Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 18/04/2012

Κριός 21/03-20/04: Με το πέρασμα της μέρας οι ρυθμοί ανεβαίνουν σιγά-σιγά και γίνονται πιο έντονες οι ανάγκες και οι επιθυμίες. Η τάση για αλλαγές ενισχύεται και σε συνδυασμό με τον παρορμητισμό σας, μπορεί να σας βάλουν σε μονοπάτια καινούργιων αναζητήσεων. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς σήμερα και αυτό σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με άλλους ν’ ανταλλάξετε απόψεις και να μάθετε καινούργια πράγματα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Ωστόσο ίσως δεν σας είναι εύκολο να κατασταλάξετε κάπου ή να πάρετε αποφάσεις, καθώς βρίσκεστε σε μια διαρκή αναζήτηση και ανησυχία...

Ταύρος 21/04-21/05: Δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψετε στους ρυθμούς της καθημερινότητα σας. Κοινωνικές επαφές και ομαδικές δραστηριότητες θ’ απασχολήσουν περισσότερο εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι φίλοι να ζητήσουν τη βοήθεια σας σήμερα. Χαμηλοί τόνοι και τάση εσωστρέφειας θα επικρατήσουν από το μεσημέρι και μετά, επηρεάζοντας αρχικά εσάς των πρώτων ημερών. Δυσκολεύεστε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα αλλά και τη σκέψη σας γενικότερα και δεν αποκλείεται να σας χαρακτηρίσει έντονη μυστικοπάθεια. Το ένστικτο και η φαντασία σας ενισχύονται και μπορεί να γίνουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Επαγγελματικά θέματα και επιδιώξεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους διδύμους των τελευταίων ημερών. Άγχη και ανασφάλειες ταλαιπωρούν πολλούς από εσάς επηρεάζοντας τη διάθεσή σας. Μπορεί να κάνετε σχέδια ή όνειρα για την αποκατάστασή σας και αυτό δεν είναι κακό αφού από το καλοκαίρι ο Δίας θα σας βοηθήσει να τα υλοποιήσετε, δίνοντας σας ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Έντονη κοινωνική δραστηριότητα προκύπτει από το μεσημέρι και μετά, ενώ ενισχύονται οι σκέψεις για μια συλλογική δουλειά, ή για την ένταξή σας σε μια κοινωνική ομάδα. Συναντήσεις με φίλους αλλά και καινούργιες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές σήμερα.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η φαντασία σας καλπάζει και ενισχύεται η ανάγκη σας για περιπέτεια και ανανέωση. Όσο περνά η μέρα, το κλίμα αισιοδοξίας υποχωρεί, δίνοντας τη θέση του σε ένα κλίμα ανασφάλειας.  Πίεση και άγχος σας δημιουργούν οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και η ανάγκη για καινούργια δεδομένα ενισχύεται. Πολλοί θα επιδιώξετε συζητήσεις και επαφές, προσπαθώντας να προωθήσετε καινούργια σχέδια που μπορεί ν’  αφορούν τόσο την επαγγελματική, όσο και την κοινωνική σας αποκατάσταση. Κάντε προσεκτικά βήματα, αποφεύγοντας να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Λέων 23/07-23/08: Οι προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά και τις εκκρεμότητες σας προς τρίτους θα συνεχίσουν και σήμερα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Το ένστικτό σας μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο σε οικονομικούς χειρισμούς, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε σχέσεις και συνεργασίες οικονομικής εξάρτησης. Το κλίμα γίνεται καλύτερο από το μεσημέρι και μετά, καθώς η αισιοδοξία σας ενισχύεται και θα σας παρασύρει σε ταξίδια που θα σας ανανεώσουν. Καινούργια σχέδια και προοπτικές προωθούνται, ενώ πολλοί από εσάς ίσως σκέφτεστε να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.        
Παρθένος 24/08-23/09: Η διάθεσή σας σήμερα θα εξαρτηθεί από το κλίμα που επικρατεί τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σας σχέσεις. Η συμπεριφορά του συντρόφου ή των συνεργατών σας επηρεάζουν άμεσα, ενώ πιθανή αστάθεια στα συναισθήματα σας, μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις ή ακόμη και σε ρήξη. Κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά, επηρεάζοντας περισσότερο εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι φαίνετε να τ’ αντιμετωπίζετε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Ωστόσο θα χρειαστεί ν’ αποφύγετε παρορμητικές επιλογές ή εντάσεις με άτομα που συνδέεστε ή εξαρτάστε οικονομικά.
Ζυγός 24/09-23/10: Δύσκολα θα βάλετε τάξη σήμερα στην καθημερινότητα σας και το πιο πιθανό είναι να επικρατήσει χάος. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές ενώ για εσάς των τελευταίων ημερών μπορεί να υπάρξει άγχος και ταλαιπωρία σε θέματα δουλειάς ή καθημερινότητας. Πολλοί ίσως θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και ψάχνετε τρόπο διαφυγής. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και προσέξτε την υγεία σας.   Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι σχέσεις από το απόγευμα και μετά. Επανεξετάζετε τα δεδομένα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις  και σκέφτεστε τα πιθανά ενδεχόμενα. Ο παρορμητισμός και η ανάγκη για αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα ενισχύονται και καλό θα ήταν να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.  Προσέξτε το λόγο σας γιατί μπορεί να γίνει αιχμηρός και να πληγώσετε τους άλλους.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευχάριστο και δημιουργικό το κλίμα σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, επικεντρώνεστε σε πράγματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορούν να σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Οι προσωπικές σχέσεις βελτιώνονται, ενώ μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα και τα παιδιά (αν είστε γονείς). Ζητήματα δουλειάς ή υγείας, έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  Οι υποχρεώσεις αυξάνονται όμως και η αποφασιστικότητα σας ενισχύεται και σας βοηθά να προωθήσετε ιδέες και σχέδια που είχατε κάνει. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα δεδομένα σε δουλειά και καθημερινότητα είναι πολύ πιθανό,  ωστόσο δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. 
Τοξότης 23/11-21/12: Τάσεις μελαγχολίας ή νοσταλγίας μπορεί να επικρατήσουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων σας ταλαιπωρούν και σας κάνουν, άλλες φορές να νοσταλγείτε στιγμές από το παρελθόν και άλλες, να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε πιο κοντά σε άτομα της οικογενείας. Η δημιουργικότητα αλλά και η διάθεσή σας τονώνονται από το μεσημέρι και μετά δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε βήματα προόδου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καινούργιες ιδέες και δημιουργικά σχέδια προωθούνται με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Τα αισθηματικά ευνοούνται και καινούργιοι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή σας, μπορεί να δώσουν νέο νόημα στην προσωπική σας ζωή.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πολλές οι υποχρεώσεις σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών και οι ρυθμοί ανεβαίνουν.  Φίλοι ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας, κάνοντας τη μέρα δύσκολη και απαιτητική κάποιες φορές. Οι εξελίξεις σε σπίτι και οικογένεια τρέχουν από το μεσημέρι και μετά και νέα δεδομένα μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών. Κάποιοι από εσάς μπορεί να θεμελιώνετε ένα καινούργιο σχέδιο αυτή τη περίοδο, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως λόγω δουλειάς ή επαφών στο εξωτερικό ν’ αλλάξετε τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Όπως και να έχει, φανείτε προσεκτικοί και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποιείστε τη λογική και την υπευθυνότητα σας, αποφεύγοντας παρορμητικές επιλογές.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά θέματα θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται ν’ αγχόσουν αρκετούς από εσάς. Ίσως τις τελευταίες ημέρες κάνατε αρκετά έξοδα που σας έβγαλαν εκτός προϋπολογισμού και τώρα δυσκολεύεστε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν σιγά-σιγά μετά το μεσημέρι και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, με αποφασιστικότητα και  αισιοδοξία προσπαθείτε να δρομολογήσετε καινούργια σχέδια και ιδέες. Η κοινωνικότητα σας ενισχύεται και πολλοί από εσάς θα έχετε επαφές, συζητήσεις αλλά και νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σε πολύ καλή διάθεση και γεμάτοι ενέργεια είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Ο συναισθηματισμός σας ενισχύεται ενώ επικεντρώνεστε κυρίως στα προσωπικά σας. Πολλοί θ’  ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση και γενικότερα πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο από το απόγευμα και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών κάνετε σχέδια, συζητήσεις και σκέψεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στα οικονομικά. Πολλοί ίσως οργανώνετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας για  να νιώθετε πιο ασφαλείς, αλλά όπως και να έχει, επικρατεί αστάθεια στα οικονομικά και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και να μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα.   
AstroMeleti