Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες Προβλέψεις 01/09/2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!
Η σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στο ζυγό, διατηρώντας την ευγένεια αλλά και τη διπλωματία στις σχέσεις μας. Δεν θέλουμε να έρθουμε σε ρήξη με τους άλλους και γι αυτό το πιθανότερο είναι να γίνουμε υποχωρητικοί.  Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας η σελήνη περνά στο σκορπιό κάνοντας μας πιο διεκδικητικούς και απαιτητικούς, ακόμα και αν δεν το δείχνουμε.
Κριός 21/03-20/04: Τα καλώς ή κακώς κείμενα στις σχέσεις έχουν έρθει στο προσκήνιο, επηρεάζοντας τη διάθεση σας αλλά και τις αποφάσεις σας. Η επικοινωνία είναι πιο εύκολη σήμερα και η σκέψη πιο καθαρή, βοηθώντας σας  να οδηγηθείτε σε ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο, δεν είναι καλές μέρες για να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν μια σχέση γιατί εύκολα μπορεί να έρθετε σε ρήξη. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων σας προβληματίζουν έντονα και δεν σας επιτρέπουν να δράσετε όπως θα θέλατε. Φίλοι σας βοηθούν να ξεφύγετε από την πίεση και σας υπόσχονται ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές...
Ταύρος 21/04-21/05: Με τον Δία στο ζώδιο σας και τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, διανύεται μια άκρως δημιουργική αλλά και ερωτική περίοδο. Όμως τις τελευταίες μέρες εργασιακά ή θέματα υγείας σας απασχολούν και σας κουράζουν.  Προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν στην επικοινωνία σας με άτομα της οικογενείας αλλά και καθυστερήσεις σε ότι αφορά ακίνητα. Ωστόσο σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε κάποια επιφυλακτικά βήματα για την προώθηση σχετικών ζητημάτων.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέλετε να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής των άλλων και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και σε προκλητικές συμπεριφορές. Αρκετά έξοδα προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Κοινωνικά ή φίλοι σας παρασύρουν σε δαπάνες που δεν είχατε υπολογίσει.  Η επικοινωνία με συγγενείς και  άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βελτιώνετε, ενώ μετακινήσεις και αλλαγές σε ότι αφορά το σπίτι, είναι πολύ πιθανές.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο Άρης στο ζώδιο σας συνεχίζει να σας χαρίζει ενέργεια, δύναμη και τόλμη, όμως αν δεν καταφέρετε να τα διοχετεύσετε κάπου παραγωγικά όλα αυτά, είναι σίγουρο ότι θα έχετε εκνευρισμό και ένταση.  Περισσότερο επηρεάζεστε αυτή τη περίοδο, όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Ιουλίου. Καλό θα ήταν ν’ ασχοληθείτε με κάτι δραστήριο για να εξωτερικεύσετε την ενέργεια που κρύβετε μέσα σας. Ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Αντίθετα ιδέες που έχετε για την τόνωση των οικονομικών σας θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά.
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα ενδείκνυται για να κάνετε επαφές, να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε  σε συμφωνίες. Παρασκηνιακή δράση δεν ευνοείτε, ενώ οι χαμηλοί ρυθμοί και η παθητικότητα που διατηρείται το τελευταίο διάστημα  αποτελούν εμπόδια  στην εξέλιξή σας. Ένα ταξίδι ή ένα σχέδιο που οργανώνατε ίσως αναβληθεί ή ακυρωθεί.         
Παρθένος 24/08-23/09: Το ζητούμενο σήμερα είναι η ισορροπία και η αρμονία, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθηματικά. Η εξέλιξη ενός στόχου μπορεί να διακοπεί, ενώ εκνευρισμοί και εντάσεις θα υπάρξουν με φίλους. Μην εμπλέξετε οικονομικά και φίλους. Παρασκηνιακές επαφές ευνοούνται σήμερα ενώ αν έχετε κάποιες επαγγελματικές ιδέες, καλό θα ήταν να τις κρατήσετε κρυφές.     
Ζυγός 24/09-23/10: Στο προσκήνιο παραμένετε στο ξεκινήματος της ημέρας, όμως από το μεσημέρι και μετά, σιγά-σιγά θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θ’ αφορούν τα οικονομικά. Κοινωνικές επαφές ευνοούνται και δημιουργούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και καλύτερη δικτύωση. Δυσκολίες υπάρχουν σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις σε  σχέσεις ή συνεργασίες. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι ρυθμοί θ’ αρχίσουν να ανεβαίνουν, ξεκινώντας από εσάς των πρώτων ημερών.  Η ζωτικότητα σας αυξάνετε και γίνεστε πιο δραστήριοι. Ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά. Συμφωνίες, επαφές και συζητήσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα προχωρήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να εκφράσετε με ευκολία τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες σας και να  κερδίσετε την αναγνώριση των ανωτέρων. Σχέδια ή ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί για κάποιο λόγω να διακοπούν ή ν’ αναβληθούν σήμερα. Εντάσεις και διαπληκτισμοί με συγγενείς εξ αγχιστείας είναι πολύ πιθανοί.       
Τοξότης 23/11-21/12: Ευνοϊκή μέρα για να ανακοινώσετε τα σχέδια σας και να συζητήσετε γι’ αυτά, στοχεύοντας σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Φίλοι μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με άτομα που θα στηρίξουν τις απόψεις σας αλλά και εσείς δεν πρέπει να μείνετε μέσα σήμερα. Δυσκολίες προκύπτουν για θέματα που αφορούν οικονομικά και θα επηρεάσουν περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι μάλλον δεν θα καταφέρετε να βρείτε τις οικονομικές πηγές που θέλατε.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε την αρμονία σήμερα στον επαγγελματικό χώρο. Οι ισορροπίες είναι δύσκολες και χρειάζονται λεπτές κινήσεις για να διατηρηθούν, τόσο σε προσωπικές όσο και επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες τώρα είναι εύθραυστες. Επικεντρωθείτε μόνο στα θετικά που συμβαίνουν αυτό τον καιρό. Οργανώστε ταξίδια και ανοίξτε τους ορίζοντες σας με όποιο τρόπο μπορείτε. Οικονομικές συμφωνίες  ή συζητήσεις ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα.   
 Υδροχόος 21/01-19/02: Ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις και επαφές με το σύντροφο ή συνεργάτες. Μπορείτε να εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματα σας και να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, ενώ και οι  επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να γίνουν καλύτερες, όπως επίσης και να υπάρξουν νέες συνεργασίες, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους υδροχόους των τελευταίων ημερών. Προβλήματα με  εργασιακά ή ένα θεματάκι υγείας, μπορεί να προκύψουν για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Φεβρουαρίου.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από εργασιακά ευνοούνται σήμερα. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε στην αναζήτηση μιας δουλειάς ή στη βελτίωση της ήδη υπάρχουσας εργασίας σας. Θέματα υγείας προωθούνται και γραφειοκρατικά προβλήματα λύνονται π.χ. με ασφαλιστικά ταμεία κλπ.  Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να γίνεται πολύ προκλητικοί ή δογματικοί προσπαθώντας να κάνετε το δικό σας.   
AstroMeleti