Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 13/04/2012

Κριός 21/03-20/04:  Κρίση και αναστάτωση επικρατεί σήμερα μέσα σας. Ενώ θέλετε να ξεφύγετε απ’ ότι σας κουράζει και να κάνετε πράγματα για εσάς, υποχρεώσεις, ανασφάλειες ή προβληματισμοί σας πιέζουν, κάνοντας σας οξύθυμους ή ακόμη και επιθετικούς στους γύρω σας. Το κλίμα είναι απογοητευτικό ωστόσο η διαίσθησή σας ή μυστικά που θα μάθετε θα σας δώσουν λύσεις. Προσπαθήστε να μείνετε χαλαροί και επιλέξτε να βρεθείτε κοντά σε φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται αυτές τις ημέρες...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Μπορεί η ψυχή σας ν’ αναζητά την ανανέωση και την περιπέτεια, ωστόσο η ενέργεια σας είναι πεσμένη και δεν σας βοηθά ν’ ανταπεξέλθετε. Καινούργια σχέδια βρίσκονται προ των πυλών για πολλούς από εσάς, όμως ανασφάλειες και εμπόδια που σας δημιουργεί η οικογένεια ή αναβλύζουν από μέσα σας,  από τη μία σας κρατούν δέσμιους και από την άλλη σας δημιουργούν θυμό και ένταση. Εργασιακά σχέδια μπορεί να μην προχωρούν, όμως μην απογοητεύεστε και προσέξτε την υγεία σας  σήμερα. Συζητήσεις και επαφές με φίλους θα σας βοηθήσουν. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι προσκλήσεις που έχετε είναι πολλές και η κοινωνική σας ζωή  είναι έντονη το τελευταίο διάστημα.  Ωστόσο σήμερα σας διακατέχει ένα κλίμα εσωστρέφειας και οι κοινωνικές επαφές θα σας πιέσουν. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μείνετε μόνοι, αποφεύγοντας πολλές συναντήσεις και συζητήσεις γιατί η πίεση που θα νιώθετε μπορεί να σας κάνει οξύθυμους. Συλλογικές δουλειές ή ομαδικές δραστηριότητες δεν ευνοούνται, καθώς το κλίμα παραμένει ανταγωνιστικό και δύσκολα θα βρεθούν ισορροπίες. Δεν θα βρείτε εύκολα κάτι να σας ικανοποιήσει ή να σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα. Ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, όλα μπορεί να φαίνονται μάταια και επιφανειακά. Παρόλα αυτά σήμερα μπορεί να σας δοθεί ευκαιρία να κάνετε σοβαρές συζητήσεις για αλλαγές στα επαγγελματικά. Άτομα κύρους ή ηλικιωμένοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Ανασφάλειες που σας δημιουργούν ο σύντροφος ή οι συνεργάτες μπορεί να έχουν αντίκτυπο στα επαγγελματικά και αντίστροφα.  Όπως και να έχει η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε σχετικά ζητήματα και καλά θα κάνετε να ξεφύγετε για λίγο από τα προβλήματά σας και να επικεντρωθείτε στο πως θα περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ταξίδι, μηνύματα από το εξωτερικό ή συζητήσεις για τα σχέδια σας μπορεί να σας ανεβάσουν το ηθικό και να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. 
Λέων 23/07-23/08: Οι υποχρεώσεις στη δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας σας περιορίζουν, ενώ εσείς αυτό που θέλετε είναι να ξεφύγετε απ’ όλους και όλα. Αυτή η σύγκρουση μεταξύ του τι θέλετε και τι πρέπει να γίνει, μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματική ένταση και εκνευρισμό. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες και μην γίνεστε πιεστικοί και με τους γύρω σας. Εποικοδομητικές και σε βάθος  σκέψεις ή συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να βγάλετε ουσιαστικά συμπεράσματα για τις ανάγκες σας. Οικονομικά θέματα ευνοούνται και μπορεί να βρείτε σήμερα λύσεις, για νέες εισοδηματικές πηγές ή την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε.   
Παρθένος 24/08-23/09: Άγχος και ανασφάλειες στα οικονομικά, δεν σας αφήνουν να χαρείτε και να διασκεδάσετε όσο θα θέλατε. Ενώ δεν αποκλείεται ένα δημιουργικό σχέδιο να μην προχωρήσει για οικονομικούς λόγους. Όπως και να έχει τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα, δημιουργώντας συναισθηματική πίεση και αδικαιολόγητες εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών νιώθετε πολύ περιορισμένοι και απογοητευμένοι ίσως με τα οικονομικά σας. Ωστόσο συναντήσεις και συζητήσεις με συνεργάτες ή το ενδεχόμενο μιας καινούργιας συνεργασίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα σας δώσουν λύσεις.    
Ζυγός 24/09-23/10: Συναισθηματικές εντάσεις και συγκρούσεις υπόσχεται η μέρα κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Θέλετε να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη και γιατί όχι να κάνετε μια νέα αρχή στο τομέα των σχέσεων, ωστόσο υποχρεώσεις οικογενειακού ή επαγγελματικού επιπέδου δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια. Τα πρέπει περιορίζουν τα θέλω σας και αυτό σας κάνει νευρικούς και οξύθυμους. Δεν έχετε την ανταπόκριση που θα θέλατε από τους άλλους, με αποτέλεσμα πολλοί να νιώθετε μόνοι και απογοητευμένοι. Μπορεί να υπάρχει αυξημένος φόρτος εργασίας, ωστόσο οι εξελίξεις σε εργασιακά ή το πρόγραμμά σας γενικότερα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα είναι πολύ πιθανό να κρύβει αυξημένο φόρτο εργασίας, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα θα σας κουράσουν πολύ και θα σας εκνευρίσουν. Και σήμερα υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’  αποφύγετε ατυχήματα. Θα επικρατήσει κλίμα απογοήτευσης και απαισιοδοξίας, ωστόσο μη μείνετε μόνοι γκρινιάζοντας. Βγείτε έξω, συναντείστε φίλους, βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και ξέρετε ότι σας αγαπούν και προσπαθήστε να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε απολαμβάνοντας μικρές χαρές της ζωής. Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα.
Τοξότης 23/11-21/12: Καμπανάκι κινδύνου κτυπάει σήμερα για τη διαχείριση των οικονομικών σας και πιο ευάλωτοι σε λάθη και υπερβολές, είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Οι επιθυμίες σας αυξάνονται, ενισχύοντας παράλληλα και την καταναλωτική σας διάθεση. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναστάτωση ή εσωτερική σύγκρουση, καθώς από τη μία κάτι μέσα σας προσπαθεί να σας φρενάρει και να σας θυμίσει ότι δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές, και από την άλλη οι συναισθηματικές σας ανάγκες μπορεί εύκολα να σας παρασύρουν στην κραιπάλη. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Φίλοι και συλλογικές δουλειές θα σας απογοητεύσουν και μόνο η οικογένεια μπορεί σήμερα  να γίνει πηγή στήριξης για εσάς. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Κλίμα κούρασης και απογοήτευσης θα επικρατήσει σήμερα, κυρίως για τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Νιώθετε ότι έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνετε όλο αυτό τον καιρό. Μπορεί τόσο η κοινωνική όσο και η επαγγελματική αποκατάσταση να παίζει για εσάς σημαντικό ρόλο, όμως ίσως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να κρατήσετε και τι όχι και να πάψετε να παραπονιέστε και να ρίχνετε τα βάρη στους άλλους, για τις δικές σας επιλογές.  Καλό θα ήταν σήμερα να αφήσετε για λίγο πίσω τα προβλήματα σας. Ευεργετικό θα ήταν να βγείτε έξω, να μιλήσετε με ανθρώπους, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και αν είναι δυνατόν να κάνετε ένα ταξίδι ή μικρές εξορμήσεις για ν’ ανανεωθείτε λίγο.
Υδροχόος 21/01-19/02: Κλίμα εκνευρισμού και σύγχυσης θα επικρατήσει σήμερα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η μέρα απαιτεί έντονη δραστηριότητα και εσείς δεν φαίνετε να έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και δύναμη.  Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί η νευρικότητα και η έλλειψη ευγένειας μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. αν και επικρατεί κλίμα απαισιοδοξίας κα απογοήτευσης, η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά, κάνοντας συζητήσεις, σχέδια και συμφωνίες που δεν πρέπει να κοινοποιηθούν ακόμη.  Μπορείτε επίσης αν θέλετε  ν’ επανασχεδιάσετε τον προϋπολογισμό σας.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ευνοϊκή μέρα για να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή, να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές και γιατί όχι να τολμήσετε ένα ταξιδάκι. Ωστόσο δύσκολα θα παραμελήσετε τη ρευστότητα και τις δυσκολίες στα οικονομικά. Αν και νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους ή δικούς σας ανθρώπους και να διασκεδάσετε, τα έξοδα που σας δημιουργούν οι κοινωνικές υποχρεώσεις, σας αγχώνουν και περιορίζουν την ευχαρίστηση σας. Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας και αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και σημαντικές αγορές. Συζητήσεις με το σύντροφο ή άλλους ανθρώπους που θεωρείτε δικούς σας, μπορεί να σας δώσουν διέξοδο ή θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
AstroMeleti