Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 30/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Ο ενθουσιασμός και η δημιουργική σας διάθεση σας βοηθούν να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες και να προωθήσετε μια συνεργασία. Και οι προσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται, καθώς ευαισθησία και ερωτισμός ενισχύονται και σας φέρνουν πιο κοντά στα σύντροφό σας. Πολλοί από εσάς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να σκέφτεστε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στο τομέα των σχέσεων, τα οικονομικά όμως χρειάζονται προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερβολών. Αρκετά έξοδα θα κάνετε κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας και ν’ ανανεωθείτε...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Προτεραιότητα σήμερα θ’ αποτελέσουν οι προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.  Νιώθετε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, ωστόσο σήμερα υπάρχει τάση υπερβολών και πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ή υπέρμετρη πίστη στις δυνατότητές σας, μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη.  Εργασιακά ή θέματα υγείας ευνοούνται και δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να οργανωθείτε ή  να πάρετε αποφάσεις για  τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σε γρήγορους ρυθμούς θα κινηθείτε και σήμερα. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές αλλά θα βρείτε χρόνο και για καφεδάκι και κουβεντούλα με φίλους. Προσέξτε τι λέτε γιατί εύκολα μπορεί να σας ξεφύγουν πράγματα που δεν πρέπει να κοινοποιηθούν. Κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και αποφύγετε αποκαλύψεις. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά κυρίως θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με το εισόδημά σας και μπορεί να σας δημιουργούνται ανασφάλειες και η ανάγκη αναζήτησης νέων εισοδηματικών πηγών. Η κοινωνική σας ζωή ή μια συλλογική δουλειά μπορεί να γίνουν αιτία  να κάνετε υπερβολές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Υπεραισιόδοξες υποθέσεις ή εκτιμήσεις που αφορούν μια συλλογική προσπάθεια θα σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.  Κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια,  που ταλαιπωρούν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, μπορούν να ξεπεραστούνε σήμερα.       
Λέων 23/07-23/08: Παγίδες κρύβει η μέρα για εσάς. Μπορείτε εύκολα να στρέψετε τα φώτα επάνω σας και να γίνεται το επίκεντρο σήμερα, όμως η ανάγκη σας για αναγνώριση και προβολή, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και υπερβολές στον επαγγελματικό τομέα και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα.  Σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες στα εργασιακά μπορούν να προωθηθούν, για εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούσαν ταχτοποιούνται. 
Παρθένος 24/08-23/09: Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθείτε σήμερα, και είναι πολύ πιθανό να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από φιλόδοξα όνειρα για το μέλλον. Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε φιλόδοξα σχέδια αλλά και για ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις του εξωτερικού, σπουδές ή νομικά. Παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί να σας παραπλανήσουν, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τις αποφύγετε. Φως αρχίζει και φαίνετε στα οικονομικά σας, κυρίως αν ανήκετε στους Παρθένους των τελευταίων ημερών.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι φίλοι σήμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Από τη μία μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες  φοβίες και ανασφάλειες ή να σας ξεκουράσουν από κάποιες υποχρεώσεις.  Όμως από την άλλη, μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά, φορολογικά ή συνεργασίες. Θα υπάρξουν προκλήσεις, ωστόσο δεν πρέπει ν’ αφήσετε τα συναισθήματα και την ανάγκη σας για προβολή να σας παρασύρουν.
Σκορπιός 24/10-22/11: Αισθάνεστε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα σήμερα και αυτό μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε σημαντικά βήματα και αλλαγές στον τομέα των σχέσεων αλλά και τη ζωή σας γενικότερα. Θέλετε την επιβεβαίωση από τους άλλους αλλά και από εσάς, γι’ αυτό και φαίνεστε έτοιμοι να δεχτείτε τις προκλήσεις. Ωστόσο μπορεί να επικρατεί κλίμα επιπολαιότητας και δεν είναι και η καταλληλότερη μέρα για ν’ ασχοληθείτε τόσο με τις προσωπικές, όσο και με τις επαγγελματικές σας σχέσεις. 
Τοξότης 23/11-21/12:  Το κλίμα παραμένει πολύ ευχάριστο και σήμερα και εσείς αποφασισμένοι να μην ασχοληθείτε με τα καθιερωμένα. Κάποιοι θα προτιμήσετε να αμελήσετε τη δουλειά, κάνοντας κάτι διαφορετικό, ενώ κάποιοι άλλοι, στην προσπάθεια σας να ξεχωρίσετε ίσως γίνετε υπερβολικοί ή και προκλητικοί Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να μην σας επιτρέψουν να διεκπεραιώσετε όπως θα θέλατε, επαγγελματικές υποθέσεις.        
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη κτητικότητα και ανταγωνιστικότητα θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με συνεργάτες.  Τα επαγγελματικά ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται να βρείτε τρόπους για να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και να βάλετε τάξη στην επαγγελματική σας ζωή.        
Υδροχόος 21/01-19/02:  Προσωπικές σχέσεις αλλά και οικογένεια σας προκαλούν σήμερα να κάνετε υπερβολές. Στην προσπάθεια σας να βρείτε τον ιδανικό χώρο που θα φιλοξενήσει εσάς και το σύντροφό σας, ίσως ξεπεράσετε τα όρια και κάνετε επιπόλαιες επιλογές για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Μην ασχοληθείτε σήμερα με οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και θα μπορούσατε σήμερα να τα τακτοποιήσετε.               
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η ανάγκη για αναγνώριση σας σε θέματα δουλειάς μπορεί να σας βάλει τρικλοποδιές σήμερα. Να είστε προσεκτικοί γιατί, πληροφορίες, ιδέες ή γνωριμίες που θα έχετε σήμερα ίσως υπερεκτιμηθούν και σας παρασύρουν. Εργασιακά και οικονομικά θέματα ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και σας βοηθούν να νιώσετε ότι αρχίζετε να στέκεστε στα πόδια σας σιγά-σιγά. Φίλοι σας βοηθούν.
AstroMeleti