Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 03/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Το κλίμα είναι πιο ευχάριστο για εσάς των  τελευταίων ημερών. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να ενισχύεται, ωστόσο δεν θα καταφέρει να σας παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις. Αντίθετα, με ρεαλιστική διάθεση και υπευθυνότητα, θα εξετάσετε όλα τα δεδομένα,  σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Προσέξτε τα οικονομικά  γιατί μπορεί να κάνετε περιττά έξοδα προσπαθώντας να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Από το μεσημέρι και μετά, το σκηνικό αλλάζει. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και εργασιακά ή θέματα υγείας θα απασχολήσουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στον εργασιακό τομέα συνεχίζονται, δημιουργώντας σας μια αναστάτωση, που δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να εκφράσετε ακόμη. Κάντε λίγη υπομονή ακόμη. Από τις 14 και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους σιγά-σιγά. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Εργασιακά ή θέματα υγείας, θ’ απασχολήσουν τις πρωινές ώρες,  κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Σας ταλαιπωρούν έντονοι προβληματισμοί, ωστόσο σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε ρεαλιστικά όλα τα δεδομένα, και να δείτε τι εναλλακτικές έχετε. Το κλίμα είναι πολύ πιο ευχάριστο και δημιουργικό, για εσάς των πρώτων ημερών. Από το μεσημέρι και μετά το ενδιαφέρον σας στρέφετε σε προσωπικά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά ή  δημιουργικά σχέδια. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στη συναισθηματική σας ζωή, αν και η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για καινούργιες ερωτικές σχέσεις και νέα ξεκινήματα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονη δραστηριότητα και σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας και αυτά που σας αρέσουν, ωστόσο σήμερα ίσως κάνετε πιο ουσιαστικές σκέψεις ή συζητήσεις που θα σας οδηγήσουν στην αυτογνωσία. Αργά το μεσημέρι, οι ρυθμοί σας πέφτουν και κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου στρέφετε την προσοχή σας σε οικογένεια και θέματα ακινήτων. Μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές, ωστόσο από τη μία υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα και από την άλλη,  πολλοί από εσάς δεν είστε σε θέση ν’ αναλάβετε άμεσα δράση.  Μετά το Πάσχα, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Οι απαιτήσεις γίνονται περισσότερες από το μεσημέρι και μετά. Οι συζητήσεις και οι δραστηριότητες γύρω από επαγγελματικά σχέδια και στόχους είναι πολλές, ωστόσο τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό δημιουργεί αναστάτωση και εκνευρισμό. Οικονομικά και θέματα σπιτιού θ’ απασχολήσουν εσάς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται να καταφέρετε σήμερα να έρθετε πιο κοντά σε άτομα της οικογενείας ή να δεχτείτε μια βοήθεια από το σπίτι.  
 Λέων 23/07-23/08: Η μέρα είναι ευνοϊκή για εσάς των τελευταίων ημερών και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συζητήσεις ή συμφωνίες που θα σταθεροποιήσουν, κατά κάποιο τρόπο τα εργασιακά. Ίσως επεξεργαστείτε πιο υπεύθυνα και ρεαλιστικά ιδέες, προτάσεις και σχέδια για τη δουλειά, επιταχύνοντας έτσι, την πρόοδό σας. Τα οικονομικά ή θέματα κτίσεων θ’ απασχολήσουν τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών. Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα συνεχίζονται ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να επανεξετάζετε σχέδια και νέα ξεκινήματα που στόχο τους έχουν τη βελτίωση του εισοδήματός σας. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις και μην κάνετε σημαντικές αγοραπωλησίες. Από τις 14 και μετά θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.    
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί θα παραμείνουν χαμηλοί μέχρι και το μεσημέρι, ταλαιπωρώντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Παρασκηνιακές διαδικασίες ή προσπάθειες απολογισμού και εσωτερικής αναζήτησης, μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά στην πραγματικότητα και τις  αξίες σας. Αργά το μεσημέρι η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο, προβληματισμούς και ανασφάλειες.  Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να νιώθετε ότι οι δυνάμεις σας, σας έχουν εγκαταλείψει και τίποτα δεν προχωρά, ωστόσο από τις 14 και μετά θα ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας και θα δραστηριοποιηθείτε. Δείξτε επιφυλακτικότητα σήμερα ή μην ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης. 
Ζυγός 24/09-23/10: Μέχρι και το μεσημέρι το κλίμα είναι πιο ομαδικό και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, λειτουργώντας συλλογικά θα έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και να έρθετε πιο κοντά σε δικούς σας ανθρώπους.  Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες ευνοούνται και σας βοηθούν να σταθεροποιήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους. Από το μεσημέρι και μετά, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, γίνεστε πιο εσωστρεφείς και νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι αναπολώντας το παρελθόν. Προσέξτε την υγεία σας γιατί μπορεί να έχετε κάποιες ενοχλήσεις από ένα παλαιότερο πρόβλημα υγείας.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Προβλήματα του παρελθόντος ή ψυχολογικά προβλήματα ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών, ωστόσο σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και να βρείτε τρόπους για να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας. Από το μεσημέρι και μετά η προσοχή σας στρέφεται στην κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με τους φίλους. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με φίλους από το παρελθόν, ενώ πολλοί κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο φιλικό σας περιβάλλον. Δυσκολίες και πρακτικά κυρίως προβλήματα έχουν επηρεάσει την κοινωνική σας ζωή ή μια συλλογική δουλειά, ωστόσο μετά από ένα δεκαήμερο τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν και θα δραστηριοποιηθείτε και πάλι σε θέματα που αφορούν τα κοινωνικά.     
Τοξότης 23/11-21/12: Σε θέματα καριέρας επικεντρώνεστε σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να  βάλετε τάξη ‘η να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, καθυστερήσεις και προβλήματα συνεχίζονται και καλύτερα θα ήταν να μην ασχοληθείτε σήμερα μ’ αυτά. Κάντε λίγη υπομονή. Από τις 14 και μετά μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και πάλι και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Σημαντικά σχέδια σταθεροποιούνται για εσάς των τελευταίων ημερών. Συλλογικό πνεύμα και ομαδική διάθεση σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά σ’ ένα στόχο.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Τα οικονομικά ευνοούνται σήμερα και επαγγελματικά σχέδια δείχνουν σημάδια προόδου και σταθεροποίησης, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Πολλοί από εσάς κάνετε πιο ουσιαστικές αναζητήσεις   και θέτετε νέους στόχους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Το κλίμα αλλάζει από το μεσημέρι και μετά και αυξάνετε η ένταση και ο εκνευρισμός, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό σας δημιουργεί απογοήτευση αλλά και ερωτηματικά για τις επιλογές σας.  Χαλαρώστε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις πριν από το Πάσχα.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η εξέλιξη μιας σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας προβληματίζει εσάς των τελευταίων ημερών και σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε με αντικειμενικότητα τα δεδομένα και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον  σας.  Πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν τα οικονομικά συνεχίζουν να περιορίζονται, δημιουργώντας εσωτερική αναστάτωση και άγχος, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα και αποφύγετε την προώθηση υποθέσεων που αφορούν κληρονομικά, τράπεζες, φορολογικά ή ασφαλιστικά κλπ. Κάντε υπομονή και ασχοληθείτε με σχετικά ζητήματα, μετά τις γιορτές του Πάσχα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εργασιακά θέματα απασχολούν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών και οι εξελίξεις σήμερα σας βοηθούν  να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά και τις δεσμεύσεις που έχετε προς τρίτους. Μπορεί να έχετε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά σας για ν’ ανεξαρτητοποιηθείτε από οικονομικές υποχρεώσεις, ωστόσο μπορεί τώρα να βάλετε τα θεμέλια. Η εμπλοκή σας σε μια οικονομική συνεργασία είναι πολύ πιθανή και αν εργασθείτε με υπομονή και συνέπεια, θα έχετε θετικά αποτελέσματα.  Οι εξελίξεις στο τομέα τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σχέσεων θα επηρεάσουν σήμερα εσάς των πρώτων ημερών και η αδυναμία σας να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε όπως θα θέλατε σας δημιουργήσει εκνευρισμό, τον οποίο δεν θα εκδηλώσετε ακόμη. Αποφύγετε εντάσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία.  

AstroMeleti