Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 22/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Νευρικότητα και ανησυχία θα επικρατήσει μέσα στην ημέρα. Ισχυρή αντίληψη και εφευρετικότητα γίνονται πηγή νέων και πρωτότυπων ιδεών, ωστόσο θα πρέπει να τις σκεφτείτε καλά και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Τα οικονομικά συνεχίζουν να ευνοούνται και θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης. Η διαίσθησή σας ισχυροποιείτε και σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για οικονομικές υποθέσεις ή κάποιες σημαντικές αγορές, αποφεύγοντας κακοτοπιές και κινδύνους. Το νευρικό σας σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο σήμερα και θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις και ανατροπές...

Ταύρος 21/04-21/05: Προσωπικές υποθέσεις ευνοούνται σήμερα και  το πιθανότερο είναι ν’ ασχοληθείτε μαζί τους. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η ανάγκη για  ανανέωση σας κάνει πιο δημιουργικούς και δραστήριους και αυτό είναι προς όφελος σας. Μυστικά και απρόσμενες ειδήσεις θα εκπλήξουν εσάς των πρώτων ημερών. Η συναισθηματική φόρτιση και η νευρικότητα θα είναι έντονη και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι από κοινού.  Ακολουθείστε το ένστικτο σας.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πιο εσωστρεφείς και κλειστοί θα είστε σήμερα. Προτιμάτε να κινήστε στο παρασκήνιο και να οργανώνετε σχέδια και καταστάσεις με μυστικότητα. Η μέρα είναι κατάλληλη για απολογισμό και εσωτερική αναζήτηση και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορούσατε τώρα να φτάσετε πολύ βαθειά και ν’  ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον εαυτό σας. Όπως και να έχει, παρασκηνιακές διαδικασίες σας ευνοούν σήμερα. Απρόσμενες συναντήσεις ή κοινωνικές επαφές θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ συζητήσεις με φίλους μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστικές για εσάς. Κάνετε όνειρα για την καριέρα και την αποκατάστασή σας, ωστόσο θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι υλοποιήσιμα.  Δώστε προσοχή στα όνειρα που θα δείτε και τις ιδέες που θα έχετε σήμερα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Όμορφη και ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή. Ομαδικές δραστηριότητες και συλλογικές δουλειές ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες προόδου μέσα από τις κοινωνικές επαφές που θα έχετε. Κάποιοι ίσως περάσετε τη μέρα, διασκεδάζοντας με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Απρόσμενες εξελίξεις θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Εφευρετικές ιδέες μπορεί να σας δώσουν τη διέξοδο που ζητούσατε,  ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόσμενες συναντήσεις με άτομα κύρους ή ανωτέρους. Υπάρχει νευρικότητα και ανυπομονησία και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε βεβιασμένες και βιαστικές κινήσεις.     
Λέων 23/07-23/08: Μέρα γεμάτη προοπτικές και εκπλήξεις. Επαγγελματικά θέματα ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες επέκτασης και προόδου. Ο Δίας στον τομέα των επαγγελματικών ενισχύει την επιθυμία για εξέλιξη και επαγγελματικά ανοίγματα, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερβολών. Η ευστροφία και η εφευρετικότητα σας ενισχύονται και ιδιαίτερα οι Λέοντες των πρώτων ημερών, μπορεί σήμερα να έχετε πρωτοποριακές ιδέες  και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Απρόσμενες επαφές ή μηνύματα θα σας χαροποιήσουν και ίσως δημιουργήσουν νέες προοπτικές.                
Παρθένος 24/08-23/09: Δεν φαίνεστε σήμερα διατεθειμένοι ν’ ακολουθήσετε τη καθημερινή σας ρουτίνα. Οι ανασφάλειες για το μέλλον περιορίζονται και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είστε αισιόδοξοι και κάνετε όνειρα για το μέλλον. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή άλλες πνευματικές διεργασίες, σας βοηθούν να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και ν’ ανοίξετε καινούργιους δρόμους στη ζωή σας. Έντονη ανησυχία και αστάθεια υπάρχει στα οικονομικά, όμως σήμερα μπορεί να βρεθούν λύσεις από το πουθενά. Απρόσμενες συναντήσεις ή ιδέες και μηνύματα που θα έχετε μπορεί να σας δείξουν το δρόμο για να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες.  Μπορεί να υπάρχει ένταση και εκνευρισμός γι αυτό θα πρέπει να  κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να είστε προσεκτικοί σε διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις που αφορούν  οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Μια νέα εισοδηματική πηγή, ή κάποια οικονομική βοήθεια μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένατε.     
Ζυγός 24/09-23/10: Η μέρα κρύβει απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Απρόσμενες συναντήσεις και γνωριμίες μπορεί ν’ αναστατώσουν τη ζωή σας. Η ανυπομονησία  και η νευρικότητα ενισχύονται, ενώ ευφυείς ιδέες μπορεί να σας βοηθήσουν σήμερα να προωθήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ή να δώσετε τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας εκφράζουν πλέον. Μια ευφάνταστη ιδέα ίσως προκύψει στα εργασιακά ενώ το ένστικτό σας μπορεί ν’ αποδειχθεί μεγάλος σύμμαχος σήμερα σε ζητήματα δουλειάς ή υγείας. Οικονομικά θέματα ευνοούνται και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορούσατε να προωθήσετε με ευκολία υποθέσεις που αφορούν  οικονομικές συμφωνίες, τράπεζες, φορολογικά ή κληρονομικά ζητήματα. Μια οικονομική βοήθεια ή μια δωρεά είναι πιθανά σενάρια σήμερα.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Κατάλληλη μέρα για να επικεντρωθείτε στις ανάγκες του  συντρόφου σας.  Οι σχέσεις σας βελτιώνονται και αν ανήκετε στους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου θα μπορούσατε αυτή τη περίοδο να οδηγήσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας είναι πολύ πιθανά για το επόμενο διάστημα, ενώ αν ακόμη είστε μόνοι σας, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα και τις ανάλογες ευκαιρίες για να βρείτε το σύντροφό σας. Αφήστε τα παιχνίδια εξουσίας τις ζήλιες και τους ανταγωνισμούς κα δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα να χαρεί τη συντροφικότητα και την αγάπη. Η μέρα υπόσχετε απρόσμενες εξελίξεις στα εργασιακά, ιδιαίτερα σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Νέες πρωτότυπες ιδέες μπορεί να δώσουν ώθηση σε θέματα δουλειάς, ενώ ειδήσεις γύρω από τα εργασιακά μπορεί να σας εκπλήξουν.   
Τοξότης 23/11-21/12: Νέες γνωριμίες και απρόσμενες συναντήσεις, αναστατώνουν τη συναισθηματική σας ζωή και μπορεί να σας κάνουν πολύ νευρικούς και ανυπόμονους. Εκκεντρικά και ασυνήθιστα άτομα σας ελκύουν ενώ ξαφνικές αλλαγές ίσως προκύψουν στα ερωτικά σας. Νέες ιδέες μπορεί να τροφοδοτήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας και να δώσουν ώθηση στα σχέδια σας. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά μπορεί να σας εκπλήξουν. Θέματα δουλειάς ή υγείας ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η ανάγκη για ανανέωση στην καθημερινότητα σας ενισχύεται ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες προώθησης ή επέκτασης των εργασιακών.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Προσωπικά θέματα ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια αλλά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά και προσωπικές σχέσεις. Ο ενθουσιασμός σας ενισχύεται και σας βοηθά να ξεπεράσετε πιθανούς δισταγμούς και να κάνετε βήματα προόδου. Ξαφνικές αλλαγές και απρόβλεπτες εξελίξεις θα επηρεάσουν οικογενειακά ή θέματα ακινήτων, ενώ για πολλούς από εσάς των πρώτων ημερών, μπορεί ν’ ανατραπούν καταστάσεις που είχατε δεδομένες και να δείτε τα πράγματα από νέα οπτική γωνία.    
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ζητήματα σπιτιού και οικογένειας σας ευαισθητοποιούν σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Ενισχύεται η διάθεση για αλλαγές και πολλοί από εσάς κάνετε επεκτατικά σχέδια. Ίσως σκέφτεστε ν’ αγοράσετε ένα καλύτερο σπίτι ή να κάνετε μια ανακαίνιση που θα βελτιώσει τη διαβίωσή σας. Η περίοδος είναι κατάλληλη για αγορές, πωλήσεις ή ενοικιάσεις ακινήτων.  Ένας γάμος ή η απόκτηση ενός απογόνου ευνοούνται και είναι πιθανά σενάρια για εσάς.  Απρόσμενες αλλαγές στο πρόγραμμα σας θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε εσείς των πρώτων ημερών καθώς έκτακτες και ξαφνικές καταστάσεις  ανατρέπουν τα δεδομένα. Απρόσμενες συναντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν ενώ καινούργιες ιδέες ίσως προκύψουν από το πουθενά και να σας παρακινήσουν για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Είναι πολύ πιθανό να επικρατήσει αναστάτωση και θα πρέπει ν’ αποφύγετε βιαστικές επιλογές και παρορμητική δράση.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Καινούργιες ιδέες αλλά και σημαντικές επαφές, θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να βγείτε, να συναντήσετε κόσμο, να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα σας δοθούν ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης. Η φαντασία σας ενισχύεται σήμερα και αν ανήκετε στους Ιχθύς των πρώτων ημερών μπορεί να έχετε ευφάνταστες ιδέες ή έντονη έμπνευση. Απρόσμενες εξελίξεις ή αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο επηρεάζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μπορεί να έχετε ιδέες για τη βελτίωση του εισοδήματός σας ή να πάρετε κάποιες πληροφορίες σχετικές με οικονομικά. Προτάσεις ή συμφωνίες που είχαν δρομολογηθεί τον Μάρτιο μπορεί να αλλάξουν ή εσείς θα τις δείτε διαφορετικά. Όπως και να έχει, να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά ή πιθανές αγοραπωλησίες αποφεύγοντας παρορμητικές αποφάσεις και συμπεριφορές.  
AstroMeleti