Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 29/04/2012


Κριός 21/03-20/04: Προτελευταία ημέρα του Απριλίου και ο μήνας κλείνει με μια πολύ δυναμική όψη Ήλιου Πλούτωνα, που υπόσχετε σημαντικές αλλαγές, αλλά και επιτυχίες στην επαγγελματική σας ζωή. Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για κάνετε καινούργια επιχειρηματικά ξεκινήματα ή να βάλετε τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη. Όπως και να έχει επαγγελματικά και οικονομικά ευνοούνται σήμερα με κάποιο τρόπο, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Αφήστε λοιπόν τις γκρίνιες και τις εμμονές και κάντε τα βήματα προόδου που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σας...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Διχασμένοι μεταξύ οικογενειακών υποχρεώσεων και προσωπικών αναγκών μπορεί να βρεθείτε σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν συναισθηματικές εντάσεις, ενώ πολλοί από εσάς ίσως νιώσετε ότι δεν έχετε τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων. Όπως και να έχει, ίσως θα πρέπει να ξεφύγετε από τα στεγανά της οικογένειας και σήμερα, ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος Απριλίου ή αρχές Μαΐου, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις και τη δύναμη να προχωρήσετε στην υλοποίηση  ενός φιλόδοξου σχεδίου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, νομικά, σπουδές, σεμινάρια ή άλλες πνευματικές εργασίες, μπορούν να προωθηθούν με επιτυχία και να σας αλλάξουν τη ζωή.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κοινωνική και δραστήρια μέρα η σημερινή. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και σίγουρα δεν θα λείψουν κάποιοι εκνευρισμοί, καθώς εσείς μάλλον θα προτιμούσατε να μην ασχοληθείτε με τίποτα και να ξεκουραστείτε. Ωστόσο αν δεν μείνετε μέσα, καινούργιες γνωριμίες,  απρόοπτες συναντήσεις αλλά και εκπλήξεις θα σας χαροποιήσουν. Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς που έχετε γενέθλια τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου.  Πληροφορίες και σημαντικά στοιχεία  που μπορείτε ν’  ανακαλύψετε τόσο για τους άλλους αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό, θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Καινούργιες εισοδηματικές πηγές ευνοούνται και θα μπορούσατε αυτό το διάστημα να ξεκινήσετε, ή να βάλετε τις βάσεις, για μια αποδοτική δραστηριότητα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι προβληματισμοί σχετικά με τα οικονομικά συνεχίζονται, και σας προδιαθέτουν ν’ ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και να κάνετε αλλαγές. Απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά ίσως να  εκπλήξουν ευχάριστα εσάς των πρώτων ημερών.  Καινούργιες ιδέες και εργασιακά πλάνα μπορεί να προκύψουν, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και τη παρόρμηση της στιγμής. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν αυτή τη περίοδο, είναι πολύ σημαντικές, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου. Σχέσεις επανεξετάζονται και θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε σε βάθος και ν’ ανακαλύψετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Επίσης δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βάζετε τώρα τα θεμέλια για μια σημαντική σχέση ή συνεργασία που θα σημαδέψει τη ζωή σας.        
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα είναι ευχάριστη και περισσότεροι από εσάς θα επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα και θα επιλέξετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η οργάνωση ενός ταξιδιού (πιθανότατα στο εξωτερικό)ευνοείτε, ενώ δεν θα λείψουν συζητήσεις ή και συμφωνίες,  σχετικά με υποθέσεις που αφορούν σπουδές, εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες. Μηνύματα από το εξωτερικό θα σας χαροποιήσουν. Η μέρα είναι πολύ σημαντική σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας για τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Επικεντρώνεστε στους στόχους σας και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου φαίνετε πως με την αφοσίωση και το πείσμα σας, ολοκληρώσετε μ’ επιτυχία τους επαγγελματικούς σας στόχους.
Παρθένος 24/08-23/09: Σε χαμηλούς ρυθμούς κινείστε σήμερα. Αίσθημα κούρασης και ατονίας θα χαρακτηρίσει τους περισσότερους από εσάς. Άγχος, στρες αλλά και σύγχυση δεν σας αφήνουν να χαρείτε και μπορεί να βάζουν εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Ωστόσο σήμερα θα μπορούσατε να προωθήσετε οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα και να κάνετε διακανονισμούς προς όφελός σας. Η μέρα είναι πολύ σημαντική και θα δώσει τη δυνατότητα, κυρίως στους γεννημένους τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου, να επαναξιολογήσουν τα θέλω και τις επιθυμίες τους και να κάνουν ουσιαστικές αποκαλύψεις που θα βάλουν τα θεμέλια για πρόοδο και επιτυχία.  Δημιουργικά σχέδια και φιλοδοξίες ευνοούνται και θα σας αποζημιώσουν. Η προοπτική απόκτησης ενός απογόνου είναι πολύ πιθανή το επόμενο διάστημα.    
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνικότητα σας ενισχύεται σήμερα και σας δίνει ευκαιρίες να προωθήσετε συνεργασίες, να γνωρίσετε καινούργιους φίλους και να συναντηθείτε με ανθρώπους που μπορεί θα σας ωθήσουν σε ανανεωτικές κινήσεις και αλλαγές, κυρίως στη συναισθηματική σας ζωή. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί ή κτητικοί με τους άλλους. Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια και κατοικία προωθούνται με επιτυχία και ιδιαίτερα οι Ζυγοί που έχετε γενέθλια, τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου, ίσως απαλλαχτείτε από συναισθηματισμούς που σας κρατούσαν δέσμιους και πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις για θέματα κατοικίας, το χώρο του σπιτιού ή την οικογένεια. Τα βήματα που θα κάνετε τώρα είναι σημαντικά και θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου.
Σκορπιός 24/10-22/11: Επαγγελματικά είναι τα θέματα που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και να προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να  προωθήσετε καινούργιες ιδέες και εργασιακά πλάνα, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας και να μην γίνετε προκλητικοί ή εγωκεντρικοί. Οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων, συνεχίζονται και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί τέλη Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να γίνεται πιο διεισδυτικοί και να  καταλάβετε ουσιαστικά πράγματα τόσο για τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις. Πληροφορίες και στοιχεία που θ’ αποκαλυφθούν σήμερα, σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις και να βάλετε ίσως τα θεμέλια για μια επιτυχημένη σχέση.    
Τοξότης 23/11-21/12: Δύσκολα θα καταφέρετε σήμερα ν’ ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητα και ρουτίνας. Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι ν’ αποδράσετε και να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται, ενώ κάποιοι θα αισθανθείτε την ανάγκη να ταξιδέψετε ή να διευρύνετε με κάποιο άλλο τρόπο τους ορίζοντές σας. Έχετε ρίξει το βάρος σας σε εργασιακά σχέδια και οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί τέλος Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου, μπορεί να  είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον σας, ενώ παράλληλα υπόσχονται και καλύτερες μέρες στα οικονομικά, σε βάθος χρόνου.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα προωθούνται και οι συζητήσεις με άτομα της οικογενείας είναι πολύ αποδοτικές, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην γίνετε πολύ κτητικοί. Αγοραπωλησίες και συμβόλαια ευνοούνται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις. Ο Πλούτωνας στο δικό σας ζώδιο κάνει πολύ αργά, σοβαρές αλλαγές στη ζωή σας, δίνοντας σας τη δύναμη να φτάσετε στην κορυφή ή στον πάτο ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιήσετε τη δύναμη αυτή.  Πρέπει να κάνετε αλλαγές και η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βάλετε τα θεμέλια. Ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα και επενδύσεις που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου.      
Υδροχόος 21/01-19/02:   Δραστήρια και κοινωνική μέρα που υπόσχετε έντονη κινητικότητα, συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες αλλά και νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα παίξουν κάποιο ρόλο στη ζωή σας. Συζητήσεις με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη ευνοούνται και μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά,  αρκεί να μην γίνεται προκλητικοί και απότομοι. Έντονα συναισθηματική μέρα η σημερινή, ενώ θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεπεράσετε άγχη και φοβίες και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση μιας δύσκολης υπόθεσης.             
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται σήμερα. Η μέρα μπορεί να είναι κουραστική, ωστόσο θα σας αποζημιώσει καθώς θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, αλλά και εκπλήξεις στα οικονομικά. Μια συνεργασία μπορεί ν’ αποδώσει σήμερα και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σας. Η μέρα είναι πολύ σημαντική, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί, τέλος Φεβρουαρίου- αρχές Μαρτίου. Καινούργιες γνωριμίες και νέοι φίλοι μπορεί να μπουν στη ζωή σας και να την αλλάξουν ριζικά, σιγά – σιγά και σε βάθος χρόνου. Μια μετακόμιση (ακόμη και σε άλλη πόλη ή χώρα) θα μπορούσε να σας βοηθήσει αφού αλλάζει εντελώς το κοντινό σας περιβάλλον και το κοινωνικό σας περίγυρο.      
 AstroMeleti