Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προτάσεις 23/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Στη δουλειά έχετε ρίξει το μεγαλύτερο βάρος σας και πολλοί προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά και να καλύψετε τις ανασφάλειές σας. Μπορεί να υπάρχει κούραση και άγχος, ωστόσο από τις δικές σας προσπάθειες προωθούνται σημαντικά θέματα. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική όμως σας δίνει και ευκαιρίες κοινωνικών επαφών και εξέλιξης. Όσο περνά η μέρα δραστηριοποιήστε περισσότερο και το βράδυ μπορεί να υπάρχει έμπνευση που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη. Το ένστικτό σας μπορεί να σας παραπλανήσει.
Ταύρος 21/04-21/05: Η μέρα ξεκινά δυναμικά. Επικεντρώνεστε στα προσωπικά σας και πολλοί θα επιλέξετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά και ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε μαζί τους. Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά είναι πολύ πιθανές και κάποιοι μπορεί να μάθετε πράγματα που θα σας προβληματίσουν. Ταξιδάκια και κοινωνικές επαφές θα γίνουν πηγή εξόδων ενώ η καταναλωτική σας διάθεση αυξάνετε σήμερα.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τάση εσωστρέφειας και απομόνωσης θα επικρατήσει και σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα αλλάζει και σιγά- σιγά οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι. Η διαίσθηση και η φαντασίας σας ενισχύονται, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε σχέδια και πλάνα, κυρίως για τα επαγγελματικά.  Ίσως παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που θα σας απογοητεύσουν αργότερα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Το κλίμα είναι ευνοϊκό για να προωθήσετε τα σχέδια σας και φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν. Η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές αλλά και συλλογικές προσπάθειες καθώς υπάρχει κλίμα ομαδικότητας που θα σας βοηθήσει. Κάντε ότι έχετε να κάνετε μέχρι το απόγευμα γιατί μετά οι ρυθμοί πέφτουν και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι. Παρασκηνιακές καταστάσεις τροφοδοτούνται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μυστικές σχέσεις ή επαφές. Εξάλλου αυτή τη περίοδο φαίνετε να σας ελκύουν τα μυστήρια και τα μυστικά.       
Λέων 23/07-23/08: Τα οικονομικά  απαιτούν τη προσοχή σας σήμερα ενώ οικονομικές επιδιώξεις σας δραστηριοποιούν κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά και πιθανές συνεργασίες. Σε κάποιους δημιουργούνται έντονοι προβληματισμοί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με προϊσταμένους ή ανωτέρους. Με το πέρασμα της μέρας η κοινωνική σας δραστηριότητα ενισχύεται και θα επιλέξετε να βγείτε έξω, να δείτε φίλους, να βρεθείτε με κόσμο και να διασκεδάσετε. Συλλογικές προσπάθειες προωθούνται, όμως θα πρέπει ν’ αποφύγετε την εμπλοκή σας σε οικονομικές συνεργασίες ή σχέσεις εξάρτησης.
Παρθένος 24/08-23/09: Πιο αισιόδοξοι και δυναμικοί εσείς των τελευταίων ημερών, κάνετε σχέδια και όνειρα για οικονομική και επαγγελματική αποκατάσταση. Οι φιλοδοξίες σας ενισχύονται ενώ πολλοί από εσάς επικεντρώνεστε σε ταξίδια και ζητήματα που αφορούν, ταξίδια,  εξωτερικό ή σπουδές.  Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης προκύπτουν από το μεσημέρι και μετά. Εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατήσετε επιφυλάξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Υπάρχει κίνδυνος να εξιδανικεύετε άτομα ή καταστάσεις.
Ζυγός 24/09-23/10: Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα και υπάρχει κίνδυνος εντάσεων που δεν θα είναι προς όφελός σας. Υπάρχει σύγχυση και θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε.  Ωστόσο το κλίμα γίνεται καλύτερο με το πέρασμα της ημέρας και αρχίζετε και πάλι να κάνετε σχέδια για ανανεωτικές κινήσεις και αλλαγές. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών και ν’ αποφύγετε σήμερα ν’ ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν εργασία ή υγεία.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θ’ απασχολήσουν σήμερα κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Η μέρα είναι κατάλληλη να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους, αρκεί να αποφύγετε ζήλιες και ανταγωνισμούς. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα προκύψουν από το μεσημέρι και μετά και θα μπορούσατε να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε διακανονισμούς προς όφελός σας. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά. Υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.    
Τοξότης 23/11-21/12: Φορτωμένο φαίνεται το πρόγραμμά σας σήμερα και η μέρα θα είναι ιδιαίτερα κουραστική, κυρίως για τους Τοξότες των τελευταίων ημερών. Προσέξτε την υγεία σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρουσιαστεί κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας ή μια αδιαθεσία. Στις σχέσεις σας επικεντρώνετε το ενδιαφέρον από το μεσημέρι και μετά. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των άλλων μπορεί ν’ αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς, όμως μπορεί να γίνουν και αιτία διαφωνιών και εντάσεων. Οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σας απασχολήσουν το βράδυ, ωστόσο η μέρα είναι ακατάλληλη για ασχοληθείτε μαζί τους και να πάρετε αποφάσεις.       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ιδιαίτερα δραστήρια και δημιουργική μέρα η σημερινή.  Υπάρχει άφθονη ενέργεια και ζωτικότητα, πράγμα που σας κάνει πιο δραστήριους και αποδοτικούς. Συζητήσεις και σχέδια γύρω από τα εργασιακά θα προκύψουν το απόγευμα, ωστόσο κυρίως εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με ανθρώπους που θα γνωρίσετε ή πληροφορίες που θα πάρετε σήμερα. Μπορεί να σας παραπλανήσουν.     
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων, θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς των τελευταίων ημερών και δεν θα είναι εύκολο να βρείτε ισορροπίες μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα προβληματίζουν και αγχώνουν πολλούς από εσάς, ωστόσο όσο περνά η μέρα το κλίμα θα γίνεται καλύτερο. Πιο εξωστρεφείς, δραστήριοι και δημιουργικοί γίνεστε από το μεσημέρι και μετά, ενώ τα αισθηματικά σας θα γίνουν πηγή χαράς και ευχαρίστησης. Προσέξτε τα οικονομικά γιατί μπορεί να κάνετε άσκοπα έξοδα για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Η μέρα μπορεί να είναι απαιτητική, όμως με την ενέργεια που έχετε θα είναι εύκολο να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις που θέλετε. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν να προωθήσετε συνεργασίες και κάποιοι από εσάς μπορεί να είναι πολύ κοντά  στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Οικογενειακά θέματα μπορεί να προκύψουν από το μεσημέρι και μετά, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώνεται μια συγκέντρωση ή κοινωνική εκδήλωση στο χώρο του σπιτιού.    
AstroMeleti