Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 21/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Οικονομικά θέματα προωθούνται σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στα εργασιακά οι οποίες θα τονώσουν το εισόδημά σας. Επαγγελματικά θέματα ευνοούνται κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ η νέα σελήνη σήμερα, υπόσχετε νέα δεδομένα στα οικονομικά ...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Το πέρασμα της σελήνης στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο αισιόδοξους και δυναμικούς. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και σας ωθεί να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και να κινητοποιηθείτε. Πολλοί θα επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα, καθιστά την περίοδο αυτή ιδανική για νέα ξεκινήματα. Πολλοί θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και στόχους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σε χαμηλούς ρυθμούς κινήστε σήμερα ενώ ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει γύρω σας.  Η νέα σελήνη σήμερα σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ήρεμης περιόδου που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Πολλοί ίσως κάνετε έναν απολογισμό λίγο πριν   τα γενέθλια σας και το ξεκίνημα μιας καινούργιας γενέθλιας χρονιάς που θα σας φέρει καινούργια πράγματα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται και καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Νέες επαγγελματικές προτάσεις ή σχέδια μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται.  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα και νέα δεδομένα στη ζωή σας  υπόσχεται για το επόμενο διάστημα η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα.
Λέων 23/07-23/08: Προτεραιότητα σήμερα θ’ αποτελέσουν τα επαγγελματικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θ’ αλλάξουν τη καθημερινότητα σας και θα δώσουν ώθηση στα οικονομικά. Και η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα υπόσχεται, κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί Ιούλιο, νέα δεδομένα σε θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης.
Παρθένος 24/08-23/09: Η αισιοδοξία και ο αυθορμητισμός σας ενισχύονται σήμερα και σας βοηθούν να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε στόχους και επιθυμίες.  Κάποιοι μπορεί να τολμήσετε να δοκιμάσετε εμπειρίες και να κάνετε πράγματα  που δεν είχατε τολμήσει μέχρι τώρα. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα επηρεάζει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών και σας υπόσχεται νέες προοπτικές και  ευκαιρίες εξέλιξης.
Ζυγός 24/09-23/10: Σε κληρονομικά ή οικονομικά θέματα θα επικεντρωθείτε σήμερα και είναι πολύ πιθανό να προωθήσετε μια οικονομική συνεργασία που έχει προκύψει από μια συλλογική δουλειά. Μπορεί να βάζετε τις βάσεις για κάτι καινούργιο τώρα, ενώ η νέα σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σας μέσα στο επόμενο διάστημα
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο τομέας των σχέσεων ενεργοποιείτε σήμερα και φαίνεστε πιο ευαίσθητοι και επιρρεπείς στις ανάγκες ή τις επιθυμίες των άλλων. Κοινωνικές επαφές και νέοι επαγγελματικοί στόχοι ευνοούνται και θα αναλάβετε άμεσα δράση για την υλοποίηση τους.   Η νέα σελήνη επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών και σας υπόσχεται νέα δεδομένα και καινούργια ξεκινήματα τόσο σε επαγγελματικές, όσο και σε προσωπικές σχέσεις
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά και θέματα υγείας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και μπορεί να σας προβληματίσουν ή να σας γεμίσουν ανασφάλειες. Ωστόσο τα πράγματα κινούνται προς όφελος σας, καθώς έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά και οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται. Άτομα κύρους ή ανώτεροι, αναγνωρίζουν την αξία σας και θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας.  Νέα δεδομένα και καινούργια ξεκινήματα στη δουλειά, υπόσχεται η νέα σελήνη, κυρίως σ’ εσάς  των πρώτων ημερών 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ενθουσιασμός και ευχάριστη διάθεση θα επικρατήσει σήμερα και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών αντιμετωπίζετε δυσκολίες και περιορισμούς.  Νέα πνοή στα αισθηματικά και τα δημιουργικά σας σχέδια θα δώσει η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα. 
Υδροχόος 21/01-19/02:  Θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία,   έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και μπορεί να σας προβληματίσουν. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα ευνοούνται και η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να προωθήσετε υποθέσεις με τράπεζες, εφορία και δημόσια ταμία γενικότερα. Ευκαιρίες για αλλαγές και καινούργια δεδομένα σε σπίτι και οικογένεια θα φέρει τις επόμενες μέρες, η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ιδιαίτερα δραστήρια και απαιτητική θα είναι η μέρα, ωστόσο θα έχετε ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Πολλοί μπορεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Συζητήσεις ή συμφωνίες για δουλειά ευνοούνται ενώ οι εξελίξεις σε μια συνεργασία φαίνετε να είναι προς όφελός σας. Ευνοϊκή θα είναι ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών,  η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα και σας υπόσχετε μια πιο κοινωνική και δραστήρια καθημερινότητα τις επόμενες ημέρες .
Astromeleti