Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 19/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Βαθύτερες επιθυμίες για επαγγελματική ή κοινωνική αποκατάσταση σας ωθούν σε αλλαγές. Η ανταγωνιστικότητα σας ενισχύεται καθιστώντας τη μέρα ακατάλληλη για να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια ή να έρθετε σε επαφή με ανωτέρους και άτομα κύρους.  Συζητήσεις με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας βοηθήσουν, δίνοντας σας διεξόδους διαφυγής...
Ταύρος 21/04-21/05: Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί ενώ συναισθηματικές αναταράξεις επηρεάζουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι εξελίξεις γύρω σας,  σας βοηθούν ν’ αναθεωρήσετε  απόψεις που είχατε μέχρι τώρα και ανακαλύπτετε καινούργια πράγματα για εσάς και τη ζωή σας. Ανασφάλειες άγχη αλλά και ταλαιπωρίες από τρίτους δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε τα σχέδια σας, κάνοντας σας νευρικούς και απόλυτους. Τα οικονομικά ευνοούνται όπως επίσης και οι συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν εργασιακά.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα υπόσχεται η μέρα και είναι πολύ πιθανό να μπουν καινούργιοι άνθρωποι στη ζωή σας, που με κάποιο τρόπο θα σας ωθήσουν σε αλλαγές. Πολλοί μπορεί να νιώθετε έντονη την ανάγκη ένταξης σε μια κοινωνική ομάδα και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας κάνει τα πράγματα πιο εύκολα αφού σας χαρίζει γοητεία και σας κάνει ελκυστικούς στο περιβάλλον που κινήστε. Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα μπορεί ν’  απασχολήσουν  κάποιους από εσάς και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε την εμπλοκή φίλων ή κοινωνικών επαφών με οικονομικά.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το ανατρεπτικό κλίμα σε σχέσεις και  επαγγελματικά ενισχύεται σήμερα και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις είτε γιατί εσείς θα το επιδιώξετε, είτε λόγω των συνθηκών.  Όπως και να έχει, υπάρχει τάση ανατροπών και φαίνεστε αποφασισμένοι ν’ αλλάξετε το σκηνικό, στην προσπάθεια σας να υλοποιήσετε κάποιες παλιότερες και ίσως καταπιεσμένες επιθυμίες. Ανταγωνιστική διάθεση θα επηρεάσει τις σχέσεις σας και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις ή διακανονισμούς με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. 
Λέων 23/07-23/08: Η αισιοδοξία σας ενισχύεται σήμερα και η ανάγκη για ανανέωση γίνεται επιτακτική. Απρόσμενες εξελίξεις  ή συνειδητοποιήσεις, σας βοηθούν να ξεφύγετε από τα όρια και ν’ ανοίξετε καινούργιους δρόμους που νιώθετε ότι σας καλύπτουν περισσότερο. Υποθέσεις που αφορούν σπουδές ή ένα ταξίδι, μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η καθημερινότητα και η οικογένεια, δεν σας βοηθούν και ίσως βάζουν εμπόδια στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Μην αμελήσετε εργασιακά και αποφύγετε ανταγωνισμούς στο χώρο εργασίας και του σπιτιού. Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο.         
Παρθένος 24/08-23/09: Η ρευστότητα που επικρατεί γύρω σας, σας προβληματίζει και μπορεί να επηρεάζει την ψυχολογία σας, καθώς δεν μπορείτε πια να οργανώσετε την καθημερινότητα σας και πρέπει να μάθετε να ζείτε χωρίς τις σταθερές που εσείς θα θέλατε για να νιώθετε ασφαλείς. Οικονομικά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σχετικά με τις εισοδηματικές σας πηγές. Επαγγελματικά θέματα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις ή συμφωνίες που θα τονώσουν εσάς και το εισόδημά σας.   
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θ’ αποτελέσουν σήμερα προτεραιότητα για εσάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναθεωρήσεις στον τομέα των σχέσεων.  Επικρατεί τάση ανανέωσης και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προκλήσεις  στα αισθηματικά. Αποφύγετε εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί και απόλυτοι με δικούς σας ανθρώπους.  Υπάρχει πίεση για αλλαγές την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία. Ευχάριστα μηνύματα θα πάρετε από μακριά, ενώ συζητήσεις για τα φιλόδοξα σχέδια σας ευνοούνται. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Αλλαγές και ανατροπές σε δουλειά και καθημερινότητα δεν σας αφήνουν να βαρεθείτε. Καινούργια δεδομένα σήμερα μπορεί ν’ ανατρέψουν το πρόγραμμα σας, ενώ ενισχύεται η τάση για ανανέωση και αλλαγή. Απρόσμενες εξελίξεις στη δουλειά ίσως σας εκπλήξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και προσέξτε την υγεία σας ακλουθώντας ένα καλό πρόγραμμα διατροφής και ύπνου.     
Τοξότης 23/11-21/12: Η δημιουργικότητα σας ενισχύεται και καινούργια σχέδια μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Παράλληλα τονίζεται η ανάγκη σας για διασκέδαση και φλερτ βάζοντας σε κίνδυνο ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Οι προκλήσεις είναι πολλές και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει σε σημαντικές ανατροπές με στόχο να χαρείτε περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί υπάρχει τάση υπερκαταναλωτισμού σήμερα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πιο αποφασιστικοί και έτοιμοι για αλλαγές φαίνεστε σήμερα. Με αφορμή κυρίως τα οικονομικά, θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε σπίτι και οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μεταφέρετε τη δουλειά σας ή ένα μέρος αυτής, στο σπίτι. Απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να εκπλήξουν σήμερα,  εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται και μπορεί να σας δώσουν διέξοδο στην γενικότερη πίεση.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Η μέρα είναι απαιτητική και δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα θέματα που θα χρειαστούν τη προσοχή σας. Υπάρχει ένταση και εκνευρισμός γι’ αυτό καλό θα ήταν να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Κάποιοι από εσάς να δείτε ή να μάθετε πράγματα που θα σας κινητοποιήσουν για αλλαγές. Καινούργιες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προκλήσεις στα αισθηματικά, τουλάχιστον για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η αστάθεια στον τομέα των οικονομικών συνεχίζεται και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις, που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας.  Έσοδα ή έξοδα που δεν περιμένατε θ’ αλλάξουν τα δεδομένα και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη  διαχείριση των οικονομικών σας. Ακολουθείστε τη λογική και αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά ίσως γίνουν αιτία εντάσεων και διαφορών με φίλους ή συνεργάτες. Θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας ευνοούνται και η μέρα είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες.  
AstroMeleti