Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 12/04/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η ανάγκη για επαγγελματική αποκατάσταση παραμένει και σήμερα έντονη, ενισχύοντας τη διάθεση σας για αλλαγές και ανατροπές πολλές φορές, στο τομέα των επαγγελματικών. Ίσως δυσκολευτείτε σήμερα να ελέγξετε την επαναστατική σας διάθεση, ωστόσο χρειάζεται προσοχή και υπευθυνότητα στα βήματα σας. Τα οικονομικά ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να ένα φιλόδοξο σχέδιο σας που έχει σχέση με το εξωτερικό να γίνει πηγή οικονομικής ανάτασης.
Ταύρος 21/04-21/05: Η μέρα χαρακτηρίζεται από συναισθηματική αστάθεια.  Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ από τη μία νιώθετε έτοιμοι να ξεπεράσετε τον  εαυτό σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, από την άλλη άγχος και ανασφάλειες σας φρενάρουν. Ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθά να κάνετε πραγματικότητα όνειρα που στο παρελθόν θα έμοιαζαν ανέφικτα, αρκεί να μην πέσετε θύματα της υπεραισιοδοξίας και της υπερβολής που πιθανότατα σας χαρακτηρίζει αυτή την εποχή.  Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό η σπουδές ευνοούνται και μπορούν να σας ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονος συναισθηματισμός και βαθύτερες επιθυμίες για την επαγγελματική και οικονομική σας αποκατάσταση, ενισχύουν την επαναστατική σας διάθεση και μπορεί να σας κάνουν απρόβλεπτους. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στο φιλικό περιβάλλον ή με κάποιους συνεργάτες ενώ πολλοί από εσάς ίσως πάρετε αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Καλύτερο και πιο ευνοϊκό το κλίμα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες ενώ θα έχετε τόσο ηθική όσο και οικονομική στήριξη από το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Ανατρεπτικό το κλίμα σήμερα σε ότι αφορά επαγγελματικά και σχέσεις. Οι εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις επηρεάζουν άμεσα την διάθεση σας,  ενώ τυχών πιέσεις θα ενισχύσουν την ανάγκη για αλλαγές. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε σήμερα με επαγγελματικά ή θέματα  σχέσεων. Αν δεν τα καταφέρετε, προσπαθήστε να διατηρήσετε τον  έλεγχο των συναισθημάτων σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.    
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα κρύβει αναβολές ή ανατροπές σε ταξίδια ή  σχέδια γενικότερα. Μεγάλος φόρτος υποχρεώσεων ή κάποιο πρόβλημα υγείας, είναι πολύ πιθανό ν’ ανατρέψουν το πρόγραμμα σας σήμερα και να σας αλλάξουν τα σχέδια. Την τύχη έχετε με το μέρος σας εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Εργασιακά θέματα προωθούνται και  θα καταφέρετε να κερδίσετε την αναγνώριση των ανωτέρων σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προωθήσετε τόσο την επαγγελματική, όσο και την κοινωνική σας αποκατάσταση, και δεν αποκλείεται να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σας.     
Παρθένος 24/08-23/09: Αν και το κλίμα είναι δημιουργικό και ευχάριστο, δεν θα λείψουν εντάσεις και ανατροπές. Η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει προκλητική, ενώ οικονομικές εκκρεμότητες με άλλους μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση που έχετε μαζί τους. Επενδυτικά σχέδια που είχατε κάνει πριν λίγο καιρό, υπάρχει κίνδυνος ν’ ανατραπούν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε παρορμητικές επιλογές.  Ευνοημένοι σήμερα είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ο Δίας από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου, σας χαρίζει ευκαιρίες προόδου και προβολής. Τα σχέδια σας προωθούνται με ευκολία, ενώ πολλοί νιώθετε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Επαφές ή συνεργασίες με το εξωτερικό ευνοούνται και σας ανοίγουν δρόμο για την επιτυχία.   
Ζυγός 24/09-23/10: Ανασφάλειες για την οικογενειακή σας αποκατάσταση μπορεί να γίνουν αιτία εντάσεων σε σχέσεις. Το ενδιαφέρον επικεντρώνετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές και ίσως νιώθετε ότι σας πνίγουν. Τι κλίμα είναι εκρηκτικό και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς του πρώτου δεκαημέρου, να βάλουν τέλος σε μια σχέση.  Προσπαθήστε να  διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε αποφάσεις κάτω από αυτή τη πίεση.  Τα πράγματα είναι καλύτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάκαμψη τόσο στα οικονομικά όσο κι στη ψυχοσύνθεσή σας. Η στήριξη τρίτων θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Πολλές και διαφορετικές οι υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε σε πέρας και δύσκολα θ’ αποφύγετε εντάσεις και εκνευρισμούς, αφού και η μικρή καθυστέρηση, μπορεί να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας.  Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βρίσκεστε σε υπερένταση και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγο βιασύνης ή απροσεξίας. Καινούργιες γνωριμίες και σοβαρές συζητήσεις θα χαρίσουν ευκαιρίες για τη δημιουργία  σχέσεων ή συνεργασιών, κυρίως σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι σχέσεις σας ευνοούνται ενώ αν είστε μόνοι, βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο, ανοιχτείτε  και αναζητήστε τον ιδανικό σύντροφο ή συνεργάτη γύρω σας.  
 Τοξότης 23/11-21/12: Ευκαιρίες προόδου θα έχετε στα εργασιακά, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Μια καινούργια δουλειά μπορεί να προκύψει ή θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και βελτιώσεις στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και οι ευκαιρίες στη δουλειά θα τονώσουν παράλληλα και τα οικονομικά σας. Δεν είναι το ίδιο ευνοϊκά τα πράγματα και για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, καθώς ανασφάλειες ή έλλειψη οικονομικών και συναισθηματικών προϋποθέσεων μπορεί να γίνουν αιτία ανατροπών στα προσωπικά  ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να οργανώσετε τα οικονομικά  και αποφύγετε μεγάλα ρίσκα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ανατρεπτικό το κλίμα σήμερα για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.  Προτεραιότητα αποτελούν οι δικές σας επιθυμίες και ανάγκες και αυτό σας κάνει να φέρεστε εγωιστικά,  δημιουργώντας την αντίδραση των άλλων γύρω σας. Η επαναστατική σας διάθεση ενισχύεται, όπως και η ανάγκη ανανέωσης και αλλαγών σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας και μην ασχοληθείτε σήμερα με σχετικά ζητήματα. Ευκαιρίες αναζωογόνησης της συναισθηματικής σας ζωής θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα ερωτικά ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια αισθηματική περιπέτεια που πρέπει να παραμείνει κρυφή. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται, ενώ αν θέλετε ν’ αποκτήσετε ένα απόγονο η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Συναισθηματική αστάθεια και υπερένταση χαρακτηρίζουν σήμερα κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Η μέρα σας είναι απρόβλεπτη και δύσκολα θα καταφέρετε να διατηρήσετε κάποιο πρόγραμμα. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε να είστε πολύ προσεκτικοί και να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια (π.χ. εισιτήρια, χαρτιά, το αυτοκίνητο κλπ.) γιατί υπάρχει τάση ανατροπών και ταλαιπωρίας. Απρόβλεπτες συναντήσεις μπορεί να σας ταράξουν. Ευκαιρίες επέκτασης και προόδου σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα άτομα στο σπίτι αυξάνονται ενώ πολλοί μπορεί σήμερα να έχετε οργανώσει μια κοινωνική συγκέντρωση στο σπίτι. Αν θέλετε μπορείτε να προωθήσετε μια συλλογική δουλειά μέσα από το σπίτι. Όπως και να έχει ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας ευνοείτε.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο θα επηρεάσουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Έτσι και αλλιώς διανύεται μια περίοδο αστάθειας στα οικονομικά και  σήμερα υπάρχει κίνδυνος κοινωνικές υποχρεώσεις να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Καινούργιες ιδέες ή νέες γνωριμίες θ’ αποτελέσουν ευκαιρίες για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας πρόοδο. Μη μείνετε μέσα σήμερα. Η μέρα είναι ιδανική για κοινωνικές επαφές και γνωριμίες.      
AstroMeleti