Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 20/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Η είσοδος του Ήλιου στο Ταύρο από σήμερα θα φέρει τα οικονομικά σε πρώτη προτεραιότητα και θα δώσει, σταδιακά σε όλους σας  τη δυνατότητα να βρείτε τρόπους για να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Το κλίμα είναι λίγο στενόχωρο και μελαγχολικό για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Τόσο ο σύντροφός σας, όσο και κάποιοι συνεργάτες, μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει αίσθημα απογοήτευσης και έντονο προβληματισμό. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην γίνεστε καταπιεστικοί κι απότομοι με τους άλλους...

Ταύρος 21/04-21/05: Στο ζώδιο σας θα περάσει από σήμερα ο ήλιος, εγκαινιάζοντας τη περίοδο των γενεθλίων σας. Η ενέργεια, η αυτοπεποίθηση αλλά και η δημιουργικότητά σας ενισχύονται και για πολλούς από εσάς αυτή η περίοδος θα αποτελέσει την αφετηρία για πρόοδο και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Τα προβλήματα και οι δυσκολίες στη δουλειά συνεχίζονται και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να αισθάνεστε ότι δίνετε πολλά αλλά οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται. Η μέρα κρύβει κούραση και συναισθηματική φόρτιση στα εργασιακά και καλό θα ήταν, να μην πιέσετε καταστάσεις και να μην πάρετε αποφάσεις κάτω από πίεση. Προβλήματα υγείας μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου που θα χαρακτηριστεί από τάσεις εσωστρέφειας και απομόνωσης.  Οι ρυθμοί σας μπορεί να πέσουν, ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να κινηθείτε μυστικά ή σε απομονωμένους χώρους.  Προσέξτε τη συμπεριφορά σας το επόμενο διάστημα και μη δίνετε αφορμές για σχόλια, γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Στο φιλικό σας περιβάλλον μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα σήμερα, εσείς των τελευταίων ημερών, ενώ καινούργιες γνωριμίες ή άτομα που συναναστρέφεστε μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να σας προβληματίσουν. Η συναισθηματική σας ζωή αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς εμπόδια και υποχρεώσεις από τρίτους δεν σας αφήνουν να χαρείτε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Με την είσοδο του ήλιου στον Ταύρο, ξεκινά για εσάς μια περίοδος, έντονης κοινωνικής δραστηριότητας. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, όμως κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες αλλά και συλλογικές προσπάθειες, σας ευνοούν και μπορεί να γίνουν πηγή προόδου και εξέλιξης. Διχασμένοι μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρεθείτε εσείς των τελευταίων ημερών.  Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό προσπαθείτε ν’ αντιμετωπίσετε υποθέσεις που αφορούν την επαγγελματική ή κοινωνική σας αποκατάσταση, ωστόσο οικογένεια και σπίτι μπορεί να σας βάζουν εμπόδια. Ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, ωστόσο σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα.      
Λέων 23/07-23/08: Ο ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας περιόδου που προτεραιότητα θ’ αποτελέσουν επαγγελματικά και θέματα καριέρας.  Τα καλώς και κακώς κείμενα της δουλειάς και της  δημόσιας εικόνας σας, θα σας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα, ενώ θα σας δοθούν δυνατότητες εξέλιξης και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Καινούργια ξεκινήματα είναι πολύ πιθανά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Καθημερινές υποχρεώσεις και δυσκολίες σε επικοινωνία και διαδικαστικά θα κουράσουν εσάς των τελευταίων ημερών και μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη ενός σχεδίου. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε καταστάσεις.       
Παρθένος 24/08-23/09: Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο, με την είσοδο του ήλιου στον Ταύρο και έχετε την απαραίτητη αισιοδοξία και πίστη για να προωθήσετε τα σχέδια ή τα όνειρά σας. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε καταστάσεις που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και δρόμους που μπορεί να μην είχατε φανταστεί. Δυσκολίες αλλά και αίσθημα απογοήτευσης δημιουργούνται σήμερα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών.  Οικονομικές υποχρεώσεις σας περιορίζουν ενώ και για τα συναισθηματικά σας η μέρα δεν είναι καλή. Ίσως ζητάτε από τους άλλους περισσότερα από ότι μπορούν να σας δώσουν δημιουργώντας έτσι ψυχρότητα στις σχέσεις σας.    
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα αναδείξει η είσοδος του ήλιου στον Ταύρο και το επόμενο διάστημα σταδιακά όλοι εσείς θ’ ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες και δημόσια ταμεία γενικότερα. Οικονομικές συνεργασίες και συλλογικές προσπάθειες είναι πολύ πιθανές και φαίνετε ν’ αποδίδουν. Δύσκολη μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών, καθώς οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές και σήμερα μπορεί να σας φορτίσουν. Κούραση και προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με μια σοβαρή σχέση ή συνεργασία.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα υπόσχεται έντονη συναισθηματική φόρτιση για εσάς των τελευταίων ημερών. Ταλαιπωρίες από συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και προβλήματα από το παρελθόν, δυσκολεύουν την καθημερινότητα σας και σήμερα θα σας πιέσουν ιδιαίτερα. Μην ξεπερνάτε τα όρια σας και προσέξτε την υγεία σας. Εξελίξεις σε θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων θα έχετε μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο θα τονώσει την ανάγκη σας για συντροφικότητα και θα σας κινητοποιήσει. Τα ενδεχόμενα ενός γάμου, ή  επισημοποίησης μιας σχέσης ή συνεργασίας, είναι πολύ πιθανά, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. 
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονη κινητοποίηση και εξελίξεις στα εργασιακά υπόσχετε ο Ήλιος από τη νέα του θέση στον Ταύρο. Εργασιακά σχέδια και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ καλείστε να πάρετε αποφάσεις για τη δουλειά και το καθημερινό πρόγραμμά σας. Ευκαιρίες θα υπάρξουν στα εργασιακά και κυρίως εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα μέσα στις επόμενες μέρες. Θέματα υγείας ευνοούνται, ενώ θα μπορούσατε τώρα να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα.  Απογοητευμένοι νιώθετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών,  από φίλους ή μια συλλογική προσπάθεια. Μπορεί να μην υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε ενώ καλό θα ήταν να μην μπλέξετε οικονομικά με φίλους.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Προτεραιότητα στη συναισθηματική σας ζωή θα δώσετε με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και γίνεστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να διασκεδάσετε και να βρεθείτε κοντά στ’ αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ ευνοούνται υποθέσεις που σχετίζονται με παιδιά. Ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο, που οργανώνετε εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Υποχρεώσεις ή δυσκολίες στα επαγγελματικά έχουν καταβάλει εσάς των τελευταίων ημερών και σήμερα αν και μπορεί να δίνεται τον καλύτερο εαυτό σας οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται. Προσέξτε ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας σας και αποφύγετε επαφές με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Υπάρχει κίνδυνος να πιέσετε τα πράγματα περισσότερο απ’ ότι πρέπει και θα υπάρξουν αντιδράσεις.          
Υδροχόος 21/01-19/02: Ο Ήλιος περνά σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που θα επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν οικογένεια, σπίτι ή ακίνητη περιουσία. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα υπάρξουν ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Δυσκολίες στην προώθηση ενός σχεδίου,  απογοητεύουν εσάς των τελευταίων ημερών. Μπορεί να περιμένατε πολλά από κάποιους ανθρώπους ή κάποιες καταστάσεις και τώρα βλέπετε ότι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Μην πιέσετε καταστάσεις και μην πάρετε σήμερα σοβαρές αποφάσεις.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ενδιαφέρον θ’ αποκτήσει η καθημερινότητα σας με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου. Πολλές επαφές, συζητήσεις νέες γνωριμίες αλλά και συμφωνίες μπορεί ν’ αλλάξουν τα δεδομένα σε δουλειά και καθημερινότητα. Μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή αυτή τη περίοδο, ενώ και οι μετακινήσεις  σας ή κάποια κοντινά ταξίδια θ’ αυξηθούν.  Οικονομικές υποχρεώσεις θα προβληματίσουν εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ οικονομικοί κυρίως λόγοι μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις ή διαφορές με φίλους ή συνεργάτες  σας σε μια συλλογική προσπάθεια. Καλύτερα ν’ αποφύγετε σήμερα διαπραγματεύσεις και περιττά έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν, εκτός προϋπολογισμού.
Astromeleti