Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16/08/2011

Η σελήνη παραμένει στους Ιχθείς τονίζοντας την ανάγκη μας να δραπετεύσουμε από την πραγματικότητα κάνοντας όνειρα για τη ζωή και το μέλλον μας. Η σύνοδος Ήλιου Αφροδίτης και Ερμή Αφροδίτης είναι πολύ ευνοϊκή, αρχικά για Λέοντες, κριούς και τοξότες του  τρίτου δεκαήμερου και αμέσως μετά για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο των άλλων ζωδίων. Συναισθηματικά, οικονομικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα ευνοούνται και θα πρέπει να τα προωθήσετε. Ευχάριστες συναντήσεις-συζητήσεις και καλά νέα μας χαροποιούν και μας βοηθούν, όμως με τον Ερμή ανάδρομο δεν θα βγουν εύκολα συμπεράσματα και θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο.
Κριός 21/03-20/04:  Μπορεί η διάθεση σας να μην είναι και η καλύτερη σήμερα. παρόλα αυτά είστε πιο εξωστρεφείς και δημιουργικοί. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές και  συναντήσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να διασκεδάσετε ενώ μπορεί παράλληλα να σας βοηθήσουν τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.  Καλά νέα ή πληροφορίες που μαθαίνετε σας χαροποιούν. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα  γιατί μπορεί να παρασυρθείτε θέλοντας να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας...  
     
Ταύρος 21/04-21/05: Το σπίτι και η οικογένεια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα και θα μπορούσατε με ευκολία να προωθήσετε υποθέσεις που έχουν σχέση μ’ αυτά. Μέσα από τη συζήτηση θα καταφέρετε να βελτιώσετε οικογενειακές σχέσεις που είχαν ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα και να κάνετε καλύτερη την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι.  Κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε υποθέσεις που αφορούν ακίνητα και οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση στο σπίτι όπου θα διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ευχάριστη μέρα, γεμάτη ευκαιρίες για συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.   Κοντινά ταξίδια και εκδρομές θα ικανοποιήσουν τουλάχιστον εσάς του τελευταίου δεκαημέρου.  Φίλοι από το παρελθόν επιστρέφουν και θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι, ενώ κατασταλάζετε με σχέδια ή ιδέες που είχατε παλιότερα και τώρα τα επανεξετάζετε. Ωστόσο κάποιοι συνεχίζετε να είστε προβληματισμένοι με τη ζωή σας γενικότερα.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Ανανεωτικό και ευχάριστο το κλίμα σήμερα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς των τελευταίων ημερών που βλέπετε τα οικονομικά σας με κάποιο τρόπο να βελτιώνονται. Συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από οικονομικά ευνοούνται σήμερα, ενώ και σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα είναι καλά για εσάς.   
Λέων 23/07-23/08: Αν και οι ανασφάλειες γύρω από οικονομικά και ανεξαρτητοποίηση συνεχίζουν ν’ απασχολούν κάποιους από εσάς, η μέρα σήμερα  είναι πολύ καλή και κρύβει ευχάριστα νέα και  συναντήσεις, κυρίως για εσάς του τελευταίου δεκαημέρου. Η γοητεία και η λάμψη που εκπέμπετε, σας φέρνουν στο επίκεντρο της προσοχής, δημιουργώντας έτσι τις ευκαιρίες για βελτίωση των σχέσεων ή καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους που θα στηρίξουν τις επιδιώξεις και τα σχέδια σας.  
Παρθένος 24/08-23/09: Αν και υποθέσεις που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση μπορεί να σας απασχολούν, δεν φαίνετε να  έχετε τη διάθεση να μπείτε σε αντιπαραθέσεις. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, η μέρα είναι πολύ χαλαρή και ήρεμη αφού θα προτιμήσετε να αποσυρθείτε από τα καθημερινά επιλέγοντας να απομονωθείτε. Η διαίσθηση και η έμπνευση σας ισχυροποιούνται και δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες ευφάνταστες ιδέες που θα πρέπει να τις κρατήσετε κρυφές. Παρασκηνιακές συζητήσεις και συναντήσεις ευνοούνται σήμερα ενώ είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να εμπλακούν σε μια παρασκηνιακή σχέση.           
Ζυγός 24/09-23/10: Εργασιακά ή θέματα υγείας συνεχίζουν και σήμερα να σας απασχολούν ενώ τα πράγματα είναι θετικά κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Έντονη και ευχάριστη κοινωνική ζωή σας δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσετε αλλά και να δικτυωθείτε. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.   
 Σκορπιός 24/10-22/11: Και η σημερινή μέρα έχει ένα δημιουργικό αλλά και ερωτικό χαρακτήρα. Οι περισσότεροι έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάσουν. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε και γίνεται πολύ προκλητικοί στην προσπάθεια σας να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής  και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων.  Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, σε ότι αφορά ζητήματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης. Κάντε επαφές και συζητήσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την καριέρα και τους στόχους σας.     
Τοξότης 23/11-21/12: Οικογένεια και υποθέσεις που αφορούν ακίνητα συνεχίζουν και σήμερα ν’ απασχολούν κάποιους από εσάς. Έντονη αισιοδοξία, πίστη και ενθουσιασμός βοηθά εσάς του τρίτου δεκαημέρου να πάρετε αποφάσεις και να  προωθήσετε τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.  Συναντήσεις με φίλους ή συνεργάτες από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, ανώτερες σπουδές και νομικά.        
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η έντονη δραστηριότητα αλλά και οι εκνευρισμοί συνεχίζουν και σήμερα για πολλούς από εσάς. Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που σας απασχολούν.  Μέσω συζητήσεων και διαπραγματεύσεων θα μπορούσατε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, δημόσια ταμεία κλπ.  Σε κάποιους δίνεται η δυνατότητα να βρούνε τρόπους για να διευθετήσουν τα οικονομικά μέσα σε μια συνεργασία ή να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους, ανεξαρτητοποιημένοι οικονομικά.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα οικονομικά βρίσκονται και σήμερα στο προσκήνιο. Άλλοι  προσπαθείτε να επαναπροσδιορίσετε έσοδα και έξοδα μειώνοντας έτσι τις ανασφάλειες σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να είναι προσεκτικοί γιατί ο  καταναλωτισμός μπορεί να τους παρασύρει σε περιττά έξοδα. Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία και τη λάμψη σας για να βελτιώσετε σχέσεις ή συνεργασίες που μπορεί έχουν προβλήματα αλλά σας ενδιαφέρει να παραμείνουν στη ζωή σας.  Επίσης θα μπορούσατε με ευκολία σήμερα να  επιδιώξετε καινούργιες συνεργασίες ή σοβαρές σχέσεις.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο επίκεντρο παραμένετε και σήμερα αφού η σελήνη θα βρίσκετε και σήμερα στο ζώδιο σας. Εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Το κλίμα στη δουλειά είναι ευχάριστο ενώ και η εικόνα που σχηματίζουν σήμερα για εσάς οι ανώτεροι σας είναι θετική και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να προωθήσετε τυχών επιδιώξεις σας.
AstroMeleti