Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 10/04/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η αισιοδοξία σας ενισχύεται σήμερα, όπως και η ανάγκη  για ελευθερία σε όλα τα επίπεδα. Δύσκολα θα καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας, καθώς το ανανεωτικό κλίμα που επικρατεί, σας ωθεί να επιλέξετε διαφορετικά πράγματα με σκοπό να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας.  Ωστόσο οι άλλοι γύρω σας, μπορεί να μην θέλουν ν’ ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας και θα υπάρξουν αντιδράσεις. Μην γίνεστε καταπιεστικοί και αποφύγετε σπατάλες. Με τον Πλούτωνα να κινείται σε ανάδρομη πορεία από σήμερα, η πίεση για  αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να  υποχωρήσει. Ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί τέλος Μαρτίου- αρχές Απριλίου, οι εξελίξεις στην καριέρα σας, μέχρι και τον Σεπτέμβριο δεν θα είναι έντονες και ορατές...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα γιατί υπάρχει τάση έντονου καταναλωτισμού και επιπόλαιων επιλογών. Αποφύγετε σήμερα δανεισμούς, διακανονισμούς ή επενδύσεις και γενικότερα μην πάρετε αποφάσεις που θ’ αφορούν τα οικονομικά. Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία από σήμερα θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί τέλος Απριλίου. Καινούργια σχέδια, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους ορίζοντες, καθυστερούν ή μπαίνουν σε διαδικασία επανεξέτασης για τους επόμενους μήνες.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι εξελίξεις στη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες θα επηρεάσουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας σήμερα.  Η μέρα είναι καλή για να έρθετε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να γίνεται καταπιεστικοί με όσους δεν θέλουν ν’ ακολουθήσουν  τις επιθυμίες ή τις απόψεις σας.  Πολλοί ίσως νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ’ καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν, όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές αποφάσεις. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά και αφήνοντας τα σοβαρά θέματα για άλλη μέρα. Ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από σήμερα, επιβραδύνοντας τις εξελίξεις σε οικονομικό κυρίως επίπεδο. Υποθέσεις που αφορούν, επενδύσεις και νέες εισοδηματικές πηγές μπαίνουν σε φάση αναμονής ή καθυστερήσεων, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Μαΐου.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Εργασιακά και θέματα υγείας μπορεί να σας καταπιέσουν λίγο σήμερα. Ίσως οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές, ενώ εσείς θα προτιμούσατε ν’ αποσυρθείτε κάπου για να ηρεμήσετε. Μην αμελήσετε θέματα δουλειάς και μην κάνετε επιπόλαιες επιλογές που θα έβαζαν σε κίνδυνο τη δουλειά ή την υγεία σας. Ερωτικές προκλήσεις μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε κρυφά σχέδια και επαφές προσπαθώντας να προωθήσετε  για μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από σήμερα θα επιβραδύνει τις εξελίξεις σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες και  θα  δώσει, κυρίως σ’ εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Ιουνίου, ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο για να επανεξετάσετε και να ξεκαθαρίσετε παλαιότερες σχέσεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Λέων 23/07-23/08: Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας αυξάνονται σήμερα  ωθώντας σας να βγείτε στο προσκήνιο και να διεκδικήσετε πράγματα για εσάς. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας απομακρύνουν από μια ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγετε από τα όρια και να γίνεται προκλητικοί. Θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες μεταξύ προσωπικών επιθυμιών και κοινωνικών υποχρεώσεων και θα πρέπει ν’ αποφύγετε εξουσιαστικές τάσεις με φίλους ή συνεργάτες.  Οι εξελίξεις και οι αλλαγές στον εργασιακό χώρο περιορίζονται από σήμερα με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουλίου, θα έχετε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να σκεφτείτε και να επανεξετάσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη δουλειά και την καθημερινότητα σας.    
Παρθένος 24/08-23/09: Ο Πλούτωνας σήμερα εγκαινιάζει την ανάδρομη πορεία του, δημιουργώντας καθυστερήσεις αλλά και περιθώρια επανεξέτασης σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή.  Καινούργιες προοπτικές στον έρωτα αλλά και σε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά θα καθυστερήσουν, όπως επίσης και νέα δημιουργικά σχέδια που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε σήμερα μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που σας έλκουν μπορεί να μη βρίσκουν σύμφωνη την οικογένεια σας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε καταπιεστικοί μαζί τους.  Εξάλλου, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις σε επαγγελματικά και θέματα καριέρας, καθώς υπάρχει τάση υπερβολών και μπορεί να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες επιλογές.
Ζυγός 24/09-23/10: Δεν φαίνεστε διατεθειμένοι σήμερα ν’ ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητα σας. Θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και θα επιλέξετε ν’ ασχοληθείτε με ότι σας κάνει να ονειρεύεστε και να βλέπετε πιο μακριά. Καινούργια φιλόδοξα σχέδια και στόχοι έρχονται στο προσκήνιο, ενώ συζητήσεις και σκέψεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σας φέρουν σ’ αντιπαράθεση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι αλλαγές σε οικογένεια και κατοικία,  που εδώ και καιρό προωθούνται είτε από εσάς είτε από τις συγκυρίες που υπάρχουν γύρω σας, περιορίζονται από σήμερα με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εξελίξεις που αφορούν οικογένεια, σπίτι και ακίνητη περιουσία επιβραδύνονται, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείτε καλύτερα και να επανεξετάσετε τις αλλαγές που προτίθεστε να κάνετε.     
 Σκορπιός 24/10-22/11: Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, κάνοντας σας πιο  νωχελικούς και εσωστρεφείς. Οι αλλαγές που εδώ και καιρό έχουν αρχίσει για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στο τέλος Οκτωβρίου, δημιουργώντας καινούργια δεδομένα στην καθημερινότητα και το  άμεσο περιβάλλον σας, δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά καθώς υπάρχει τάση έντονου καταναλωτισμού που θα σας οδηγήσει σε υπερβολές. Μπορεί να νιώθετε έντονη την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντες σας σε οικονομικά κυρίως θέματα, ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και σχέδια σχετικά με δανεισμούς ή  επενδύσεις, ενώ δεν πρέπει να πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα. 
 Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, χαρίζοντάς σας δυναμισμό, ενέργεια αλλά και υψηλή αυτοπεποίθηση. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες κάνοντάς σας απαιτητικούς με το σύντροφο και τους κοντινούς σας ανθρώπους γενικότερα. Προκλήσεις θα υπάρξουν στο τομέα των σχέσεων και καλό θα ήταν να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες, αποφεύγοντας επιπόλαιες επιλογές. Οι αλλαγές που είχαν δρομολογηθεί στα οικονομικά σας θα καθυστερήσουν καθώς η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από σήμερα θα επιβραδύνει τις εξελίξεις, επηρεάζοντας κυρίως τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Νοεμβρίου. Οικονομικά θέματα αναθεωρούνται, ενώ καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε, μέχρι και το Σεπτέμβριο μεγάλα οικονομικά ρίσκα και σοβαρές αγοραπωλησίες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Νιώθετε την ανάγκη να διευρύνεται τους ορίζοντές σας, κυρίως στα επαγγελματικά, μέσα από νέες συνεργασίες ή επαφές με άτομα κύρους. Πολλοί από εσάς κάνουν φιλόδοξα σχέδια και όνειρα για επαγγελματική ή κοινωνική αποκατάσταση, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς υπεραισιόδοξες ή επιπόλαιες εκτιμήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Ο Πλούτωνας ο οποίος την τελευταία τριετία κινείται στο ζώδιο σας, από σήμερα ξεκινάει ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας καθυστερήσεις και εμπόδια, σε σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές που δρομολογούνται κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Δεκεμβρίου.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο ή μια συλλογική δουλειά, ωστόσο αν θέλετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας υπερβολές ή προκλητική συμπεριφορά. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε και αν δεν μείνετε μέσα σήμερα, θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που θα δώσουν καινούργιο νόημα στην ερωτική σας ζωή. είναι πολύ πιθανό, για κάποιους από εσάς,  να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από το φιλικό σας περιβάλλον. Διασκεδάστε αλλά μην πάρετε μεγάλα ρίσκα σήμερα. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από σήμερα, επηρεάζει κυρίους όσους έχετε γενέθλια τέλος Ιανουαρίου και σας φέρνει αντιμέτωπους με χρόνια προβλήματα ή καταστάσεις από το παρελθόν.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Θέλετε ν’ ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας, δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές στα επαγγελματικά, όμως θα είναι δύσκολο ν’ αποφασίσετε, καθώς είστε διχασμένοι και γέρνετε πότε από τη μία και πότε από την άλλη.  Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε σήμερα μεταξύ των επαγγελματικών σας  φιλοδοξιών και των επιθυμιών σας. Με τον Πλούτωνα να γυρνά σε ανάδρομη πορεία από σήμερα, συνεργασίες και συλλογικές προσπάθειες επανεξετάζονται, ενώ σημαντικές αλλαγές που είχαν δρομολογηθεί, σε κοινωνικό επίπεδο, με ή χωρίς τη δική σας συμμετοχή, θα παρουσιάσουν καθυστερήσεις. Πολλοί μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα, να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο φιλικό σας περιβάλλον ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο ριζικών αλλαγών σε φιλικό ή κοινωνικό επίπεδο.         
AstroMeleti