Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 15/04/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα είναι ιδανική δια να λειτουργήσετε σε συλλογικό πνεύμα και να εμπλακείτε σε  ομαδικές δραστηριότητες. Μην επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να πιέσετε και τους γύρω σας και ίσως απαιτήσετε από αυτούς πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις τους.  Μη παραπονιέστε και προσπαθήστε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Καλό Πάσχα! ...

Ταύρος 21/04-21/05: Αυτό που θα θέλατε σήμερα είναι να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις που σας κουράζουν και να ξεκουραστείτε. Κάποιοι ίσως θα επιλέγατε να μείνετε και μόνοι ή να περάσετε τις γιορτές κάπου ήσυχα μόνο με λίγους δικούς σας ανθρώπους. Ωστόσο θα υπάρχουν δουλειές που πρέπει να κάνετε και ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών η μέρα θα είναι κουραστική και δύσκολη. Οι μέρες των γιορτών μπορεί να είναι κουραστικές και γεμάτες υποχρεώσεις, όμως έχουν και ευχάριστες στιγμές και σ’ αυτές πρέπει να εστιάσετε. Καλό Πάσχα!
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα υπόσχεται έντονη δραστηριότητα και κοινωνικές επαφές. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών δεν φαίνετε να είστε ικανοποιημένοι και ίσως είστε λίγο κακόκεφοι σήμερα. Δεν μπορεί να είναι όλα όπως τα θέλετε, γι αυτό αποφύγετε γκρίνιες και παράπονα και προσπαθήστε να διασκεδάστε με συγγενείς  και φίλους. Καλό Πάσχα!   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης και αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα είναι να ξεφύγετε για λίγο από τις  επιδιώξεις και τους στόχους σας και να δώσετε αγάπη σε δικούς σας ανθρώπους αλλά και γενικότερα σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Κλίμα ψυχρότητας μπορεί να υπάρξει στο χώρο του σπιτιού και να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Δείξτε την αγάπη σας στα άτομα της οικογενείας και να μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα. Καλό Πάσχα!
Λέων 23/07-23/08: Αισιόδοξο και ευχάριστο το κλίμα σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Το ηθικό σας είναι ανεβασμένο και η πίστη σας για ένα καλύτερο μέλλον, σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια γιατί υπάρχει τάση για υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που μπορεί να σας παρασύρουν.  Πιο απαισιόδοξοι εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από την καθημερινότητα και τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και μην έρθετε σ’ αντιπαράθεση με τους γύρω σας. Θυμηθείτε ότι δεν είναι απαραίτητο όλοι να έχουν τις ίδιες απόψεις με εσάς, ούτε τα ίδια πιστεύω. Προσπαθήστε λοιπόν να περάσετε όσο πιο ευχάριστα μπορείτε και μην χαλάτε τη διάθεσή σας με μικρότητες. Καλό Πάσχα! 
Παρθένος 24/08-23/09: Ο Άρης έχει γυρίσει πια σε ορθή πορεία και η ενέργεια σας ανεβαίνει, κάνοντάς σας πιο δραστήριους αλλά και απαιτητικούς. Αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ σήμερα νιώθετε έντονη την ανάγκη για περιπέτεια και δεν θα είναι εύκολο ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμα που μπορεί να είχατε οργανώσει. Σε διαφορετικό κλίμα εσείς των τελευταίων ημερών, καθώς παλιότερες παραλείψεις και λάθη στη διαχείριση των οικονομικών, δεν σας επιτρέπουν να  γιορτάσετε όπως θα θέλατε. Τα πράγματα δεν θα είναι πάντα έτσι και σύντομα θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά και τη ζωή σας, γι αυτό ξεχάστε για σήμερα τα προβλήματα και περάστε όσο πιο ευχάριστα μπορείτε. Καλό Πάσχα!  
Ζυγός 24/09-23/10: Η διάθεση για διασκέδαση, παιχνίδι και χαρά ενισχύεται σήμερα και για τους περισσότερους από εσάς η μέρα υπόσχεται ευχάριστες  στιγμές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, αρκεί να αποφύγετε ζήλιες και έντονη κτητικότητα. Θα υπάρξουν εξελίξεις στα αισθηματικά που θα σας ικανοποιήσουν. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να είστε λίγο κακοδιάθετοι, καθώς προβλήματα και υποχρεώσεις στις σχέσεις σας, δεν σας αφήνουν να διασκεδάσετε όσο θα θέλατε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να λύσετε προβλήματα με το σύντροφό σας και καλό θα ήταν να αφήσετε τα παράπονα και τις γκρίνιες και να εστιάσετε στα θετικά της σχέσης αυτής. Καλό Πάσχα!   
Σκορπιός 24/10-22/11: Με την οικογένεια σας θ’ ασχοληθείτε σήμερα. Κάποιοι μπορεί  να βρεθείτε με άτομα της οικογενείας και να γιορτάσετε μαζί, ενώ σε κάποιους άλλους μπορεί να λείπει σήμερα το σπίτι και η οικογένεια. Όπως και να έχει, οικογενειακά και  θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Θέματα σχέσεων ευνοούνται και οι προκλήσεις θα είναι πολλές σήμερα. Άγχος, σύγχυση και τάση για απομόνωση επικρατούν για εσάς των τελευταίων ημερών. Κάποιοι είστε μελαγχολικοί και νιώθετε πως η ανάσταση δεν έχει έρθει ακόμη για εσάς, ωστόσο θα πρέπει να καταλάβετε ότι εσείς θα φέρετε την ανάσταση στον εαυτό σας. Κλείστε λογαριασμούς με το παρελθόν  και ακολουθήστε τα όνειρά σας.  Καλό Πάσχα!    
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονη δραστηριότητα αλλά και υπερένταση θα επικρατήσει σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η κούραση περισσότερη. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και μην κάνετε υπερβολές που θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία σας. Δεν θα είναι εύκολο σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών να συνεργαστείτε με τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και προβλήματα στο φιλικό σας περιβάλλον καθώς κάποιοι μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από ένα φίλο ή συνεργάτη. Μην επικεντρώνεστε στις προσωπικές σας ανάγκες και μην γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τους άλλους. Καλό Πάσχα!
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η μέρα χαρακτηρίζετε από υπερβολές και σπατάλες τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσετε σήμερα. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να μην το διασκεδάσετε όσο θα θέλατε, αφού επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις νιώθετε να σας έχουν εγκλωβίσει. Πολλά περνούν από τα δικά σας χέρια, ενώ νιώθετε ότι οι άλλοι δεν κατανοούν τις προσπάθειες και τη κούραση σας. Ίσως θα έπρεπε ν’  αφήσετε για λίγο πίσω σας τα προβλήματα, τα παράπονα  και τις γρίνιες και να χαρείτε τη μέρα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Καλό Πάσχα!
Υδροχόος 21/01-19/02: Μέρα με έντονη ενεργητικότητα αλλά και υπερένταση. Η κοινωνικότητα σας ενισχύεται και θα έχετε πολλές επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Πιο απαισιόδοξοι και μελαγχολικοί εσείς των τελευταίων ημερών, που βλέπετε τα σχέδια σας να μην προχωρούν και νιώθετε ότι οι προσπάθειες σας είναι μάταιες. Αν και αυτή τη στιγμή μπορεί να είστε απογοητευμένοι και να μην βλέπετε κάποιο φως ελπίδας, θα πρέπει να σας πω ότι αν κάνετε λίγο υπομονή, μετά το καλοκαίρι θα δείτε ότι τα πράγματα φτιάχνουν σιγά- σιγά. Μην χαλάτε λοιπόν τη διάθεσή σας και μην είστε ανυπόμονοι. Χαρείτε με τους φίλους σας και τους δικούς σας ανθρώπους και όλα θα πάνε καλά!!! Καλό Πάσχα!   
Ιχθείς 20/02-20/03: Σε  χαμηλά επίπεδα θα κινηθεί σήμερα η ενέργεια σας και ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για ν’ ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Υπάρχει συναισθηματική αστάθεια ενώ σκέψεις και σχέδια που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Οικονομικά θέματα μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση σας, αν ανήκετε στους Ιχθείς των τελευταίων ημερών και ίσως βάλουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα μιας σχέσης ή συνεργασίας. Μην απογοητεύεστε και προσπαθήστε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων αν θέλετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Καλό Πάσχα!
AstroMeleti