Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 28/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Αίσθηση κούρασης και απογοήτευσης θα επικρατήσει σήμερα κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Δεν έχετε από τους άλλους την ανταπόκριση που θα θέλατε και αυτό σας κάνει να νιώθετε μόνοι ή παραμελημένοι. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να αξιολογήσετε και να πάρετε αποφάσεις για σοβαρές σχέσεις ή συνεργασίες.  Το κλίμα γίνεται πολύ καλύτερο από το μεσημέρι και μετά. Σιγά-σιγά η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας αυξάνονται, κάνοντας σας πιο εξωστρεφείς και δραστήριους. Θέλετε να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, να  χαρείτε και να διασκεδάσετε, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Είστε κουρασμένη από τη δουλειά και τη προσπάθεια σας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδια σας. Νιώθετε ότι οι προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους και αυτό σας στενοχωρεί ιδιαίτερα. Ένα προβλήματα υγείας μπορεί ν’ απασχολεί κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών και τα μηνύματα που θα πάρετε σήμερα ίσως δεν είναι ευχάριστα. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη επιμονή και προσπάθεια για α έχετε τ’ αποτελέσματα που θέλετε.  Το σπίτι θα σας κερδίσει από το μεσημέρι και μετά και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων που θα σας προβληματίσουν.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά σας, δεν θ’ αφήνουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, να χαρείτε σήμερα και είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι.  Τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν φαίνετε ν’ ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και αυτό ίσως σας κάνει καταπιεστικούς απέναντί τους. Δημιουργικά σχέδια, αισθηματικά ή υποθέσεις που αφορούν παιδιά μπορεί να σας απογοητεύσουν. Πιο δραστήριοι και κοινωνικοί γίνεστε από το απόγευμα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα ακινήτων, έχουν κουράσει ιδιαίτερα τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Στην προσπάθεια σας να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι όχι μπορεί να γίνεται πολύ πιεστικοί με τους άλλους, φέρνοντας τ’ αντίθετα αποτελέσματα κάποιες φορές.  Πάρτε το χρόνο σας και αφήστε τα πράγματα να  εξελιχθούν χωρίς τη δική σας πίεση.  Τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο από το απόγευμα και πολλοί μπορεί να κάνετε  έξοδα για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες.      
Λέων 23/07-23/08: Υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή δουλειές που δεν ολοκληρώσατε στο παρελθόν, έρχονται τώρα να πιέσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Θέματα που έχουν σχέση με γραπτά, εμπόριο, μεταφορικά μέσα και μηχανήματα που υποστηρίζουν την επικοινωνία, είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως να σας απογοητεύσουν. Επίσης, ένα ηλικιωμένο άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος ίσως χρειάζεται τη φροντίδα σας  και αυτό σας περιορίζει. Μπορεί να νιώσετε μόνοι και αποκλεισμένοι από τους άλλους. Το απόγευμα το κλίμα γίνεται πολύ καλύτερο και το πέρασμα της σελήνης στο δικό σας ζώδιο, σας βάζει στο επίκεντρο των γεγονότων.  
Παρθένος 24/08-23/09: Προβληματισμοί και δεσμεύσεις γύρω από τα οικονομικά ή και τα επαγγελματικά, θα σας απασχολήσουν σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από τις εξελίξεις. Τα οικονομικά ίσως περιορίσουν την κοινωνική σας ζωή και γίνουν αιτία προστριβών με φίλους ή συνεργάτες. Έλλειψη στήριξης και μοναξιά είναι πιθανά συναισθήματα για εσάς. Από το απόγευμα οι ρυθμοί πέφτουν για εσάς τους Λέοντες και νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία.     
Ζυγός 24/09-23/10: Προσωπικά και θέματα σχέσεων επανεξετάζονται και θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Μια κρίση σε σχέσεις ή συνεργασίες είναι πολύ πιθανή. Ίσως νιώθετε ότι δίνεται πολύ περισσότερα απ’ όσα παίρνετε και οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται. Οι απαιτήσεις σας γίνονται μεγαλύτερες και αυτό είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει την αντίδραση του συντρόφου ή των συνεργατών. Από το απόγευμα το κλίμα αλλάζει και ευνοούνται κοινωνικές επαφές και γνωριμίες.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Αίσθημα απογοήτευσης θα χαρακτηρίσει σήμερα, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Ενώ από τη μία νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα, δοκιμάζοντας καινούργιες εμπειρίες και βάζοντας λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, προβλήματα από το παρελθόν ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας περιορίζουν και βάζουν φραγμούς στα όνειρά σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, θα συναντήσουν εμπόδια σήμερα και καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα υπόσχετε αναστάτωση στο φιλικό περιβάλλον, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Διακανονισμοί και οικονομικά κυρίως ζητήματα μπορεί να  βάλουν σε κίνδυνο κάποιες φιλικές σχέσεις ή συλλογικές προσπάθειες. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από τους άλλους, αλλά μήπως πρέπει να εξετάσετε και τις δικές σας απαιτήσεις;  Όπως και να έχει, το κλίμα βελτιώνετε από το απόγευμα και θα επανακτήσετε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εύθικτοί αλλά και απαιτητικοί μπορεί να γίνεται σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών με το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει αλλά και οι δυσκολίες που μπορεί να περνάτε είναι πολλές και οι άλλοι δεν φαίνετε να σας καταλαβαίνουν και  ν’ ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις σας. Μπορεί να νιώθετε έντονη μοναξιά και έλλειψη στήριξης, ωστόσο η μέρα είναι ακατάλληλη για να πιέσετε καταστάσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.  Σε διαφορετικό και πολύ πιο αισιόδοξο κλίμα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, έχετε ρίξει όλο το βάρος στην προώθηση ενός φιλόδοξου σχεδίου, που υπόσχετε  θετικά αποτελέσματα.    
Υδροχόος 21/01-19/02:   Μεγάλος φόρτος εργασίας ή κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν επιτρέπουν σ’ εσάς των τελευταίων ημερών να προωθήσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές  εντάσεις και διαπληκτισμοί με συνεργάτες. Μην πιέσετε καταστάσεις. Σχέδια που αφορούν εξωτερικό, πνευματικές εργασίες, σπουδές ή νομικά μπορεί να σας απογοητεύσουν.  Ωστόσο όσο περνά η μέρα τα πράγματα ηρεμούν και δεν αποκλείεται μετά το απόγευμα να διασκεδάσετε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εγκλωβισμένοι μπορεί να νιώσετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών, από υποθέσεις του παρελθόντος. Επαγγελματικές κυρίως συνεργασίες σας περιορίζουν και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ν’ ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ψυχρότητα στις σχέσεις σας με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Εργασιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και μετά, ενώ μια αδιαθεσία ή ένα προβληματάκι υγείας μπορεί ν’ απασχολήσει κάποιους από εσάς.     
AstroMeleti