Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 14/04/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε σήμερα και επικεντρώνεστε σε ότι μπορεί να σας κάνει να περάσετε όμορφα και να σας φέρει κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, με πολλές επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Ο κυβερνήτης σας Άρης, μετά από τρεις περίπου μήνες, επιστρέφει και πάλι σε ορθή φορά, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο εσωστρέφειας και περιορισμού. Σιγά- σιγά η ενέργεια και βιολογική σας κατάσταση βελτιώνονται, ενώ θέματα που αφορούν τη δουλειά και μπορεί να καθυστερούσαν από εδώ και πέρα μπαίνουν ξανά σε φάση υλοποίησης. Είστε και πάλι σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείτε στον επαγγελματικό τομέα δυναμικά. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς,  θα είναι πιο εύκολο να βρείτε κάτι μέσα στο επόμενο διάστημα, γι αυτό κυνηγήστε το. Καινούργιες ιδέες και νέες προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο, αρχικά για εσάς των πρώτων ημερών...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Αν και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την Ανάσταση και το Πάσχα, θέματα δουλειάς θα βρεθούν και σήμερα στο προσκήνιο. Απρόοπτες εξελίξεις ή συνειδητοποιήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά, έρχονται στο προσκήνιο και θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και οικονομικά.   Ο Άρης επιστρέφει και πάλι σε ορθή πορεία από σήμερα, βγάζοντας σας από μια περίοδο στασιμότητας, κυρίως στα αισθηματικά. Σιγά-σιγά ενισχύεται και πάλι η διάθεση για φλερτ και διασκέδαση, ενώ δημιουργικά σχέδια και υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά προωθούνται μετά από ένα τρίμηνο καθυστερήσεων ή προβληματισμών.  Επιχειρηματικά σχέδια έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και τώρα νιώθετε πιο δυνατοί και έτοιμοι ν’ αναλάβετε δράση.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολύ ευχάριστη και όμορφη μέρα για εσάς. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται, χαρίζοντάς σας γοητεία και κάνοντας σας πολύ ελκυστικούς στο περιβάλλον που κινήστε. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται και πολλοί θα  έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως έχετε βαρεθεί σε μια σχέση και τώρα νιώθετε την ανάγκη να εμπλακείτε σε μια παρασκηνιακή ερωτική περιπέτεια. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από σήμερα, θα γίνει αισθητή αρχικά σ’ εσάς των πρώτων ημερών, αφού θα δείτε να προχωρούν και πάλι υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία. Δουλειές που μπορεί να είχαν μείνει πίσω, αλλαγές στο σπίτι, μια μετακόμιση ή ακόμη και μια αγοραπωλησία ακινήτου μπαίνουν και πάλι σε τροχιά προόδου. Η αναστάτωση θα παραμείνει στα οικογενειακά μέχρι και το καλοκαίρι, ωστόσο τώρα τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και θα έχετε την αποφασιστικότητα να τ’ αντιμετωπίσετε.    
Καρκίνος 22/06-22/07:  Νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, θα δώσει από σήμερα, η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία. Μετά από ένα τρίμηνο στασιμότητας, που πολλά μπορεί να είχατε στο μυαλό σας αλλά  δεν υπήρχαν εξελίξεις και η ρουτίνα σας είχε κουράσει, επιστρέφετε και πάλι στη δράση. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και μέχρι το καλοκαίρι, σταδιακά όλοι οι Καρκίνοι θα ενεργοποιηθείτε έντονα με αφορμή τα επαγγελματικά. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και μπορείτε πλέον να πάρετε αποφάσεις και να δραστηριοποιηθείτε. Κάποιοι ίσως σκέφτεστε ν’ αλλάξετε μεταφορικό μέσο και το επόμενο διάστημα σας βοηθά σ’ αυτό.
Λέων 23/07-23/08: Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις υπόσχεται η μέρα για εσάς. Ωστόσο το πιο θετικό συμβάν της ημέρας είναι η επιστροφή του Άρη στην ορθή του πορεία, που βάζει τέλος σε ένα τρίμηνο γεμάτο άγχος και αγωνίες στον τομέα των οικονομικών. Καθυστερήσεις και εμπόδια υποχωρούν και μπορείτε και πάλι, σιγά-σιγά να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Υπάρχει και πάλι κινητικότητα στα οικονομικά και θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα καθώς είναι πολύ πιθανό, το επόμενο διάστημα, να αυξηθεί και η καταναλωτική σας διάθεση.   
Παρθένος 24/08-23/09: Η ανάγκη σας για ανατροπές στην καθημερινότητα αλλά και εφευρετικότητα σας σήμερα ίσως σας βοηθήσουν να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά. Επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται ανεβάζοντας το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας. Στο ζώδιο σας βρίσκεται ο Άρης, ο οποίος από τον Ιανουάριο ακολουθούσε ανάδρομη πορεία, κρατώντας σας σε στάση αναμονής. Από σήμερα επιστρέφει και πάλι σε ορθή φορά, οπότε σιγά- σιγά θα ανακτήσετε και το θάρρος και την ενέργεια που χρειάζεστε για ν’ αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις γύρω σας. Γίνεστε πιο διεκδικητικοί αλλά και πιο επιθετικοί κάποιες φορές, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, ώστε να μην πληγώσετε ανθρώπους γύρω σας. Μέχρι και τον Ιούλιο, σχέσεις και συνεργασίες θα μετρήσουν τις αντοχές τους. 
Ζυγός 24/09-23/10: Ευχάριστη και δημιουργική μέρα η σημερινή. Μέσα στις δυσκολίες ή τις υποχρεώσεις που εδώ και καιρό σας έχουν καταβάλει, κάποιοι βρίσκετε διεξόδους και αρχίζετε να νιώθετε πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από σήμερα, σας βοηθά να βρείτε την εσωτερική δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσετε φοβίες και ανασφάλειες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Παρασκηνιακές εργασίες που καθυστερούσαν, μπαίνουν σε τροχιά προόδου, ενώ προωθούνται και πάλι, επαγγελματικά σχέδια που οργανώνεται με μυστικότητα. Πολλοί μπορεί να προετοιμάζετε τώρα κάποια πράγματα τα οποία θα ξεκινήσουν αργότερα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα είναι ευνοϊκή και σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε οικονομικά ή κληρονομικά θέματα, να βάλετε όρια σε  σχέσεις αλλά και να προωθήσετε αντισυμβατικές και ιδιαίτερες καταστάσεις στο σπίτι. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή φορά θα βάλει τέλος σε καθυστερήσεις και προβληματισμούς που δεν σας επέτρεπαν να προχωρήσετε κάποια σχέδια για το μέλλον. Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει και πάλι, νέοι άνθρωποι μπορεί να μπούνε στη ζωή σας, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα, μέσα στο επόμενο διάστημα, να προωθήσετε συλλογικές προσπάθειες και να υλοποιήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους. Πολλοί ίσως προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα στο φιλικό περιβάλλον ή σε συνεργασίες.  
Τοξότης 23/11-21/12: Απρόσμενες συναντήσεις αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών θα κάνουν τη μέρα σας όμορφη, και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών.   Ευεργετική θα είναι για εσάς η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία, καθώς θα βάλει τέλος σε καθυστερήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά σας. Το τοπίο γίνεται πιο ξεκάθαρο, υπάρχουν και πάλι εξελίξεις και είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες σχετικά με την οργάνωση και την υλοποίηση των στόχων σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ευχάριστα και δημιουργικά θα περάσει η μέρα σήμερα, αν και μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά.  Ωστόσο το γεγονός της ημέρας είναι η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία που θ’ ανεβάσει το ηθικό σας και πάλι και θα σας χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια και  αισιοδοξία για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Σιγά- σιγά παίρνουν τέλος, καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, νομικές υποθέσεις ή διαδικαστικά και θέματα που έχουν να κάνουν με το δημόσιο. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Η διάθεσή σας ανεβαίνει και η μέρα υπόσχεται πολύ ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα. Τέλος στο άγχος και τις καθυστερήσεις στα οικονομικά, μπαίνει με την επιστροφή του Άρη από σήμερα σε ορθή πορεία και πάλι. Θα ανακτήσετε  σιγά-σιγά την αυτοπεποίθηση σας και θα καταφέρετε να βάλετε όρια σε σχέσεις ή συνεργασίες και τάξη στα οικονομικά σας. Υποθέσεις που έχουν σχέση με τράπεζες, φορολογικά, κληρονομικά και γενικότερα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους, προωθούνται και πάλι και θα νιώσετε ότι κάτι καλό αρχίζει να γίνεται στα οικονομικά σας.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα και πολλοί από εσάς θα προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι και να χαρείτε τη φροντίδα των δικών σας ανθρώπων. Ο Άρης που μέχρι τώρα κινούνταν ανάδρομος απέναντι σας, επιστρέφει σε ορθή φορά, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Το τοπίο σύγχυσης φωτίζετε σιγά-σιγά και αρχίζετε να βλέπετε πιο ξεκάθαρα τις εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Προβληματισμοί που σας ταλαιπωρούσαν υποχωρούν και θα είναι πιο εύκολο τώρα για εσάς να κάνετε τις επιλογές σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το γάμο μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία σας.  Βέβαια υπάρχει η περίπτωση, να πάρουν οι άλλοι κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Όπως και να έχει, μέχρι και τον Ιούλιο, σταδιακά όλοι οι Ιχθύς θα έχετε σημαντικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών.
AstroMeleti