Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 17/04/2012

 
Κριός 21/03-20/04: Τάση υπερβολών σας διακατέχει σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες. Ενοχές μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια και πολλοί από εσάς μπορεί να επιλέξετε να κλειστείτε στον εαυτό σας.  Μυστικά και παρασκηνιακές διαδικασίες δεν ευνοούνται ενώ καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες γιατί υπάρχει κίνδυνος επιπόλαιης συμπεριφοράς. Ίσως πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Ο Ερμής κάνει και πάλι την είσοδο του στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο παρορμητισμός στο λόγο και τη σκέψη σας. Συζητήσεις ή σχέδια που κάνατε το Μάρτιο μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο για να ολοκληρωθούν.
Ταύρος 21/04-21/05: Η είσοδος του Ερμή στον Κριό δίνει και πάλι τροφή στο παρασκήνιο που κινείτε γύρω σας, με ή χωρίς τη δική σας εμπλοκή. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αποφεύγοντας να δίνεται αφορμές για σχόλια. Κρυφές συζητήσεις ή επαφές είναι πολύ πιθανές, ενώ σχέδια που κάνετε αυτή τη περίοδο ίσως θα πρέπει να μείνουν μυστικά. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Κοινωνικές επαφές και συνεργασίες ευνοούνται, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε άσκοπες δαπάνες ή υπερβολικά έξοδα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε με τον Ερμή στον Κριό. Πολλές επαφές και καινούργιες γνωριμίες, σας βοηθούν να επεκτείνεται τον κύκλο σας αλλά και να δικτυωθείτε καλύτερα. Ομαδικές προσπάθειες ή καινούργιοι στόχοι που σας απασχόλησαν το Μάρτιο και δεν είχαν ολοκληρωθεί, τώρα μπορεί να επανέλθουν. Πολλοί μπορεί να κάνετε κρυφά σχέδια ή όνειρα για την αποκατάστασή σας, ωστόσο θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι βασίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις γιατί σήμερα   αισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν.           
Καρκίνος 22/06-22/07:  Ευχάριστη και χαλαρή μέρα η σημερινή. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται και φίλοι ή γνωστοί, μπορεί να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Με δυσκολία θα επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας, καθώς ενισχύεται η επιθυμία σας για ελευθερία σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο αλλά καλό θα ήταν να μην ανταποκριθείτε. Αποφύγετε μυστικές σχέσεις ή επαφές. Με τον Ερμή να περνά στον τομέα που αφορά την καριέρα και τα επαγγελματικά, ξεκινά για εσάς μια περίοδος έντονων σχεδίων, συζητήσεων και επαφών γύρω από τα επαγγελματικά. Συμφωνίες ή σχέδια που δεν ολοκληρώθηκαν το Μάρτιο έρχονται και πάλι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται απρόσμενες, πληροφορίες ή εκκεντρικές ιδέες να σας δραστηριοποιήσουν. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. 
Λέων 23/07-23/08: Σημαντικές συζητήσεις, επαφές και σχέδια που αφορούν το μέλλον σας, υπόσχεται ο Ερμής από τη νέα του θέση στον Κριό. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες δρομολογούνται με ευκολία και αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τα οργανώσετε. Απρόσμενες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αρκεί ν’ αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και τα πείσματα. Υπάρχει έλλειψη ομαδικότητας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες. Οι συζητήσεις και οι σχεδιασμοί γύρω από τα οικονομικά εντείνονται με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, ενώ δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει και πάλι, μια οικονομική συνεργασία.     
Παρθένος 24/08-23/09: Οι συζητήσεις και οι σχεδιασμοί γύρω από τα οικονομικά εντείνονται με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, ενώ δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει και πάλι, μια οικονομική συνεργασία. Η περίοδος που ακολουθεί είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να ρυθμίσετε υποθέσεις με τράπεζες, εφορίες και δημόσια ταμεία γενικότερα. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με το μέλλον μιας σχέσης σας ή να προωθήσετε σχέσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένους.      
Ζυγός 24/09-23/10: Η επικοινωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, από σήμερα γίνεται πιο έντονη και επιτακτική και θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε και φέρεστε, αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις γενικότερα. Θέματα που σας είχαν απασχολήσει το Μάρτιο και  αφορούσαν το γάμο ή μια σοβαρή σχέση και συνεργασία, επανέρχονται στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Οικονομικά θέματα ευνοούνται σήμερα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και η μέρα είναι ιδανική για να ρυθμίσετε οικονομικά ή να προωθήσετε μια συμφωνία. Τα εργασιακά ευνοούνται, αρκεί ν’ αποφύγετε υπερβολές και πολύ φιλόδοξα σχέδια.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Με τον Ερμή να επιστρέφει και πάλι στον Κριό από σήμερα, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο συζητήσεις και σχέδια γύρω από τα εργασιακά, τα οποία είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το Μάρτιο. Αλλαγές και καινούργια δεδομένα στην καθημερινότητα σας είναι πολύ πιθανά μέσα στο επόμενο διάστημα. Τα αισθηματικά ευνοούνται και η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αρκεί να αποφύγετε ζήλειες και έντονη κτητικότητα.
Τοξότης 23/11-21/12: Θέματα οικογενειακού ή οικιακού προγραμματισμού θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξει αναστάτωση. Με την επιστροφή του Ερμή στον Κριό, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι, ενώ δημιουργικά σχέδια που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το Μάρτιο, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια για να ολοκληρωθούν.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Συζητήσεις που αφορούν οικογένεια και σπίτι έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η ανάγκη για αλλαγές ενισχύεται, ενώ συμβόλαια, συμφωνίες ή σχέδια για μια μετακόμιση που εκκρεμούσαν από το Μάρτιο, το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η μέρα είναι πιο απαιτητική για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ καινούργιες γνωριμίες θα δώσουν πνοή στην αισθηματική σας ζωή.   Μην αμελήσετε εργασιακά θέματα και αποφύγετε παρεξηγήσεις με συνεργάτες.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Πιο εκφραστικοί και εξωστρεφείς, γίνεστε με τη είσοδο του Ερμή στον Κριό. Η επικοινωνιακή δραστηριότητα ενισχύεται, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεται πιο διεκδικητικοί.  Συζητήσεις, σχέδια και διακανονισμοί που είχαν ξεκινήσει το Μάρτιο και δεν ολοκληρώθηκαν, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο αυτή τη περίοδο. Ζητήματα που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία ευνοούνται σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα προκλήσεων και υπερβολών. Αποφύγετε περιττά έξοδα και παρεξηγήσεις με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Και σήμερα θα παραμείνει η σελήνη στο ζώδιο των ιχθύων, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τόσο η διάθεση, όσο και η ενέργεια σας αυξάνονται σήμερα και σας δραστηριοποιούν. Επαφές, συζητήσεις και σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά σας ευνοούνται και η μέρα είναι ιδανική για καινούριες γνωριμίες, επαφές και συμφωνίες. Αποφύγετε θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία γιατί υπάρχει τάση επιπόλαιας διαχείρισης και υπερβολής. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο το Κριού, θα φέρει και πάλι στο προσκήνιο, συζητήσεις και επαφές γύρω από τα οικονομικά. Μια καινούργια συνεργασία μπορεί να προκύψει αυτή τη περίοδο που θα τονώσει τα οικονομικά σας. 
Astomeleti