Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 07/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Έντονα θ’ απασχολήσουν σήμερα εσάς των τελευταίων ημερών, οι εξελίξεις στο γάμο σας, μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Από το απόγευμα και μετά το κλίμα γίνεται πιο ανταγωνιστικό, ενώ έντονο πάθος και ερωτισμός  θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερα φορτισμένοι εσείς των πρώτων ημερών, καθώς δυσκολεύεστε  ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας ή να προωθήσετε εργασιακά ζητήματα που θέλετε. Προσπαθώντας να καλύψετε τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας, μπορεί να γίνετε πολύ απαιτητικοί από τους άλλους,  με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πιέσετε καταστάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Προβλήματα στον εργασιακό χώρο ή μεγάλος φόρτος εργασίας θα ταλαιπωρήσουν εσάς των τελευταίων ημερών, δημιουργώντας σας αίσθημα απογοήτευσης ή μοναξιάς. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι οι άλλοι σας παραμελούν ή δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας, όμως δεν πρέπει να τους πιέσετε σήμερα για το αντίθετο. Έντονος συναισθηματισμός και κτητική διάθεση μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, ίσως να παρασυρθείτε σε υπερβολές που θα πληγώσουν τους άλλους. Αποφύγετε εμμονές και πείσματα που μόνο κακό μπορούν να σας σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Επαγγελματικές ή οικονομικές υποχρεώσεις και προβλήματα περιορίζουν εσάς των τελευταίων ημερών και δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Πολλοί  νιώθετε παγιδευμένοι και σας δημιουργούνται αισθήματα απογοήτευσης και καταθλιπτικές τάσεις. Ωστόσο είναι κάτι παροδικό που σύντομα θα περάσει. Πίεση και εντάσεις με άτομα της οικογενείας προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Ερωτικά καβγαδάκια, γκρίνια και νευρικότητα είναι πιθανά σενάρια για σήμερα.  Δεν νιώθετε ικανοποιημένοι και αυτό μπορεί να  σας κάνει πιο απαιτητικούς και απόλυτους, δημιουργώντας την αντίδραση των γύρω σας.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Έντονη συναισθηματική φόρτιση και τάσεις απομόνωσης προκύπτει σήμερα για τους Καρκίνους των πρώτων ημερών. Η δυσκολία να προωθήσετε όπως θα θέλατε ένα σχέδιο ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σας κάνει νευρικούς και απότομους. Παρασκηνιακές διαδικασίες και μυστικές σχέσεις δεν ευνοούνται και καλό θα ήταν να της αποφύγετε πριν σας δημιουργήσουν εμμονές. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή προβλήματα στο χώρο του σπιτιού, θα ταλαιπωρήσουν εσάς των τελευταίων ημερών ενώ μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά και τις σχέσεις  με άτομα της οικογενείας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε καταστάσεις.  
Λέων 23/07-23/08:  Υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις θα  σας κουράσουν, ενώ ίσως νιώσετε απογοητευμένοι από συγγενείς και  άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην ζητάτε από τους άλλους περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας δώσουν. Δυσκολίες και καθυστερήσεις σε οικονομικά  ή σε θέματα κτίσεων, σήμερα θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και μπορεί να γίνουν αιτία εντάσεων και παρεξηγήσεων με φίλους ή συνεργάτες. Έντονο πάθος και η ανάγκη  να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες, μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές. Προσέξτε τα οικονομικά σας.  
Παρθένος 24/08-23/09: Στα οικονομικά στρέφετε και σήμερα η προσοχή σας και κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών,  νιώθετε κουρασμένοι και  απογοητευμένοι με την γενικότερη κατάσταση. Αναστάτωση, εκνευρισμός και νευρικότητα επικρατεί, κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών. Η αδυναμία να προωθήσετε κάποιους επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους που θα θέλατε, οξύνει την ατμόσφαιρα και σας κάνει απαιτητικούς και επιθετικούς κάποιες φορές.  Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και αποφύγετε εντάσεις με δικούς σας ανθρώπους ή άτομα κύρους. 
Ζυγός 24/09-23/10: Προσωπικές η επαγγελματικές υποχρεώσεις και δυσκολίες, ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών και σας κάνουν  να νιώθετε ότι είστε μόνοι και κανείς δεν  σας καταλαβαίνει ή δεν αναγνωρίζει τις προσπάθειες σας. Νευρικότητα και εσωτερική ένταση χαρακτηρίζει εσάς χαρακτηρίζει εσάς των πρώτων ημερών. Έντονα συναισθήματα σας κατακλύζουν, καθώς από τη μία θέλετε να προωθήσετε σχέδια και να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν, όμως από τη άλλη άγχος ανασφάλειες και έλλειψη ενεργητικότητας σας κρατούν καθηλωμένους.  Αυτή η εσωτερική διαμάχη δημιουργεί πίεση και εντάσεις. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και διαπληκτισμοί.
 Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, ανεβάζοντας τη διάθεση και ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας. Προτεραιότητα θ’ αποτελέσει ότι έχει σχέση μ’ εσάς αλλά και οι σχέσεις σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έντονο πάθος και ερωτική διάθεση, μπορεί να παρασύρουν σε υπερβολές εσάς των πρώτων ημερών. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται πολύ απαιτητικοί και απόλυτοι δημιουργώντας εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιους φίλους. Αγχωμένοι και ψυχολογικά φορτισμένοι είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Προβλήματα από το παρελθόν ή ταλαιπωρίες που σας φορτώνουν κοντινοί σας άνθρωποι δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Κάντε λίγο υπομονή γιατί η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πιέσετε καταστάσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Οι ρυθμοί σας πέφτουν σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη για να μείνετε μόνοι και να ηρεμήσετε. Πολλοί αγχώνεστε για τα επαγγελματικά η θέματα κοινωνικής αποκατάστασης και σήμερα  θα υπάρξει αναστάτωση και εκνευρισμός. Το γεγονός ότι δεν προχωράνε τα σχέδια και οι στόχοι σας όπως θα θέλατε, σας δημιουργεί νευρικότητα και μπορεί να σας κάνει επιθετικούς με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις μαζί τους και επιλέξτε να κάνετε πράγματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε καριέρα και δημόσια εικόνα,  επικεντρώνετε σήμερα το ενδιαφέρον σας εσείς των τελευταίων ημερών. Τα προβλήματα ή οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλά και σήμερα δεν φαίνετε να έχετε την κατανόηση των άλλων.  Οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται από τους ανώτερους ή τους γονείς σας και αυτό θα σας απογοητεύσει.  Ένταση και εκνευρισμός επικρατεί στους αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου και εύκολα θα μπορούσαμε να σας δώσουμε τον χαρακτηρισμό του ηφαιστείου που βράζει.  Οι εξελίξεις στα εργασιακά δεν σας ικανοποιούν και η αδυναμία  ν’ αναλάβετε δράση για να προωθήσετε τα σχέδια σας, δημιουργεί πίεση που δεν μπορείτε ακόμη να εκτονώσετε.  Κάντε λίγη υπομονή και προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι
Υδροχόος 21/01-19/02: Με έντονο πάθος και ανταγωνιστική διάθεση θα αντιμετωπίσετε σήμερα την καθημερινότητα σας. Τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται και σας κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητους αλλά και εύθικτους. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί εκνευρισμός με αγαπημένα σας πρόσωπα, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να είστε συγκρατημένοι. Πεσμένη διάθεση και απαισιοδοξία, χαρακτηρίζει εσάς των τελευταίων ημερών. Πολλοί νιώθετε πως οι άλλοι βάζουν εμπόδια στην εξέλιξη σας, αλλά δεν είναι εύκολο να τους βγάλετε από τη ζωή σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με το πέρασμα της σελήνης στο Σκορπιό, η διάθεσή σας ανεβαίνει και θ’ αναζητήσετε τρόπους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.  Εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες υπόσχεται η μέρα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Δεν νιώθετε καλά μαζί τους ή αισθάνεστε ότι δεν  παίρνεται αυτό που σας αναλογεί και έτσι  δημιουργούνται έντονα συναισθήματα μέσα σας, τα οποία δεν μπορείτε να εκφράσετε άμεσα και αυτό μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένη ή επιπόλαιη συμπεριφορά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη

AstroMeleti