Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 04/08/2011

Στο ζυγό παραμένει και σήμερα η σελήνη κάνοντας μας πιο κοινωνικούς και πιο διπλωμάτες στην προσπάθεια μας να φέρουμε ισορροπίες και αρμονία στη ζωή μας. Το εξάγωνο Ερμή Άρη μας κάνει πιο δημιουργικούς και παραγωγικούς. Η αντίδρασή μας είναι άμεση στις προκλήσεις, ενώ θα μπορούσαμε εύκολα να υλοποιήσουμε ιδέες και σχέδια. Με τον Ερμή όμως σε ανάδρομη πορεία μάλλον οι προσπάθειες μας θα βρίσκουν τοίχο  και θα σπαταλήσουμε πολύ ενέργεια χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Κριός 21/03-20/04:  Σημαντικές αλλαγές γίνονται μέσα σας αλλά και στη ζωή σας. Κάποιοι συνειδητοποιείτε τώρα πράγματα που δεν είχατε καν φανταστεί. Ευτυχώς αυτή τη περίοδο ο ήλιος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά.  Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θ’ απασχολήσουν περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα σας ωθούν να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα και να πάρετε αποφάσεις για το ποιοι θέλετε να μείνουν στη ζωή σας και ποιοι όχι. Οι εξελίξεις στη δουλειά ευνοούν την επικέντρωσή σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές αλλά με οργάνωση και πρόγραμμα μπορείτε να τα καταφέρετε. Προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας πιέζουν για αλλαγές στη δουλειά ή την καθημερινότητα σας.     Συζητήσεις που θα κάνετε με αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα ολοκληρωθούν ή δεν θα καταφέρετε να βγάλετε συμπεράσματα. Μυστικά σχέδια και κρυφές συζητήσεις ευνοούνται. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις  και πράγματα της καθημερινότητας που πρέπει να γίνουν, οπότε δύσκολα θα βρείτε τον ελεύθερο χρόνο που θέλετε για να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Έξοδα προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, με αφορμή την οικογένεια ή το σπίτι.
Καρκίνος 22/06-22/07: Υποχρεώσεις και έξοδα για την οικογένεια και το σπίτι σας κουράζουν σήμερα. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν προβλήματα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορεί να έχετε κάποια απρόσμενα έσοδα. Ιδέες σχέδια και συζητήσεις που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά, δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά, τουλάχιστον μέχρι τον άλλο μήνα.
Λέων 23/07-23/08: Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει αλλά ευτυχώς ο ήλιος στο ζώδιο σας  ανανεώνει και σας γεμίζει ενέργεια και ενθουσιασμό. Νιώθετε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδια σας, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση. Καθυστερήσεις και προβλήματα στα οικονομικά θα ταλαιπωρήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών και θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια δραστηριοποίησης και εξέλιξης.  Κρατήστε τα σχέδια σας κρυφά.  
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά ζητήματα σας ταλαιπωρούν και μπορεί να σας γεμίζουν ανασφάλειες και φόβο. Μην πιέζετε καταστάσεις για να βρείτε λύσεις τώρα.  Είναι περίοδος που πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς και να ξεκουραστείτε για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.  Πάρτε το χρόνο σας, ξανασκεφτείτε τους στόχους και τα σχέδια  και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.  Αν σας δοθεί σήμερα η ευκαιρία να κοινοποιήσετε κάποια σχέδια, κάντε το με λίγα λόγια και ουσιαστικά.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε μπορεί να είναι πολλές όμως με πολύ δουλειά και πειθαρχεία θα τα καταφέρετε. Κούραση, δυσκολίες ή προβλήματα αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας. Φίλοι βρίσκονται κοντά σας αυτή τη περίοδο και σας βοηθούν να δείτε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά. Επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών και θα μπορούσατε εύκολα να υλοποιήσετε τώρα κάποιες ιδέες σας, όμως δεν θα είναι εύκολο να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του μήνα, οπότε κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε χαμηλούς ρυθμούς κινήστε και σήμερα, ενώ η παρασκηνιακή διαχείριση κάποιων σχέσεων βοηθά στην προώθηση ενός στόχου.  Απ’ ότι φαίνεται ενεργείτε βάση σχεδίου και στρατηγικής. Η επικοινωνία με φίλους ή συνεργάτες γίνεται μετ’ εμποδίων ενώ η κοινωνική σας ζωή δεν είναι όπως θα θέλατε αυτό το διάστημα.      
Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα σε φιλικές σας σχέσεις που θα επηρεάσου κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Αποφύγετε να μπλέξετε φίλους με οικονομικά. Όπως και να έχει, ο ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα, σας φτιάχνει τη διάθεση και σας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους και θετικούς. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές και να ανανεωθείτε.   Επαγγελματικά σχέδια και ιδέες μπλοκάρονται και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε επενδύσεις και έξοδα για την υλοποίηση τους. Η προσπάθεια σας να συναντήσετε ή να συζητήσετε με κάποιο προϊστάμενο ή ανώτερο γενικότερα, θα πέσει στο κενό.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Επαγγελματικά και θέματα καριέρας ή αποκατάστασης, έρχονται στο προσκήνιο και ενώ από την μία ευνοούν  οικονομικά εσάς των πρώτων ημερών απ’ την άλλη προβληματίζουν και γεμίζουν υποχρεώσεις, διλλήματα και κούραση τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου.  Αποφάσεις και σχέδια επανεξετάζονται και καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις ως και το τέλος του μηνός. Ένα ταξίδι μπορεί ν’ ακυρωθεί ή ν’ αναβληθεί για εσάς των πρώτων ημερών.    
 Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έχουν έρθει στο προσκήνιο και σήμερα μπορούν να προωθηθούν με ευκολία. Κάποιοι είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε μια σχέση. Συζητήσεις ή σκέψεις για επενδύσεις στη δουλειά, πέφτουν στο κενό σήμερα ή δεν θα έχουν τ’ αποτελέσματα που θέλετε.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πάθει και έντονα συναισθήματα κρύβει η μέρα. Παιχνίδια εξουσίας στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανά. Οικονομικές υποχρεώσεις και λάθει του παρελθόντος,  προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και σας βάζουν περιορισμούς. Θέματα υγείας και εργασιακά ευνοούνται. Γενικότερα οι ιχθείς θα πρέπει να προσέξετε με τα οικονομικά σας αυτή τη περίοδο, γιατί ο ενθουσιασμός, σας παρασύρει και κάνετε περιττά έξοδα.
AstroMeleti