Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 06/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Το φαινόμενο της πανσελήνου πραγματοποιείτε σήμερα απέναντί σας, επηρεάζοντας κυρίως τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου. Έντονος συναισθηματισμός αλλά και ρομαντική διάθεση επηρεάζουν τις σχέσεις σας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα λείψουν  και εντάσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να σας παρασύρουν σε όνειρα χωρίς αντίκρισμα, ενώ το ενδεχόμενο μιας ερωτικής απογοήτευσης είναι πολύ πιθανό για εσάς των πρώτων ημερών...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Συζητήσεις και σχέδια γύρω από οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. Υπάρχει κίνδυνος, για εσάς των πρώτων ημερών,  να πέσετε θύματα αυταπάτης ή εξαπάτησης και καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί με ότι σας προσφέρει εύκολο κέρδος και μεγάλη ικανοποίηση. Εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας θα έχετε  εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με τη πανσέληνο σήμερα. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στο χώρο της δουλειάς και θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες. Μια δουλειά μπορεί να τελειώσει για να δώσει τη θέση της σε κάτι καινούργιο.  Όπως και να έχει, θα υπάρξουν εξελίξεις που θ’ αφορούν τα εργασιακά, ενώ δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε και από ένα πρόβλημα υγείας. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα κρύβει παγίδες για εσάς των πρώτων ημερών. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές, σε ότι αφορά τόσο την επαγγελματική, όσο και την κοινωνική σας αποκατάσταση. Προσπαθώντας να καλύψετε άγχη και ανασφάλειες, ίσως παραπλανηθείτε.  Η πανσέληνος σήμερα δεν είναι αρνητική  για εσάς και θα επηρεάσει κυρίως αυτούς του δευτέρου δεκαημέρου. Η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο ενώ θα κυριαρχήσει ερωτική διάθεση, πάθος αλλά και εντάσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η πανσέληνος που πραγματοποιείτε σήμερα στο ζώδιο του ζυγού θα ταλαιπωρήσει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Θα χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, προκειμένου να διατηρήσετε την ισορροπία στη ζωή σας. Παρασκηνιακές διαδικασίες δεν ευνοούνται, ενώ υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε συναισθηματικές επαφές που τελικά θα σας απογοητεύσουν.
Λέων 23/07-23/08:  Κίνδυνοι παραμονεύουν στα οικονομικά σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας ν’ ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά οικονομικές υποθέσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις ενώ καλό θα ήταν να μην μπλέξετε φίλους ή ομαδικές προσπάθειες με τα οικονομικά σας. Η πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, επηρεάζει κυρίως τους Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, κάνοντας πιο έντονα τα συναισθήματά  και την ανάγκη σας για ανανέωση και περιπέτεια.
Παρθένος 24/08-23/09: Η πανσέληνος σήμερα,  δημιουργεί εξελίξεις στα οικονομικά, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό να  προκύψουν εξελίξεις, που με το ένα ή τον άλλο τρόπο θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην πάρετε οικονομικά ρίσκα.  Συζητήσεις, σχέδια αλλά και  προσδοκίες που έχετε στα επαγγελματικά μπορεί να σας κάνουν εύκολα θύμα αυταπάτης ή εξαπάτησης. Προσπαθήστε να κρίνεται αντικειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις και φανείτε επιφυλακτικοί με όσους σας υπόσχονται πολλά.  
Ζυγός 24/09-23/10: Εργασιακά θέματα υγείας μπορεί ν’ απογοητεύσουν εσάς των πρώτων ημερών. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σήμερα η επιπόλαιη αξιολόγηση κάποιων σχεδίων, μπορεί να σας οδηγήσει σε  λανθασμένες εκτιμήσεις ή επιλογές στον εργασιακό τομέα ή την υγεία σας.   Εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες θα προκαλέσει η πανσέληνος σήμερα, κυρίως σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το γάμο, μια σχέση ή μια συνεργασία σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα κρύβει παγίδες στη συναισθηματική σας ζωή και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης ή αυταπάτης. Προσδοκίες για στήριξη και οικονομική βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και σχέσεις εξάρτησης που τελικά θα σας απογοητεύσουν. Εντάσεις και αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο, δημιουργεί η πανσέληνος  σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται με την πανσέληνο  σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο υπάρχει αναστάτωση και  θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για ν’ αποφύγετε εντάσεις. Με προσοχή και λεπτομερή  έλεγχο θα πρέπει να εξεταστούν οι εξελίξεις τόσο στις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Επιπόλαιη αξιολόγηση των δεδομένων, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει και λανθασμένες επιλογές.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με την πανσέληνο σήμερα, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για ν’ αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας. Εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται το επόμενο διάστημα, ωστόσο σήμερα συζητήσεις που θα κάνετε ή πληροφορίες που θα έχετε, μπορεί να σας παραπλανήσουν. Αποφύγετε συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα δουλειάς και μην κάνετε καταχρήσεις που θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία σας.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή θα σας αναζωογονήσουν το επόμενο διάστημα, ωστόσο σήμερα μπορεί να κρύβουν παγίδες για εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε υπερβολές και μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία ενισχύονται με την πανσέληνο και  ωθούν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σε αποδράσεις, οι οποίες σας βοηθούν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας που σας έχει κουράσει. Πολλοί θ’ αναζητήσετε λίγη περιπέτεια, ενώ στο προσκήνιο έρχονται θέματα που έχουν σχέση με εξωτερικό, σπουδές ή νομικά- διαδικαστικά θέματα. Εκνευρισμοί και εντάσεις δεν θα λείψουν.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά ή κληρονομικά είναι τα θέματα που θα έρθουν στο προσκήνιο με τη πανσέληνο και θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Λανθασμένη διαχείριση των οικονομικών, το προηγούμενο διάστημα,  μπορεί να σας έχει φέρει σε αδιέξοδο σήμερα. Οικονομικές εκκρεμότητες σας αγχώνουν, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη περίοδος για ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά. Αποφύγετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές, επενδύσεις ή διακανονισμούς με τράπεζες ασφάλειες, εφορία κλπ. Η μέρα κρύβει κινδύνους για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς η κρίση σας δεν είναι σωστή και μπορεί να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές, σε ότι αφορά  οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι ή τον τόπο κατοικίας σας. Κάποιοι ίσως θελήσουν να σας παραπλανήσουν.     
AstroMeleti