Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15/08/2011

Στους Ιχθείς θα περάσει η σελήνη σήμερα κάνοντας το κλίμα πιο ήρεμο και συναισθηματικό. Το φιλανθρωπικό μας αίσθημα και η ευαισθησία για τις ανάγκες των άλλων τονίζονται τώρα. Η σκληρή πραγματικότητα μας κουράζει και αναζητούμε διεξόδους φυγής από αυτή. Προσέξτε τη διέξοδο που θα διαλέξετε και αποφύγετε αλκοόλ και χημικά.   

Κριός 21/03-20/04:  Οι ρυθμοί σας πέφτουν και τα πράγματα φαίνετε να ηρεμούν σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου νιώθετε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι ή σε κάποιο προσωπικό σας χώρο και ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτόν.  Οικογενειακά ζητήματα ευνοούνται και έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις και να βελτιώσετε  σχέσεις με κάποια  άτομα της οικογενείας.  Νέοι δρόμοι ανοίγουν για τα οικονομικά σας που δείχνουν σημάδια βελτιώσεις.  Πάρτε αποφάσεις και ανοίξτε τους ορίζοντες σας. Ωστόσο επαγγελματικά και προσωπική ζωή συνεχίζουν να σας δημιουργούν διλλήματα...  
      
Ταύρος 21/04-21/05: Έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας σήμερα. Θα βρεθείτε Κοντά σε φίλους και μαζί τους θα περάσετε ευχάριστα. Η δραστηριότητα σας αυξάνετε καθημερινά ενώ με θέματα της καθημερινότητας ασχολείστε κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί κοντά  στο τέλος Απριλίου. Καινούργιες ιδέες και σχέδια σας βοηθούν να θέσετε νέους στόχους στη ζωή σας. Σωστές συνεργασίες θα σας δώσουν λύσεις και θα σας βοηθήσουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και δεν θα είναι εύκολη μέρα για όσους από εσάς πιστεύετε ότι δεν έχετε κάνει τα σωστά βήματα στη ζωή σας αφού νιώθετε άσχημα με τ’ αποτελέσματα και τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζετε σήμερα. Τα έξοδα είναι πολλά κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου αλλά και οι υπόλοιποι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα ο καταναλωτισμός θα ενταθεί.  Ο σύντροφος ή κάποιοι κοντινοί σας συνεργάτες σας στηρίζουν.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Με τη σελήνη στους Ιχθείς και τον Άρη στο ζώδιο σας, η δημιουργικότητα σας τονίζετε και τα σχέδια σας εύκολα γίνονται πράξεις. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και τις ανασφάλειες και πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας αναδείξουν.  Φίλοι, κυρίως μέσα από τον εργασιακό χώρο σας βοηθούν ν’ ανοίξετε τα φτερά σας.
Λέων 23/07-23/08: Αίσθημα κούρασης ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα θα το νιώσετε και οι υπόλοιποι.  Απολογισμός για το τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα γυρνούν μες το μυαλό σας, ενώ μέσα από εσωτερικές αναλύσεις και διαδικασίες δημιουργείτε κίνητρα και παίρνεται αποφάσεις για το μέλλον σας. Παρασκηνιακές δραστηριότητες σήμερα σας ευνοούν.   Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας. Μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας για αναγνώριση και ικανοποίηση του εγώ σας.         
Παρθένος 24/08-23/09: Απέναντί σας βρίσκετε σήμερα η σελήνη, φωτίζοντας τις ανάγκες των άλλων. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι ίσως χρειάζονται τη βοήθεια σας, όμως δεν ξέρω πόσο διατεθειμένοι είστε να τους τη δώσετε. Ίσως γίνετε απρόβλεπτοι. Έντονη κοινωνική ζωή και φίλοι παρασύρουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ευνοϊκή περίοδος για να δικτυωθείτε, κάνοντας πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.   
Ζυγός 24/09-23/10: Κουραστική φαίνετε η μέρα, ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να νιώσετε μια αδιαθεσία ή να έχετε κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας. Αν και βρισκόμαστε στη μέση του κυριότερου μήνα των διακοπών, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται να ενδιαφέρετε περισσότερο και να έχετε ρίξει το μεγαλύτερο βάρος σας στη δουλειά και την αποκατάσταση σας.  Ασχοληθείτε με σημαντικά  ζητήματα σήμερα, αφήνοντας τα υπόλοιπα πίσω σας. Τα οικονομικά ευνοούνται ενώ μια σοβαρή οικονομική συνεργασία είναι πολύ πιθανή μέσα στο επόμενο διάστημα.  
 Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη δημιουργικότητα, ερωτισμός αλλά και ένα γενικότερα ευχάριστο κλίμα χαρακτηρίζει τη μέρα σας σήμερα.  Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και καλείστε να πάρετε πρωτοβουλίες, ν’ ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να κάνετε καινούργια πράγματα. Πολλοί επικεντρώνεστε σε ταξίδια, υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες.  Ζητήματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται σήμερα.  Προωθήστε ζητήματα σχέσεων χωρίς να κάνετε υπερβολές.      
Τοξότης 23/11-21/12: Ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο, προκύπτουν για πολλούς από εσάς σήμερα. Νέες προτάσεις και σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και νιώθετε αρκετά δυνατοί για να τα καταφέρετε. Οικονομικά ζητήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να βρείτε λύσεις για την τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων.  Αν ανήκετε στους Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Νοεμβρίου, η λίμπιντο σας έχει ανοδική πορεία ενώ η ερωτική σας διάθεση γίνεται όλο και πιο έντονη.  Οικογενειακά ζητήματα ή άτομα της οικογενείας, θα σας απασχολήσουν σήμερα.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πολλές συζητήσεις και ενδιαφέρουσες επαφές έχετε σήμερα. Έντονη δραστηριότητα και μετακινήσεις, σας ευχαριστούν αλλά  μπορεί και να σας κουράσουν.  Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται ενώ οι εντάσεις που μπορεί να υπήρχαν με το σύντροφο ή συνεργάτες, υποχωρούν. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε σήμερα να της ανοίξετε ένα παράθυρο.
Υδροχόος 21/01-19/02: Συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, προβληματίζοντας τους περισσότερους από εσάς.  Δουλειά και καθημερινότητα σας έχουν κουράσει αλλά σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους διαφυγής. Προσέξτε τα οικονομικά σας, αποφεύγοντας άσκοπες σπατάλες και έξοδα. Κοινωνικές επαφές στο χώρο του σπιτιού σας βοηθούν να περάσετε καλά αλλά και να προωθήσετε τα σχέδια σας.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο ζώδιο σας βρίσκετε από σήμερα η σελήνη, τονίζοντας τις ευαισθησίες και το συναισθηματισμό σας.  Επιλέγετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, ενώ το κλίμα είναι αισιόδοξο και ανανεωτικό για εσάς. Πολλοί μπορεί ν’ αποφασίσετε αλλαγές ακόμα και στην εμφάνιση σας. Έντονη δημιουργικότητα αλλά και ερωτική διάθεση έχουν όσοι γεννήθηκαν τέλος Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου.  Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις σήμερα μπορεί να φανούν πολύ εποικοδομητικές.  
AstroMeleti