προβληματίσουν έντονα. Μην γίνεστε απόλυτοι και κτητικοί με αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους γιατί μπορεί να πληγωθείτε ή να πληγώσετε. Θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης θα απασχολήσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και η μέρα είναι πολύ καλή για να προβάλετε τις δυνατότητες σας στους ανωτέρους. Κάντε λοιπόν συζητήσεις μαζί τους και προσπαθήστε ν’ αναδείξετε μέσα από αυτές τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Τα οικονομικά δείχνουν να σταθεροποιούνται σιγά-σιγά για εσάς των τελευταίων ημερών και εξελίξεις στα επαγγελματικά θα βελτιώσουν το εισόδημά σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Πιο αισιόδοξοι και δημιουργικοί είναι σήμερα οι περισσότεροι από εσάς. Κάνετε όνειρα για το μέλλον, και προσπαθείτε να προωθήσετε, ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους ορίζοντες.  Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές, ωστόσο σήμερα θα δείτε κάποιες προσπάθειες σας ν’ αναγνωρίζονται. Μόνο εσείς του πρώτου δεκαημέρου ταλαιπωρείστε, καθώς συνεχίζουν να διαδραματίζονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, με ή χωρίς τη δική σας συναίνεση.  Η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες εγκυμονεί κινδύνους, καθώς υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση και εύκολα μπορεί να φτάσετε στα άκρα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις μαζί τους γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια που πληγώνουν.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Απρόοπτες εξελίξεις και καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε αναστατώνουν την καθημερινότητα σας και σας φορτίζουν συναισθηματικά, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. Μπορεί να γίνεται καχύποπτοι με τους άλλους και να εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης, που μόνο κακό μπορούν σα σας κάνουν. Καλύτερα τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ευχάριστη διάθεση και αισιοδοξία, σας βοηθούν να προωθήσετε τόσο οικονομικά, όσο και ερωτικά ζητήματα. Η λίμπιντο σας βρίσκετε σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να σας παρασύρει σε επιπόλαιες περιπέτειες.    
Τοξότης 23/11-21/12: Ένα δημιουργικό σχέδιο που προωθούσατε, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο δεν φαίνεται να έχει τ’ αποτελέσματα που θέλετε και αυτό σας φορτίζει και ίσως σας κάνει κτητικούς και ανταγωνιστικούς. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με παιδιά, συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα,  γιατί υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν διαμάχες που θα οδηγήσουν σε ρήξη. Εντελώς διαφορετικό το κλίμα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να έρθετε πολύ κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας ή να κάνετε συζητήσεις για το γάμο σας, ή την εξέλιξη μιας σοβαρής σχέσης.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι αλλαγές στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο συνεχίζουν να αναστατώνουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και σήμερα μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση ή προβληματισμό. Κυριαρχεί δυσπιστία και ένταση που μπορεί να σας οδηγήσει στα άκρα. Προσέξτε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικογένεια, ακίνητα ή ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μην γίνεστε απόλυτοι και αποφύγετε ανταγωνισμούς, όταν τα πράγματα δεν γίνονται με τον δικό σας τρόπο. Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές ή συζητήσεις, μέσα από τις οποίες θα προωθήσετε τη δουλειά σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, εντείνετε σήμερα της προσπάθειές σας. Όμως και για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, τα επαγγελματικά δείχνουν να σταθεροποιούνται, ενώ συζητήσεις και σχέδια που θα κάνετε σήμερα, ίσως σας δώσουν διεξόδους για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα επαγγελματικά.            
Υδροχόος 21/01-19/02:  Συναντήσεις ή συζητήσεις σήμερα, μπορεί να φέρουν, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, αντιμέτωπους με καταστάσεις από το παρελθόν και να ξύσουν πληγές που νομίζατε ότι είχαν κλείσει. Ίσως ακούσετε πράγματα που θα σας πληγόσουν.  Πολύ πιο ευχάριστο και δημιουργικό το κλίμα, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Κοινωνικές επαφές και καινούργιες γνωριμίες, μπορεί να δώσουν καινούργια πνοή στα αισθηματικά. Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να γίνει πηγή ανανέωσης και δημιουργίας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Προσεκτικοί με τα οικονομικά θα πρέπει να είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Μπορεί να υπάρξουν έκτακτες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν σύγχυση και εκνευρισμό. Πληροφορίες ή συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά, μπορεί να σας κάνουν δύσπιστους με τους άλλους, δημιουργώντας ανταγωνιστικό κλίμα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις για οικονομικά, διακανονισμούς ή αγοραπωλησίες. Το ενδιαφέρον για το σπίτι και την οικογένεια τονίζεται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, και η μέρα υπόσχεται ευχάριστες στιγμές στο χώρο του σπιτιού ή με  άτομα της οικογενείας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε κληρονομικά, οικογενειακά ή θέματα ακινήτων.
AstroMeleti