Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 05/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Θέλετε να βάλετε μια τάξη στο καθημερινό σας πρόγραμμα και τη δουλειά, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να βάλετε τάξη στο χάος που επικρατεί στο μυαλό σας. Μυστικά και  παρασκηνιακές διαδικασίες  συνεχίζουν να επηρεάζουν εσάς των τελευταίων ημερών και δεν πρέπει να δίνεται αφορμές για να γίνονται σχόλια πίσω από τη πλάτη σας. Δύσκολη μέρα τόσο για τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το κλίμα είναι ανατρεπτικό και δεν θα είναι εύκολο να κρατήσετε ισορροπίες...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Από το μεσημέρι και μετά η υποχρεώσεις αυξάνονται και θα υπάρξει εκνευρισμός στον εργασιακό σας χώρο. Άγχος και συναισθηματικές εντάσεις μπορεί να παρασύρουν σε υπερβολές εσάς των πρώτων ημερών, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους  και να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε, διατηρώντας ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η διάθεση και ο ενθουσιασμός ανεβαίνουν σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να κάνετε υπερβολές, προσπαθώντας να προβάλετε τον εαυτό σας και να βρεθείτε στο επίκεντρο. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους στο φιλικό σας περιβάλλον γιατί μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις αλλά και εντάσεις. Απρόσμενες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να σας εκπλήξουν.  Εξελίξεις στο τομέα των επαγγελματικών, θ’ απασχολήσουν εσάς των τελευταίων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Αν και μπορεί να βρίσκεστε διχασμένοι μεταξύ καριέρας και οικογένειας, σήμερα η προσοχή σας στρέφετε στις ανάγκες του σπιτιού και των δικών σας ανθρώπων. Απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά θ’ αποτελέσουν πρόκληση και θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες, αποφεύγοντας να επικεντρωθείτε μόνο στη δουλειά. Εντάσεις και διαπληκτισμούς κρύβει η μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών, καθώς βλέπετε να βάζουν εμπόδια στην πρόοδο ενός σχεδίου. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. 
Λέων 23/07-23/08: Τα οικονομικά παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο, απασχολώντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για διακανονισμούς, οικονομικές συμφωνίες ή επενδύσεις. Αποφύγετε υπογραφές και αγοραπωλησίες. Από το μεσημέρι και μετά η μέρα γίνεται πιο απαιτητική και δραστήρια. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις, ενώ πληροφορίες ή μηνύματα που θ πάρετε μπορεί ν’ ανατρέψουν ή ν’ αναβάλουν ένα σχέδιο σας. Ταξίδια και υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και νομικά δεν ευνοούνται σήμερα.     
Παρθένος 24/08-23/09: Τις σχέσεις σας θα πρέπει να διαφυλάξετε σήμερα, εσείς των τελευταίων ημερών. Μην επικεντρώνεστε μόνο στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες και μην γίνεστε απαιτητικοί με το σύντροφο ή στενούς σας συνεργάτες. Ίσως τους ζητάτε περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας δώσουν, δημιουργώντας έτσι, την αντίδρασή τους.  Στα οικονομικά στρέφετε η προσοχή σας από το μεσημέρι και μετά. Απρόβλεπτες εξελίξεις και ξαφνικά έξοδα θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας και ίσως γίνουν αιτία διαφορών σε κάποιες σχέσεις.
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και κάνοντάς σας πιο γοητευτικούς και ελκυστικούς. Προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας, ενισχύοντας το  κλίμα ανανέωσης και αλλαγών, σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να γίνουν αιτία εντάσεων και διαφορών. Εργασιακά ζητήματα ίσως ν’ αγχόσουν εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται ν’ αμελήσετε κάποιες δουλειές και να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα συνεργάτη.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Οι ρυθμοί σας κινούνται σε χαμηλά επίπεδα σήμερα, ενώ κούραση και ατονία επηρεάζουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Θα επικρατήσει εκνευρισμός καθώς ξαφνικές αλλαγές σας βγάζουν απ’  το πρόγραμμά σας και απαιτούν να είστε σε ετοιμότητα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στην υγεία σας. Μια ξαφνική αδιαθεσία μπορεί να σας αιφνιδιάσει. Εντάσεις  στο φιλικό σας περιβάλλον προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών.      
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα υπόσχεται εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα ζωντανέψουν την ερωτική σας ζωή.  Οι προκλήσεις είναι πολλές, ενώ δεν θα λείψουν και εντάσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  Επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης θ’ απασχολήσουν εσάς των τελευταίων ημερών και ίσως σας φέρουν αντιμέτωπους με γονείς ή άτομα της οικογενείας γενικότερα.     
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Το κλίμα είναι ανατρεπτικό σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Ξαφνικές αλλαγές ή απρόσμενα γεγονότα σας αιφνιδιάζουν και σας  κάνουν δύσκολη τη ζωή, βγάζοντας σας από το πρόγραμμα που είχατε κάνει. Νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες στα επαγγελματικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Αναστάτωση και εκνευρισμός επικρατεί και σ’ εσάς των τελευταίων ημερών, καθώς υπάρχουν αλλαγές ή δυσκολεύεστε να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες για την προώθηση ενός σχεδίου. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με τους γύρω σας και  προσέξτε γιατί με τη νευρικότητα σας μπορεί να προκαλέσετε ατυχήματα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Με αισιοδοξία και ανανεωτική διάθεση θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα την καθημερινότητα σας. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για αλλαγές και καινούργια δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να επανακτήσετε την αρμονία και την ηρεμία στη ζωή σας. Καινούργια σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, ενώ απρόσμενες συναντήσεις και μηνύματα που θα πάρετε θ’ αποτελέσουν πρόκληση για εσάς. Ανασφάλειες προκαλεί σ’ εσάς των τελευταίων ημερών η οργάνωση των οικονομικών σας. Προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη αλλά σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις, συζητήσει και συμφωνίες στα οικονομικά.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τριβές με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Η προοπτική μιας καινούργιας συνεργασίας είναι πολύ πιθανή, ωστόσο έχετε κάποιες αμφιβολίες. Δεν είναι σήμερα κατάλληλη μέρα για να προωθήσετε σχέσεις ή να κλείσετε συνεργασίες.  Η λογική επηρεάζετε από το συναίσθημα και σας κάνει υποκειμενικούς. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες γιατί υπάρχει κίνδυνος ανατροπών και εντάσεων. Ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων προσπαθείτε να κρατήσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ωστόσο απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί ν’  ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας. Ένα καινούργιο εισόδημα ή μια οικονομική βοήθεια μπορεί να προκύψει ξαφνικά αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και απρόβλεπτα έξοδα.      
AstroMeleti