Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24/08/2011

Στο σπίτι της,  θα βρίσκετε από σήμερα η σελήνη με την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου και θα μας  κάνει πιο συναισθηματικούς αλλά και πιο ανοικτούς στις ανάγκες των άλλων. Ανασφάλειες και τάσεις εξάρτησης μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους λόγω υπερευαισθησίας ή αδυναμίας χειρισμού κάποιας κατάστασης.    Οικογένεια και ακίνητα με κάποιο τρόπο θα μας απασχολήσουν.
Κριός 21/03-20/04: Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο είναι πολλές, όμως συναισθηματικοί λόγοι, ανασφάλειες αλλά και η οικογένεια μπορεί να σας κρατούν πίσω. Αν παραμείνετε ήρεμοι και δεν σας επηρεάσουν τα έντονα συναισθήματα που κρύβεται μέσα σας και είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσουν τώρα, η μέρα θα είναι δημιουργική και ευχάριστη, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εργασιακό επίπεδο...
       
Ταύρος 21/04-21/05: Η μέρα σας σήμερα φαίνετε φορτωμένη με υποχρεώσεις, που κατά κύριο λόγο αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Δύσκολα θα καταφέρετε να ξεφύγετε για ν’ ασχοληθείτε με δικά σας θέματα. Όλο αυτό δεν αποκλείεται να σας πιέσει συναισθηματικά και να δημιουργήσει κάποιες εκρήξεις, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο η αυτοπεποίθηση σας παραμένει ψηλά όπως και το ενδιαφέρον για ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο. Συναισθηματικές υποθέσεις προωθούνται και πολλοί θα διασκεδάσετε στο σπίτι, βλέποντας αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και καλείστε (κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου) να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και οικονομικών υποχρεώσεων.   Από την άλλη, στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα γίνονται καλύτερα και θα μπορούσατε σήμερα, μέσα από συζητήσεις, να διευθετήσετε πιθανές διαφορές και προβλήματα. Αλλαγές σε θέματα σπιτιού είναι πολύ πιθανές ενώ κάποιοι θα κάνετε έξοδα που αφορούν το σπίτι και την αισθητική του.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Η ενάργεια σας αυξάνετε σήμερα και νιώθετε πιο δυνατοί με την είσοδο της σελήνης στο ζώδιο σας. Το κλίμα δεν είναι τόσο ευχάριστο με το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη και αυτό γίνεται πιο έντονο σήμερα που εσείς επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και τα θέλω σας. Ωστόσο θα μπορούσατε να περάσετε καλά με φίλους. Ευνοούνται επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και μικρές αποδράσεις. 
Λέων 23/07-23/08: Οι ρυθμοί σας πέφτουν σήμερα και δύσκολα θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Προβλήματα και αντιδράσεις συνεργατών μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Παρόλα αυτά είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας και καλό θα ήταν να προωθήσετε σχετικά θέματα με διακριτικότητα ή μυστικότητα.  Ίσως έχετε κάποια έμπνευση, μια ιδέα που θα βοηθήσει να τονώσετε τα οικονομικά σας.     
Παρθένος 24/08-23/09: Η ζωτικότητα αλλά και η διάθεσή σας, μέρα με τη μέρα θα βρίσκονται και πιο ψηλά, δίνοντας σας τη δυνατότητα να προωθήσετε στόχους και σχέδια. Ωστόσο σήμερα είναι πιθανό σε κάποιοι να σας απογοητεύσουν ή να σταθούν εμπόδιο σε προσωπικές σας επιδιώξεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητο να σας χαλάσει τη διάθεσή.        
Ζυγός 24/09-23/10: Επαγγελματικά ζητήματα και ανασφάλειες που αφορούν την αποκατάστασή σας έρχονται στο προσκήνιο και ίσως σας βάλουν σε αντιπαράθεση με άτομα της οικογενείας.  Απρόβλεπτες εξελίξεις ή  αλλαγές σε μια σχέση προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Ίσως συνειδητοποιήσετε πράγματα που θα σας βάλουν σε διαδικασία σκέψης για μια σχέση ή συνεργασία. Καλό θα είναι να μείνετε χαλαροί αυτή τη περίοδο και να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ανάμεσα στη λογική και τις επιθυμίες σας θα βρεθείτε σήμερα, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ανασφάλειες για το μέλλον και τις αποφάσεις που έχετε πάρει έρχονται να σας ταλαιπωρήσουν, όμως οι αλλαγές πρέπει να γίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και επιλέξτε να βγείτε, να  διασκεδάσετε με φίλους και να διευρύνετε τον κύκλο σας γνωρίζοντας καινούργιους φίλους.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικές υποχρεώσεις ή η διαχείριση των οικονομικών μέσα σε μια σχέση η συνεργασία, θα σας προβληματίσουν σήμερα και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πιθανές αλλαγές που πρέπει να γίνουν σ’ ότι αφορά εισοδηματικές πηγές. Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα και θέματα αποκατάστασης γενικότερα,  τα οποία ευνοούνται σήμερα.       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συγκρούσεις και προβλήματα κρύβει η μέρα, τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις, τις οποίες θεωρείτε εμπόδιο στην εξέλιξη σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες και προωθήστε τα επαγγελματικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό,  είναι πολύ πιθανό αυτή τη περίοδο και θα σας βοηθούσε.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Κουραστική είναι η μέρα σήμερα, ενώ πολλά από τα πράγματα που έχετε να κάνετε, αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Εργασιακά ζητήματα ή κάποιο πρόβλημα υγείας έρχονται στο προσκήνιο και  σας φορτίζουν συναισθηματικά. Εκνευρισμός και εκρήξεις θα υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για ατυχήματα λόγω του εκνευρισμού και της έντασης. Ωστόσο οικονομικά ζητήματα θα μπορούσαν να βρουν λύσεις σήμερα κάνοντας σας να νιώσετε καλύτερα. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ευχάριστη και δημιουργική η διάθεσή σας σήμερα. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη για διασκέδαση, έρωτα και χαρά, όμως κοινωνικές υποχρεώσεις και στόχοι δεν σας επιτρέπουν να κάνετε ότι θέλετε χωρίς να νιώσετε τουλάχιστον ενοχές.  Προβλήματα και συγκρούσεις με φίλους είναι πολύ πιθανά. Ωστόσο σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα ν’ ασχοληθείτε μόνο μ’ αυτά.    
AstroMeleti