Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11/08/2011

Η σελήνη παραμένει στον Αιγόκερο κρατώντας μας μέσα σε όρια και κανόνες που περιορίζουν την ελευθερία μας. Προσπαθούμε να βάλουμε τάξη στη ζωή μας αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο σήμερα. Η αντίθεση Άρη- Πλούτωνα είναι μια δύσκολη όψη που δημιουργεί έντονα συναισθήματα, πάθει και εμμονές που δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσουν τον καθένα από εμάς.  Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εμείς δεν πρέπει να αντιδράσουμε με πείσμα και απολυτότητα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, και να κινηθούμε ευέλικτα και με στρατηγική.         
Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα κρύβει κινδύνους. Το κλίμα έντασης συνεχίζετε και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Μαρτίου. Εξελίξεις σε επαγγελματικά σας φτάνουν στα άκρα. Μην αφήσετε φοβίες και καχυποψίες να σας παρασύρουν.  Κρατήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε εντάσεις αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα και ρήξεις τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Και σήμερα είναι μια μέρα που δύσκολα θα καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Κάθε προσπάθεια σας προσκρούει σε τοίχο και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και χρειάζεται να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.  Μην χάνετε τον έλεγχο και μην αφήσετε τις ανασφάλειες να γίνουν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Μην πιέσετε τώρα καταστάσεις. Κινηθείτε ευέλικτα και αναπτύξτε στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Μαΐου. Μια σημαντική οικονομική απώλεια μπορεί να προκληθεί, από την αδυναμία να χειριστείτε τα οικονομικά σας με ωριμότητα και λογική. Μην παρασύρεστε από συναισθηματικές αναστολές ή έντονες επιθυμίες και  μην  εμπιστεύεστε ότι σας λένε. Αποφύγετε γενικότερα σήμερα κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η μέρα κρύβει έντονα συναισθήματα που εύκολα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Πάθη, ζήλιες και απωθημένα, βγαίνουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα ελέγξετε αν δεν θέλετε να δείτε μια σχέση να φτάνει στο τέλος της σήμερα.  Περισσότερο επηρεάζονται οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουνίου. 
Λέων 23/07-23/08: Το κλίμα στη δουλειά μέρα με τη μέρα γίνεται πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό. Ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουλίου. Δεν είναι εφικτό σήμερα να προωθήσετε αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Χαλαρώστε και αποφύγετε εντάσεις στη δουλειά ή  εμπλοκές σε παιχνίδια εξουσίας με  συναδέλφους και συνεργάτες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με την υγεία σας. Μην πάρετε ρίσκα που θα την επηρεάσουν. Δεν είναι καλή περίοδος για ν’ ασχοληθείτε με ριψοκίνδυνες δραστηριότητες. 
Παρθένος 24/08-23/09: η μέρα κρύβει απρόβλεπτες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο.  Έντονο πάθος, ζήλιες και εμμονές μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Αυγούστου. Αποφύγετε εντάσεις με φίλους. Δεν μπορείτε τώρα να έχετε το πάνω χέρι. Κινηθείτε ευέλικτα και μην παρασύρεστε από τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας.  Δημιουργικότητα αλλά και σεξουαλικότητα θα χτυπήσουν κόκκινο.        
 Ζυγός 24/09-23/10: Εκρηκτικό το κλίμα και σήμερα, ιδιαίτερα για τους ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Σεπτεμβρίου. Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία σας ευαισθητοποιούν και βγάζουν από μέσα σας ανασφάλειες και απωθημένα από το παρελθόν. Η αδυναμία να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες σ’ ότι αφορά θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης, σας φορτίζει συναισθηματικά και σας ωθεί σε ακραίες εκδηλώσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε σοβαρές ρήξεις σε οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις.     
 Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονες θα είναι σήμερα οι ανασφάλειες και οι φοβίες  σχετικά με την απόφασή σας για κάποιες σημαντικές αλλαγές. Συναισθηματικοί λόγοι μπορεί να σας κρατούν δέσμιους και δύσκολα θα προχωρήσετε μπροστά τώρα. Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση, χαλαρώστε και μην πάρετε αυτό το διάστημα (κάτω από αυτή τη πίεση)  σημαντικές αποφάσεις. Κινηθείτε ευέλικτα και μην είστε απόλυτοι.  
Τοξότης 23/11-21/12: Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα σας γεμίζουν άγχος και ανασφάλειες.  Δεν έχετε τον έλεγχο και αυτό σας τρομάζει. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για να κάνετε σοβαρές οικονομικές κινήσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θ’ αφορούν τα οικονομικά σας. Οι επιθυμίες σας δεν μπορούν να εκπληρωθούν τώρα. Κάντε λίγο υπομονή.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Το έντονο πάθος για αλλαγές και καινούργια πράγματα θα κυριαρχήσει  σήμερα και μπορεί να οδηγήσει, ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Δεκεμβρίου σε ακραίες συμπεριφορές. Διαφυλάξτε τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις αν δεν θέλετε να τις δείτε να φτάνουν στο τέλος τους.  Παλιές καταστάσεις μπορεί να τελειώσουν σήμερα για να δώσουν τη θέση τους σε καινούργιες     
 Υδροχόος 21/01-19/02: Εξελίξεις στην δουλειά που μάλλον δεν καταφέρνετε να διαχειριστείτε πυροδοτούν αυθόρμητες αντιδράσεις που δεν γνωρίζουμε τ’ αποτελέσματα τους. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιανουαρίου και δύσκολα θ’ αποφευχθούν εντάσεις. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και κινηθείτε ευέλικτα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με την υγεία σας.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το κλίμα είναι εκρηκτικό σήμερα σ’ ότι αφορά φιλικές σχέσεις ή κοινωνική ζωή γενικότερα. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Φεβρουαρίου, οι οποίοι  εμπλέκεστε σε διαπληκτισμούς και παιχνίδια εξουσίας με φίλους ή συνεργάτες. Η αδυναμία σας(για συναισθηματικούς λόγους κυρίως)  να πάρετε πρωτοβουλίες για πράγματα που θέλετε να κάνετε, σας εκνευρίζει και σας κάνει επιθετικούς προς τους άλλους. Θέλετε να έχετε το πάνω χέρι αλλά αυτό δεν είναι εφικτό σήμερα. Μην γίνεστε απόλυτοι και πεισματάρηδες. Πιο χρήσιμο θα ήταν να κινηθείτε με ευελιξία και βάση στρατηγικής. 
AstroMeleti