Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/09/2011

Η σελήνη θα βρίσκετε στο Σκορπιό σήμερα, δημιουργώντας μας την ανάγκη να δούμε πιο ουσιαστικά και βαθύτερα όσα συμβαίνουν μέσα μας αλλά και γύρω μας. Ίσως γίνουμε πιο επικριτικοί, ενώ η ένταση των συναισθημάτων μας πολλαπλασιάζετε και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος.  Μυστικοπάθεια, ζήλεια και καχυποψία είναι πολύ πιθανά σήμερα.
Κριός 21/03-20/04: Τα συναισθήματα σας είναι πιο έντονα και οτιδήποτε τα διεγείρει σας προσελκύει σήμερα. Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται ενώ η δουλειά φαίνετε να σας ευχαριστεί  και να σας δίνει ηθική ή και υλική ανταμοιβή. Ένα ζήτημα υγείας μπορεί να προκύψει και χρειάζεται την προσοχή σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα τώρα να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας αλλά και να νιώσετε ευεξία.   Άσκοπα έξοδα η επιπόλαιες οικονομικές επιλογές προκύπτουν για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Απριλίου. Χρησιμοποιείστε τη λογική και όχι το συναίσθημα για να πάρετε αποφάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Τα συναισθήματα για το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας είναι έντονα σήμερα. Εύκολα μπορεί να παθιαστείτε θετικά αλλά και να γίνεται πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες. Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει και σας δίνει τη δυνατότητα να ευχαριστηθείτε το φλερτ και τον έρωτα. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Αποφύγετε τις υπερβολές λόγω υπεραισιοδοξίας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν σήμερα, τόσο  σε εργασιακά, όσο και σε οικογενειακά ζητήματα. Νέες οικονομικές πηγές μπορεί να προκύψουν από το σπίτι ή θα έχετε μια αξιόλογη βοήθεια από την οικογένεια σας. Αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο ή σε θέματα σπιτιού ευνοούνται και θα μπορούσατε να προωθήσετε σήμερα σχετικά ζητήματα.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού σας γεμίζει  αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Συζητήσεις για εργασιακά και οικονομικά ευνοούνται, ενώ νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα ίσως σας φανούν χρήσιμες. Κοινωνικές  υποχρεώσεις μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε κάποιες προσωπικές σας επιθυμίες. Φίλοι ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας.  
Λέων 23/07-23/08: Σε οικογενειακά ζητήματα φαίνετε να επικεντρώνεστε σήμερα και ίσως αμελήσετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις προκύπτουν κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 3 Αυγούστου, ενώ σας δίνονται ευκαιρίες να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα.          
Παρθένος 24/08-23/09: Έντονα δραστήρια και επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, θα σας χαρίσει ευκαιρίες για να προωθήσετε τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά σας σχέδια. Ωστόσο κάποιοι μπορεί να νιώσετε όμηροι της ρουτίνας σας και των καθημερινών σας υποχρεώσεων και αυτό θα σας εκνευρίσει οδηγώντας σας σε επιπόλαιες και ακραίες αποφάσεις.   
Ζυγός 24/09-23/10: Συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες σας φορτίζουν συναισθηματικά σήμερα και ίσως σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες οικονομικές επιλογές. Η μέρα ενδείκνυται για ξεκούραση και ηρεμία.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Στο ζώδιο σας βρίσκετε σήμερα η σελήνη, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικά ζητήματα. Καλώς και κακώς κείμενα της προσωπικής σας ζωής έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντας σας κάποιες φορές να λειτουργείτε προκλητικά και επιπόλαια απέναντι στους άλλους. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να βρεθούν στη κόψη του ξυραφιού γιατί λειτουργείτε με το σύνδρομο του «όλα ή τίποτα». Φίλοι θα σας βοηθήσουν και μπορείτε να βρείτε διέξοδο σε ευχάριστες κοινωνικές επαφές.           
Τοξότης 23/11-21/12: Η ζωτικότητα σας είναι πεσμένη και θα θέλατε να μείνετε μόνοι, μακριά από την κουραστική σας καθημερινότητα. Κάποιοι σκέφτεστε έντονα το ενδεχόμενο της κοπάνας σήμερα ή απλώς θα αμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά. Παρόλα αυτά σας δίνεται η δυνατότητα σήμερα να κάνετε ένα μικρό απολογισμό σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης και να κάνετε σχέδια ή να πάρετε αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας.  Ευκαιρίες υπάρχουν, απλά πρέπει να τις αρπάξετε.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πολλές θα είναι οι κοινωνικές επαφές σήμερα, ενώ φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν.  Καινούργια σχέδια και προοπτικές έρχονται στο προσκήνιο, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις αρχές Ιανουαρίου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό, ενώ ευνοούνται υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό ή σπουδές.       
 Υδροχόος 21/01-19/02: Επαγγελματικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα επικεντρωθείτε σ’ αυτά, αμελώντας σπίτι και οικογένεια. Επαγγελματικές σας επιθυμίες μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με άτομα της οικογενείας. Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα προωθούνται και θα μπορούσατε σήμερα να προωθήσετε συνεργασίες ή σχέσεις με οικονομικό υπόβαθρο.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ανανεωτικό το κλίμα σήμερα. Η σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, τονίζει την ανάγκη σας για καινούργια πράγματα και απομάκρυνση από τη ρουτίνα. Ωστόσο θα χρειαστεί να βρείτε λίγο χρόνο για τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας, όσο και αν σας πιέζει αυτό. Συζητήσεις ή συναντήσεις για επαγγελματικούς λόγους είναι πολύ πιθανές. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας αλλά και να προωθήσετε πιθανές συνεργασίες. Το πάθος θα είναι έντονο, ενώ δεν θα λείψουν ζήλιες και πείσματα.   

AstroMeleti