Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 27/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κάποιο άτομο της οικογένειας ίσως χρειάζεται την προσοχή σας. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας, να συζητήσετε για οικονομικά, να κάνετε αγορές ή να διαπραγματευτείτε.  Το απόγευμα οι ρυθμοί ανεβαίνουν, θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού, ενώ  δεν θα λείψουν και οι εκνευρισμοί. Αποφύγετε αντιπαράθεση με άτομα της οικογενείας και μην κάνετε απρόσεκτες κινήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, ιδιαίτερα στο χώρο του σπιτιού...
Ταύρος 21/04-21/05: Άλλη μια απαιτητική μέρα βρίσκετε μπροστά σας, γεμάτη κοινωνικές επαφές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που θα σας κουράσουν και ίσως δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό. Ωστόσο το ηθικό σας είναι ανεβασμένο και η καλή σας διάθεση σας βοηθά ν’ αντεπεξέλθετε με επιτυχία.  Η μέρα είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στις επιδιώξεις σας. Η ισχυρή αυτοπεποίθηση σας, σας βοηθά να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε μυστικά και παρασκηνιακές διαδικασίες, γιατί μπορεί να εκτεθείτε και να πληγεί η αξιοπιστία σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι ή για να δείξετε την αγάπη σας σε κάποιον. Αποφύγετε τις υπερβολές και τα περιττά έξοδα, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στο φιλικό σας περιβάλλον ή με συνεργάτες, ενώ κάποιο σχέδιο μπορεί ν’ ανατραπεί.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας, τονίζοντας τις ευαισθησίες σας αλλά και κάνοντας σας πιο αυθόρμητους και διεκδικητικούς. Κοινωνικές επαφές και συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται, ενώ φίλοι ή συνεργάτες από το χώρο της δουλειάς, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο είναι πολλές, ωστόσο σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για αποφάσεις σε θέματα δουλειάς. Αποφύγετε συζητήσεις για επαγγελματικές υποθέσεις ή με ανωτέρους, γιατί υπάρχει κίνδυνος εντάσεων. Ίσως η μεγάλη ευαισθησία σας, γίνει ευθιξία και σας παρασύρει σε αντιπαραθέσεις.   
Λέων 23/07-23/08: Χαμηλών τόνων και η σημερινή μέρα, με εσάς να νιώθετε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι για ξεκούραση και ηρεμία. Ωστόσο η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης και θα μπορούσατε εύκολα να προωθήσετε σχετικές υποθέσεις.  Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά, ενώ θα έχετε και τη στήριξη της οικογένειας σας. Η προώθηση ενός σχεδίου μπορεί να είναι απαραίτητη, ωστόσο σήμερα μπορεί να σας αγχώσει ή να σας εκνευρίσει.  Σχέδια μπορεί ν’ ανατραπούν το απόγευμα, και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε συζητήσεις, υπογραφές ή συμφωνίες για ταξίδια ή πνευματικές υποθέσεις και σπουδές.   
Παρθένος 24/08-23/09: Η μέρα υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και ομαδικές δραστηριότητες. Επικρατεί ομαδικότητα και με ευκολία θα μπορούσατε σήμερα να δραστηριοποιηθείτε σε μια ομάδα και να προωθήσετε σχέδια για το μέλλον σας. Άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, μπορεί να σας εμπνέουν ή να σας ανοίγουν καινούργιους δρόμους και προοπτικές. Ωστόσο από το απόγευμα ίσως δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική διάθεση  που θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο σε προσωπικούς, όσο και σε επαγγελματικούς σας στόχους.  Συνεργασίες δεν θα είναι εύκολες και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες.   
 Ζυγός 24/09-23/10: Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό σήμερα να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που ίσως σας δεσμεύσει οικονομικά.  Η επικοινωνία με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη δεν θα είναι εύκολη και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί. Τα πράγματα στις σχέσεις σας είναι ρευστά και έκρυθμα, οπότε οι πιθανές απαιτήσεις των άλλων μπορεί να σας φέρουν στα όρια σας και να δημιουργήσουν ανατροπές.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία ενισχύονται σήμερα και γίνονται πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Νοεμβρίου. Στη δουλειά το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν τη εργασιακά. Με το πέρασμα της μέρας, δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας και θα επιλέξετε να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει.    

Τοξότης 23/11-21/12: Πιο εύθικτοι και ανταγωνιστικοί φαίνεται να είστε σήμερα και δεν θα λείψουν εντάσεις και διαπληκτισμοί με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οικονομικοί κυρίως λόγοι ή  η οριοθέτηση μιας σχέσης, μπορεί ν’ αποτελέσουν εμπόδιο στην προώθηση ενός δημιουργικού ή καλλιτεχνικού σχεδίου.  Ωστόσο η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε εργασιακά ή θέματα υγείας και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Απέναντι σας κινείτε σήμερα η σελήνη, φέρνοντας στο προσκήνιο κυρίως θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας γενικότερα. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, καλείστε σήμερα να εξετάσετε τα δεδομένα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και να τις αξιολογήσετε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να  επισημοποιήσετε ίσως μια σχέση, να πάρετε αποφάσεις για την απόκτηση ενός απογόνου ή να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια γενικότερα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας μπορεί να σας προβληματίσουν ή να σας εκνευρίσουν. Ωστόσο καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς με άτομα της οικογενείας.  
Υδροχόος 21/01-19/02:   Ασυνεννοησία και νευρικότητα, δημιουργούν προβλήματα και δεν αφήνουν τις συνεργασίες ν’ αποδώσουν σήμερα. Βιασύνη και παρορμητικός μπορεί να παρασύρουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σε λάθη ή ατυχήματα. Ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για ν’ ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι και να προωθήσετε σχέδια για την επέκτασή τους.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας αγχώνουν, όμως ή μέρα είναι ευνοϊκή και πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν σε επίπεδο επικοινωνίας. Επαφές, νέες γνωριμίες αλλά και συμφωνίες ευνοούνται. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους, προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας. Η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσετε κάνοντας πράγματα που αγαπάτε, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερκατανάλωσης. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ή συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν οικονομικά.
AstroMeleti