Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 04/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές και το πρόγραμμα σας φορτωμένο, όμως σας δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσετε το εισόδημά σας και να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα κάνει πιο όμορφη και ευχάριστη την καθημερινότητα σας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, ξεκαθαρίζοντας τη σκέψη σας και κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία. Μυστικές επαφές ή συμφωνίες προωθούνται, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην δίνεται αφορμές για σχόλια. Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μη κοινοποιείτε τα σχέδια σας...
      
Ταύρος 21/04-21/05:  Η τύχη είναι με το μέρος σας και η μέρα κατάλληλη για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από σήμερα, θα λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και θ’ αποκαταστήσετε  σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Συλλογικές προσπάθειες προωθούνται και πάλι κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας  ευνοϊκής περιόδου για τα οικονομικά σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά και επιπόλαια έξοδα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο κυβερνήτης σας Ερμής, επιστρέφει από σήμερα σε ορθή πορεία, περιορίζοντας τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις στα επαγγελματικά. Συζητήσεις και σχέδια για τα επαγγελματικά μπορούν να προωθηθούν και πάλι, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η  Αφροδίτη εγκαταστάθηκε στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τον Αύγουστο, χαρίζοντας  την εύνοια της, αρχικά σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Η γοητεία σας ενισχύεται και γίνεστε πιο ελκυστικοί στο περιβάλλον που κινείστε. Τόσο τα οικονομικά, όσο και η συναισθηματική σας ζωή θα δείξουν σημάδια βελτίωσης αυτό το διάστημα, όμως θα πρέπει ν’ αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζοντας μια περίοδο εσωστρέφειας στα συναισθηματικά. Δυσκολεύεστε να ανοιχτείτε και  να εκφράσετε τα αισθήματα σας, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες  κάποιοι από εσάς να εμπλακούν σε μια σχέση που πρέπει να παραμείνει κρυφή. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά, επηρεάζει κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου δίνοντας σας και πάλι τη δυνατότητα να προωθήσετε καινούργια σχέδια και υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά.
Λέων 23/07-23/08: Επαγγελματικά και οικονομικά βελτιώνονται σήμερα, ενώ η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία αφήνει και πάλι περιθώρια για να προωθήσετε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους (δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες, φορολογικά κλπ.) Η κοινωνική σας ζωή αναζωογονείτε με την είσοδο της Αφροδίτης  στους Διδύμους. Αρχικά εσείς των πρώτων ημερών και σταδιακά όλοι οι Λέοντες, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με φίλους αλλά και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε σχέδια και στόχους. Συλλογικές δουλειές ή ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται, ενώ αν εμπλακείτε με τα κοινά, είναι πολύ πιθανό να γίνεται πολύ αγαπητοί και δημοφιλείς. 
Παρθένος 24/08-23/09: Στο επίκεντρο σήμερα θα βρεθείτε εσείς του τρίτου δεκαημέρου και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, βελτιώνοντας την επικοινωνία με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε παρεξηγήσεις και ν’ αποκαταστήσετε τυχόν προβλήματα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζοντας μια ευνοϊκή περίοδο στα επαγγελματικά. Αρχικά επηρεάζεστε εσείς των πρώτων ημερών, όμως σταδιακά όλοι οι Παρθένοι θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται.   
Ζυγός 24/09-23/10: Μια ευνοϊκή περίοδος ξεκινάει για εσάς, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας ενισχύονται και σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε σε αλλαγές. Θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια, ενώ υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και νομικά-διαδικατικά θέματα, ευνοούνται. Η επιστροφή από σήμερα, του Ερμή σε ορθή πορεία είναι σωτήρια για θέματα που αφορούν τόσο τη δουλειά όσο και την υγεία σας. Καθυστερήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία υποχωρούν, επιτρέποντάς σας να μπείτε ξανά σε τροχιά προόδου. Συζητήσεις και συμφωνίες στα εργασιακά, τώρα μπορούν και πάλι να προωθηθούν. 
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε θέματα που αφορούν τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά σας βοηθά να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και να βάλετε και πάλι σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Βελτιώνετε η  επικοινωνία με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα και θα έχετε τώρα τη δυνατότητα ν’ αποκαταστήσετε τις ζημιές που μπορεί να προκλήθηκαν στις σχέσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, εγκαινιάζοντας μια ευνοϊκή περίοδο για τα οικονομικά σας. Υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά, ασφάλειες, τράπεζες κλπ. προωθούνται με ευκολία, ωστόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών, γιατί μπορεί να υπάρξουν εξαπατήσεις. Επίσης δεν θα λείψουν εντάσεις με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, με αφορμή τα οικονομικά.  
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά αλλά και οικονομικά θέματα ευνοούνται σήμερα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών.  Η επικοινωνία στο χώρο του σπιτιού βελτιώνετε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία και θα μπορέσετε τώρα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τ’ άτομα της οικογενείας.  Απέναντί σας, στο ζώδιο των διδύμων έχει εγκατασταθεί η Αφροδίτη, γεγονός που προμηνύει καλύτερες μέρες αλλά και ευκαιρίες ανανέωσης στο τομέα τόσο των επαγγελματικών, όσο και των προσωπικών σας σχέσεων. Μόνο εσείς των 2-3 πρώτων ημερών, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε ή να εξαπατηθείτε σε θέματα σχέσεων.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Εργασιακά και θέματα υγείας βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους. Γίνεστε πιο κοινωνικοί αλλά και πιο δημοφιλείς στο χώρο της δουλειάς και θα έχετε την ευκαιρία μέσα στους επόμενους μήνες, ν’ αναδείξετε τις ικανότητες σας και να προωθήσετε εργασιακά σχέδια. Ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να δημιουργηθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Ο Ερμής επιστρέφει και πάλι από σήμερα στην ορθή του φορά, βελτιώνοντας την επικοινωνία αλλά και τη  καθημερινή σας δραστηριότητα. Καθυστερήσεις και λάθει περιορίζονται ενώ μπορείτε και πάλι να προωθήσετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες και υπογραφές.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο ζώδιο των Διδύμων. Καινούργιες γνωριμίες και νέοι έρωτες σας περιμένουν τους επόμενους μήνες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία ν’ ανανεώσετε αν θέλετε τη σχέση σας, ενώ ευνοούνται και υποθέσεις που αφορούν δημιουργικά σχέδια και παιδιά. Ο Ερμής επιστρέφει από σήμερα σε ορθή πορεία και σιγά- σιγά υποχωρούν καθυστερήσεις και προβλήματα ενώ θα καταφέρετε και πάλι να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Συζητήσεις για οικονομικά ή συμφωνίες και υπογραφές για αγοραπωλησίες μπορούν τώρα να προωθηθούν, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα, κυρίως για εσάς του τελευταίου δεκαημέρου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τους στόχους σας και δεν πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία. Ο Ερμής, ο οποίος κινείτε στο ζώδιο σας, από σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά, βελτιώνοντας την επικοινωνία σας με τους άλλους. Καθυστερήσεις και προβλήματα υποχωρούν και μπορείτε χωρίς εμπόδια να προωθήσετε προσωπικά ή επαγγελματικά σχέδια. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ενισχύσει το ενδιαφέρον σας για το σπίτι και την οικογένεια. Οι σχέσεις με τ’ άτομα της οικογενείας βελτιώνονται ενώ αυξάνονται οι δραστηριότητες σας στο χώρο του  σπιτιού ή για υποθέσεις που αφορούν το σπίτι. Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με την αισθητική του σπιτιού σας ή του προσωπικού σας χώρου και  είναι πολύ πιθανό, το επόμενο διάστημα το σπίτι να γίνει τόπος κοινωνικών συγκεντρώσεων και επαφών.
AstroMeleti