Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09/08/2011

Η μέρα  ξεκινά σε αισιόδοξο και πιο χαλαρό κλίμα, αλλά όσο προχωρά, κοινωνικές υποχρεώσεις, κανόνες και πρέπει θα μας εγκλωβίζουν. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες πέντε-έξι μέρες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας γιατί θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας.  Νεύρα, επιθετικότητα, παρορμητισμός και ακραίες αντιδράσεις θα σας χαρακτηρίζουν. Νιώθετε έντονη την ώθηση για αλλαγές αλλά δεν είστε σε θέσει να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις. Ατυχήματα είναι πολύ πιθανά γι’ αυτό δεν θα πρέπει να πάρετε ρίσκα ούτε να γίνεται παράτολμοι.     
Κριός 21/03-20/04:  Η τάση για αλλαγές και νέες εμπειρίες παραμένει έντονη. Θέλετε ν’ αλλάξετε τη ζωή σας γενικότερα, όμως σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Τα νεύρα σας δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο παρορμηρισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει.  Συναισθηματικοί λόγοι δεν σας αφήνουν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κινηθείτε όπως θέλετε, με αποτέλεσμα  αυτή η καταπίεση να οδηγήσει σε εκρήξεις.  Προσοχή στ’ ατυχήματα...
Ταύρος 21/04-21/05: Σιγά- σιγά, η εσωστρέφεια και  οι προβληματισμοί σας γύρω από οικονομικά ζητήματα υποχωρούν. Η διάθεσή σας ανεβαίνει, βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και αρχίζετε και πάλι να κάνετε σχέδια. Ωστόσο η μέρα κρύβει κινδύνους για εσάς των πρώτων ημερών. Γίνεστε πολύ νευρικοί και ανυπόμονοι και αυτό μπορεί να σας κάνει ακόμα και επιθετικούς σε κάποιες περιπτώσεις. Αποφύγετε επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις και μην εκτίθεστε σε κινδύνους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Υποθέσεις που αφορούν το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θα σας απασχολήσουν και ίσως χρειαστεί μέσα στη μέρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να βάλετε όρια σε κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Η μέρα  είναι ιδιαίτερα έντονη και εκρηκτική για εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε τα έξοδα και τις ακραίες επιλογές σ’ ότι αφορά το εισόδημά σας ή τα οικονομικά γενικότερα.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Κουραστική και δύσκολη μέρα η σημερινή. Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και μετά, ενώ αν ανήκετε στους Καρκίνους των πρώτων ημερών, θα πρέπει να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας και  ν’ αποφύγετε κινδύνους. Το νευρικό σας σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο και αντιδράτε άμεσα και ακραία κάποιες  φορές στην οποιασδήποτε πρόκληση. Οτιδήποτε βαρετό, μονότονο ή παλιό θέλετε ν’ αλλάξει αλλά σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα.    
Λέων 23/07-23/08: Με το πέρασμα της μέρας, σιγά- σιγά οι υποχρεώσεις αυξάνονται και η χαλαρότητα των προηγούμενων ημερών, δίνει τη θέση της στη δουλειά και την οργάνωση. Πρακτικά ζητήματα πρέπει να τακτοποιηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσει ένα προβληματάκι υγείας. Εκρηκτική είναι η μέρα για τους Λέοντες των πρώτων ημερών. Η συναισθηματική πίεση είναι μεγάλη και μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον σας.  Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά. Καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις σήμερα  και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε.        
Παρθένος 24/08-23/09: Όσο περνά η μέρα το κλίμα θα γίνεται καλύτερο και η διάθεσή σας όλο και πιο θετική. Οι προβληματισμοί για το σπίτι ή την οικογένεια υποχωρούν και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα το ρίξετε στη διασκέδαση και το φλερτ. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών. Το πάθος σας μπορεί να σας παρασύρει σε ακραίες επιλογές που θα σας στοιχίσουν. Ελέγξτε τον αυθορμητισμό σας και προσέξτε για ατυχήματα.
 Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί σιγά- σιγά πέφτουν και το σπίτι φαίνετε να σας κερδίζει σήμερα. Εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας προβληματίζουν, ενώ πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις με ανωτέρους και μην προσπαθήσετε να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα αυτό το διάστημα. Η ανυπομονησία και η νευρικότητα σας, μόνο σε λανθασμένους χειρισμούς μπορεί να σας οδηγήσουν.  Επιλέξτε να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν.
 Σκορπιός 24/10-22/11: Όσο η μέρα προχωρά θα δραστηριοποιήστε περισσότερο. Βρίσκεστε με φίλους ή γνωρίζετε καινούργιους φίλους επεκτείνοντας τον κύκλο σας. Πάντως η μέρα κρύβει μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνία.   Επαναστατικό  είναι το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών. Πολλοί θέλετε ν’ απαλλαχτείτε από μια καθημερινότητα ή μια δουλειά που δεν σας αρέσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις πριν καταλαγιάσει η επαναστατική σας διάθεση.       
Τοξότης 23/11-21/12: Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας θα σας απασχολήσουν μες τη μέρα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα ή να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας.  Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών.  Κλίμα έντασης και εκνευρισμού θα οδηγήσει σε διαπληκτισμούς βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τις σχέσεις σας όσο και τα οικονομικά σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το διάστημα.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Όσο η μέρα προχωρά, οι ρυθμοί σας  ανεβαίνουν και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε σε πολύ προσωπικά ζητήματα. Προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν τη προσοχή σας. Ιδιαίτερα εκρηκτικό  είναι το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών. Η αδυναμία σας  να πάρετε πρωτοβουλία  και να δράσετε όπως θα θέλατε σ’ ότι αφορά μια προσωπική η επαγγελματική σχέση γίνεται καταπιεστική. Η αντίδρασή σας μπορεί να είναι ακραία  ή και επιθετική.  Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια  ανταγωνισμού με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί δύσκολα θα κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μπορεί να οδηγηθείτε σε οριστική ρήξη μαζί τους.  
 Υδροχόος 21/01-19/02: Με το πέρασμα της μέρας η κοινωνικότητα σας περιορίζετε και γίνεστε όλο και πιο εσωστρεφείς και κλειστοί. Η κούραση κάνει την εμφάνισή της και νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι. Προσεκτικοί σε ότι αφορά θέματα δουλειάς ή υγείας θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών. Εξελίξεις στη δουλειά ή αδυναμία χειρισμού μιας κατάστασης σας κάνουν πολύ νευρικούς. Ανυπομονησία και ένταση κυριαρχούν και μπορεί να πυροδοτήσουν αντιδράσεις με άγνωστα αποτελέσματα.  Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή υπογραφές και προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε για να περιορίσετε τους κινδύνους.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι προβληματισμοί γύρω από τα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις σας γενικότερα, υποχωρούν δίνοντας τη θέση τους σε κοινωνικές επαφές και διασκεδάσεις με φίλους.  Ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών, αν δεν θέλετε να έχετε απώλειες και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε αγορές μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας ή για λόγους εντυπωσιασμού.  Διαφυλάξτε το εισόδημά σας.
AstroMeleti