Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 09/04/2012

Κριός 21/03-20/04:  Όσο περνά η μέρα η ανταγωνιστική σας διάθεση υποχωρεί και το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και  αισιόδοξο. Παρασκηνιακές διαδικασίες και μυστικές συζητήσεις ή  συμφωνίες ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και σήμερα θα μπορούσατε να προωθήσετε σχετικά ζητήματα. Μην δίνεται αφορμές για σχόλια σήμερα και αποφύγετε να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας.  Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόοπτα περιμένουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Απρόσμενες γνωριμίες, συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή μηνύματα που θα έχετε θα σας αιφνιδιάσουν και ίσως αποτελέσουν μια σημαντική ώθηση για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Απρόσμενες και μικρής διάρκειας απολαύσεις, θα σας ανανεώσουν...

Ταύρος 21/04-21/05: Συναντήσεις με φίλους και κοινωνικές επαφές γενικότερα θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Το ενδεχόμενο μιας συλλογικής δουλειάς είναι πολύ πιθανό και σήμερα ίσως υπάρξουν συζητήσεις για την προώθηση ενός σχεδίου. Εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να τις κάνουν βαθύτερες και πιο ουσιαστικές. Ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά ή τα συναισθηματικά, προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και δημιουργούν νέα δεδομένα. Πρωτόγνωρα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και  μπορεί να σας ωθήσουν σε νέες και ίσως εκκεντρικές αναζητήσεις, σε ότι αφορά σχέσεις, συνεργασίες ή οικονομικά.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σε εργασιακά και θέματα καριέρας επικεντρώνεστε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών. Ανασφάλειες και εντάσεις επηρεάζουν τα εργασιακά, δημιουργώντας σας ερωτήματα για το εργασιακό σας μέλλον. Επαφές, συζητήσεις και σχέδια γύρω από την καριέρα σας ευνοούνται, αρκεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη λογική σας και λιγότερο το συναίσθημα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σιγά-σιγά δίνει ένα πιο ευχάριστο και χαρούμενο χρώμα στην καθημερινότητα σας και σήμερα, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές που θα σας αιφνιδιάσουν. Συναντήσεις με φίλους θα σας χαροποιήσουν ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο που θα στηρίξει τα σχέδια σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Απρόβλεπτες επαφές ή συνεργασίες με το εξωτερικό είναι πολύ πιθανές, όπως και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού ταξιδιού που θα σας ανανεώσει. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Σκέψεις ή συζητήσεις για καινούργια σχέδια ευνοούν εσάς των τελευταίων ημερών βοηθώντας σας να προβάλετε τις ικανότητες σας. Καινούργιες προοπτικές προωθούνται, ενώ κάποιοι από εσάς ίσως οργανώνεται ένα μακρινό ταξίδι που θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες.  Απρόοπτα γεγονότα θα εκπλήξουν ευχάριστα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια  και μπορεί ν’ αλλάξουν τη ζωή σας. Συναισθήματα και επιθυμίες εξωτερικεύονται και γίνεστε πιο ανοικτοί και δεκτικοί σε νέες εμπειρίες ή απολαύσεις. Μυστικές σχέσεις ή συνεργασίες είναι πολύ πιθανές. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα είναι κατάλληλη για διακανονισμούς και αγοραπωλησίες. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, θα έχετε τη δυνατότητα, αν θέλετε, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες προς όφελος σας, αρκεί ν’ αποφύγετε συναισθηματική παρόρμηση και έντονη κτητική διάθεση.  Κληρονομικά ζητήματα ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε μια σημαντική βοήθεια από την οικογένεια, ή κάποιο ακίνητο. Απρόβλεπτες ευκαιρίες ή απρόσμενες επαφές και γνωριμίες, θα ξαφνιάσουν ευχάριστα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας με  καινούργιες δραστηριότητες και νέες εμπειρίες που μπορεί να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.
Παρθένος 24/08-23/09: Ευχάριστες εξελίξεις και νέα δεδομένα στα εργασιακά μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σήμερα, για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η ανάγκη σας για αλλαγές και νέες επαγγελματικές δραστηριότητες σας ωθεί σε αναζητήσεις και σήμερα όλα μπορούν να συμβούν. Καινούργιες ιδέες ή προτάσεις για επενδύσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά και ν’ αναπτερώσουν το ηθικό σας.  Εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές ευνοούνται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, θα μπορούσατε να βελτιώσετε ή να προωθήσετε τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις, αρκεί ν’ αποφύγετε παιχνίδια δύναμης και εξουσιαστικές τάσεις.     
Ζυγός 24/09-23/10: Απρόβλεπτες εξελίξεις θα επηρεάσουν σήμερα σχέσεις και συνεργασίες. Ευχάριστα και απρόβλεπτα γεγονότα θ’ ανοίξουν νέους ορίζοντες τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σχέσεις κυρίως όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Σχέδια προωθούνται εκεί που δεν το περιμένατε, ενώ  ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό  θα σας ανανεώσουν. Μια αναπάντεχη πρόταση για ένα γάμο ή μια συνεργασία είναι πολύ πιθανή. Εκκεντρικές ή αντισυμβατικές σχέσεις ευνοούνται. Όλα μπορείτε να τα περιμένετε σήμερα στον τομέα των σχέσεων, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Θετική μέρα και για εσάς των τελευταίων ημερών, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καλύψετε κάποιες αδυναμίες ή ανασφάλειες στα οικονομικά. Μια καινούργια δουλειά ή μια νέα εισοδηματική πηγή μπορεί να προκύψουν σήμερα. Εργασιακά σχέδια προωθούνται και σας βοηθούν να τονώσετε τα οικονομικά σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε ένα καινούργιο έρωτα ή να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Το πάθος και ο αισθησιασμός σας αυξάνονται, μαγνητίζοντας τους γύρω σας. Η μέρα είναι ιδανική για ν’ αναζωογονήσετε τη σχέση σας, αρκεί να μείνετε μακριά από ζήλιες ή εμμονές. Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόοπτα θα σας αιφνιδιάσουν και ίσως αλλάξουν εντελώς την καθημερινότητα σας ή θέματα δουλειάς. Ίσως απρόβλεπτες εξελίξεις σε οικονομικά ή κληρονομικά γίνουν αιτία ευχάριστων αλλαγών στη ζωή σας.
 Τοξότης 23/11-21/12: Απροσδόκητες και ευχάριστες εξελίξεις, υπόσχεται η μέρα, κυρίως σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Σχέσεις και συνεργασίες βελτιώνονται, καθώς βρίσκονται λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε και σας βοηθούν να ξεπεράσετε προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.  Απρόσμενες και παράξενες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή είναι πολύ πιθανές. Εποικοδομητικές συζητήσεις, βοηθούν εσάς των τελευταίων ημερών να έρθετε πιο κοντά με δικούς σας ανθρώπους και να  λύσετε πιθανές παρεξηγήσεις που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής τις προηγούμενες ημέρες. Συζητήσεις και σχέδια που αφορούν το σπίτι ευνοούνται σήμερα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Απρόσμενες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή σας ζωή ή την ακίνητη περιουσία, θα είναι ευνοϊκές ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες υποχωρούν. Ευκαιρίες που θα υπάρξουν στον εργασιακό τομέα θ’ αλλάξουν ξαφνικά και ευχάριστα τα δεδομένα της ζωής σας ή αντίστροφα απρόσμενα γεγονότα στο σπίτι και την οικογένεια, αλλάζουν ευχάριστα την καθημερινότητα σας.  Καινούργιες γνωριμίες και συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες ευνοούν εσάς των τελευταίων ημερών. Αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην παρασυρθείτε από το πάθος και την ευθιξία σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Εκπλήξεις κρύβει σήμερα η συναισθηματική σας ζωή και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να πειραματιστείτε ή ν’ αναζητήσετε κάτι καινούργιο που θα σας  αναζωογονήσει. Η αναταραχή και η ένταση  που υπήρξε στην ερωτική σας ζωή τις προηγούμενες μέρες, φτάνει στο τέλος της,  καθώς λύσεις προβάλουν από το πουθενά  ή εσείς συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα. Αναπάντεχες συναντήσεις ή συζητήσεις θ’ αναστατώσουν σήμερα ευχάριστα τη σας ζωή, σε προσωπικό επίπεδο. Τα οικονομικά ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα ή αγοραπωλησίες. Μια νέα εισοδηματική πηγή μπορεί να προκύψει, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές για συνεργασίες, μελετάτε εσείς των τελευταίων ημερών. Η μέρα είναι κατάλληλη για εποικοδομητικές συζητήσεις που  θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες διαφορές με το σύντροφο ή συνεργάτες. Καινούργιες ιδέες και όνειρα, σας βοηθούν να ταξιδέψετε με το μυαλό σας για μια ακόμη φορά. Απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά θα εκπλήξουν ευχάριστα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Μια δωρεά, μια κληρονομιά ή μια απρόσμενη βοήθεια από το σπίτι θα βελτιώσει κατά πολύ τα  οικονομικά σας και θα δώσει ώθηση σε καινούργια ενδιαφέροντα.  
AstroMeleti