Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 26/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Καθώς όλα φαίνονται ρευστά, οι ανασφάλειες σας ενισχύονται. Ωστόσο η ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά σας κινητοποιεί και σας ωθεί να προωθήσετε εργασιακά ζητήματα που θα τονώσουν και  τα οικονομικά σας.  ευνοϊκές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα δουλειάς και δεν αποκλείεται να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Πολλοί μπορεί να πάρετε μιας μορφής βοήθεια ή στήριξη από το σπίτι.  Προσπαθήστε να ηρεμήσετε γιατί ο εκνευρισμός και η ανυπομονησία που επικρατεί,  μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν...

Ταύρος 21/04-21/05: Πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί είστε σήμερα και αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καινούργιες γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προβάλετε τις ικανότητες σας και να προωθήσετε δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια, αρκεί να ελέγξετε τη συναισθηματική σας αστάθεια και τις κυκλοθυμικές τάσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για παρασκηνιακές διαδικασίες, καθώς είναι πολύ πιθανό κάποια μυστικά να βγουν στο φως σήμερα. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε και έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε παλαιότερες σχέσεις ή να ξεκινήσετε καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, που σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να μείνουν κρυφές
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ανασφάλειες και φοβίες σχετικά με τα οικονομικά σας, μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα και να ενισχύσουν την εσωστρέφεια που επικρατεί αυτό το διάστημα. Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται, ενώ  πολλοί ίσως κάνετε σχέδια για κάτι δικό σας και τη δημιουργία μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας. Ωστόσο ξαφνικές εκρήξεις ανασφάλειας δεν σας βοηθούν να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας επιλογές και να κρατάτε επιφυλάξεις σε ότι φαίνετε πάρα πολύ καλό και υπόσχετε εύκολο κέρδος. Θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας ευνοούνται και μπορεί να σας αποφέρουν κάποιο εισόδημα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο προσκήνιο θα βρίσκεστε σήμερα, με τη σελήνη να περνά στο δικό σας ζώδιο. Ο συναισθηματισμός ενισχύεται και σας κάνει πιο ευαίσθητους και ευάλωτους σε προσωπικά σας θέματα. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε, φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας, ενώ συλλογικές δουλειές προωθούνται με επιτυχία. Η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές  και δημόσιες σχέσεις. Απρόσμενες εξελίξεις ή νέες ιδέες  στον τομέα των επαγγελματικών μπορεί να σας αναστατώσουν, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένταση στη σχέση σας με ανωτέρους.  
Λέων 23/07-23/08: Τάση εσωστρέφειας θα επικρατήσει σήμερα και πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι. Επιλέγετε να κινήστε σε χαμηλούς τόνους ή σε απόμερα και μοναχικά μέρη. Παρασκηνιακές διαδικασίες τροφοδοτούνται και ίσως σας βοηθήσουν να προωθήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.  Εξελίξεις θα υπάρξουν σας οικονομικά, ενώ κάποιοι από εσάς ίσως χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Σχέδια μπορεί ν’ ανατραπούν ή ν’ αναβληθούν, για εσάς των πρώτων ημερών.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνικότητα σας ενισχύεται σήμερα και θα βρεθείτε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, πιθανότατα στο χώρο του σπιτιού. Γενικότερα οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται και σας βοηθούν να επεκτείνετε τον κύκλο σας αλλά και να βρεθείτε κοντά σε άτομα που θα στηρίξουν τα σχέδια σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στις επιλογές που κάνετε, τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.   Συλλογικές προσπάθειες προωθούνται, αρκεί να αποφύγετε έντονη κτητικότητα και ανταγωνισμούς. Χρησιμοποιείστε την ενέργεια που σας χαρίζει ο Άρης για να κάνετε βήματα προόδου που θα σας φέρουν πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά, μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση σε σχέσεις ή συνεργασίες.   
Ζυγός 24/09-23/10: Επαγγελματικά είναι τα θέματα που θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές ή απρόβλεπτες εξελίξεις σε πιθανές σχέσεις ή συνεργασίες. Οικονομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και πολλοί από εσάς μπορεί ν’ αναζητάτε νέες εισοδηματικές πηγές, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας. Καλό θα ήταν να μην αφήσετε το άγχος και  τους προβληματισμούς στα επαγγελματικά να επηρεάσουν τη προσωπική σας ζωή και να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και ξέρετε ότι σας αγαπούν.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Θέλετε να ξεφύγετε σήμερα από τη καθημερινότητα σας και το ενδιαφέρον σας στρέφετε σε καινούργια σχέδια και προοπτικές που μπορούν να σας ανανεώσουν.  Κάνετε σχέδια για το μέλλον και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα προωθήσετε ζητήματα που αφορούν το γάμο σας ή μια σημαντική συνεργασία. Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να σας ανατρέψουν το πρόγραμμα και να χαλάσουν τα σχέδια σας.  Συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται και βλέπετε με αισιοδοξία την εξέλιξη μιας συλλογικής δουλειάς. Κάποιοι από εσάς σκέπτονται έντονα τη συμμετοχή τους στα κοινά και σήμερα η αισιοδοξία και η πίστη σας για το μέλλον θα σας δώσουν μια γερή ώθηση για να προωθήσετε τον στόχο σας.  
Τοξότης 23/11-21/12: Μέρα με έντονη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σας κάνει  εύθικτους και ανταγωνιστικούς. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε κτητικές τάσεις και  να κρατήσετε ισορροπίες γιατί η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε εργασιακά και θέματα καριέρας. Οικονομικά θέματα ευνοούνται. Η ερωτική σας διάθεση ενισχύεται σήμερα και μπορεί να σας παρασύρει σε περιπέτειες. Απρόβλεπτες και ίσως ασυνήθιστες εξελίξεις μπορεί να παρουσιαστούν στη συναισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Τοξότες των πρώτων ημερών.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Προτεραιότητα στη συναισθηματική σας ζωή θα δώσετε σήμερα και θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο αν η σχέση σας, σας έχει κουράσει, δεν αποκλείεται να τολμήσετε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Εσείς των πρώτων ημερών είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και θα μπορούσατε σήμερα να προωθήσετε τα σχέδια σας ή υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά. Απρόβλεπτες εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού ή σε θέματα ακινήτων, μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στις σχέσεις.  Να είστε επιφυλακτικοί σε πληροφορίες ή καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα. Μπορεί να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Από την άλλη, δικές σας ιδέες και σχέδια που κάνετε σήμερα μπορεί να σας απογοητεύσουν.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Κουραστική μέρα η σημερινή, καθώς  τόσο οι επαγγελματικές, όσο και οι οικογενειακές υποχρεώσει είναι πολλές και μπορεί να σας φτάσουν στα όρια σας. Πολλοί θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε οικογενειακές υποθέσεις και την οργάνωση του σπιτιού. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες εισοδηματικές πηγές. Φορολογικά, κληρονομικά ή υποθέσεις που έχουν σχέση με τράπεζες και δημόσια ταμεία θα μπορούσαν να προωθηθούν με επιτυχία σήμερα. Ωστόσο θα υπάρξει εκνευρισμός και ανυπομονησία, για αυτό, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα ή απρόβλεπτες εξελίξεις που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και θέλετε να επικεντρωθείτε μόνο σε πράγματα που σας ευχαριστούν. Θα βγείτε, θα συναντήσετε φίλους και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να σας βοηθήσουν. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ καινούργιες ιδέες μπορεί να προκύψουν σε εργασιακό επίπεδο. Όπως και να έχει, θα είστε πολύ δραστήριοι σήμερα και αυτό θα είναι προς όφελός σας.  Εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Θα έχετε τη δυνατότητα, αν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, αρκεί να μην γίνεται καταπιεστικοί και επίμονοι. Έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει, μπορεί σήμερα ν’ ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας.   
AstroMeleti